sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Joulu jo ovelle kolkuttaa....

...ainakin joulureen kyydistä tippui minulle ensimmäinen paketti! Kylläpä ilahduin, kun flunssan kourissa sängyssä makasin ja poika toi postilaatikosta paketin, ja millaisen!
Kauniiseen kirjekuoreen oli kätketty kaunis enkelikuvioinen joulupaketti(innostuksissani en muistanut kuvata ennen avaamista, sorry) ja sieltä sitten paljastui kaikkea ihanaa; askartelupapereita(jouluiset olivatkin lopussa), pitsinauhaa, lumihiutalenauhaa, käsin tehtyjä tarroja, niinipalloja ja krassin siemeniä. Mitä kaikkea kivaa näistä saakaan aikaan! Kaiken kruunasi vielä kaunis joulukuusikortti, jossa luki näin;
"Ensimmäinen paketti sisältää puuhaa jouluista, mieluisaa.
Toisella paketilla lupaan tuoda jouluntunnelmaa tupaan. Salainen Jouluystäväsi"

Kiitos vain sinulle Salainen ystäväni! Paketti oli todella mieluisa ja arvasit jopa haikeuteni, kun syksy saapuu, eikä oikein pääse pihalla viljelemään. Krassit lähtevät itämään just. Joulureen kyytiin kannatti hypätä ja kummaa, miten äkkiä sitä pääseekään joulutunnelmaan. Kaivoin äkkiä esiin myös joulumuistikirjani ja aloin tsekkaamaan, mitä muistiinpanoja sieltä löytyisi lahjoja ajatellen.
Kannen kuva on joulukortista joittenkin vuosien takaa- kuvan poika näyttää aivan kuopukseltani ja voiko muutenkaan suloisempaa korttia olla...

Ja asiasta kukkaruukkuun. Muistatteko vielä sen kuppikaapin, josta puhuin? Sain nyt vihdoin nämä kuvat tänne.
Jyskin alesta viimein löytyi kaappi, joka ei ollut liian iso, eikä liian pieni, eikä liian syvä ja mahtui keittiön seinälle. Tosin oli ihan pakko ostaa siihen alle vielä tuo naulakkokin, koska se vaan oli niin hieno.
Jotain hiton puita kasvaa tuolla takaseinässä, mutta kunhan löydän sopivan vanhan tapetinpalan, saan sen asian korjattua. Pääasia on, että nyt BR-kuppini ovat näkyvissä ja helposti myös käytettävissä ilman, että niistä tarvii joka kerta ensin pestä pölyt pois. Ja mikä parasta, niitä mahtuu vielä uusia mukaan...

Nyt en jaksa olla pystyssä kauempaa, taitaa alkaa kuume taas nousta. Voi hemmetti sentään. On tainut päästä peruskunto tosi huonoksi, kun olen jo toista kertaa muutaman viikon sisään kipeenä. Yleensä kun en ole useinkaan! No, nyt on kuuri päällä ja pari päivää lepäilen töistä(joita sitten joudunkin kuromaan kiinni senkin eestä, voi kökkäre sentään...) eiköhän tämä tästä taas iloksi muutu. Suututtaa vaan, kun on ollut niin ihana viikonloppu ilmojen puolesta. Enivei, oikein suloista sunnuntaita teille kaikille!

27 kommenttia:

  1. Hih, aikas aikasin oot ensimmäisen joulupaketin avannut! =)

    Meillä muuten alkoi eilen hauska KILPAILU. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Näitä tippuu joulureestä kaikkiaan kolme ennen joulua ja saman verran itse lähetän salaiselle kohteelle..

      Ai kilpailu? Tulen kipin kapin Kipan pajalle!!

      Poista
  2. Niin se Joulu tulla jollottaa!

    Kuppikaappi on kiva ja puutkin aika mainiot mun mielestä.Naulakko käy hyvin alle!

    Pikasta paranemista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se sieltä joo tulossa on.

      Kiitos vain, oma silmänikin alkaa tottua puihin jo, mutta taidan silti kyttäillä, jos osuisi jostakin kiva tapetti silmään...

      Kyllä tämä tästä menee, kun sain eilen tropit tohtorilta:)

      Poista
  3. Ihana on tuo kaappi! ja hyllynaulakko sen alla myös. Odottelen muuten minäkin pakettiani joulureestä!

    VastaaPoista
  4. Parane pian! Ihania jouluajatuksia, minä en ole vielä uskaltanut ajatella enempää, vaikka lahjoja olen jo tehnyt ja joulusuklaista haaveillut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kyllä tämä parempaan on menossa.
      Kyllä sitä joululahjoja tekemällä pääsee tunnelmaan ja jep - alkaa tehdä mieli niitä ihania suklaita!

      Poista
  5. Ihanaa piristyspostia tullu sulle ja justiinsa oikeeseen aikaan! Paranemisia! Mullaki alkanu yskä uudestaan, argh! Toivottavasti ei koko flunssa iske uusiksi. Muista juoda kuumaa ja pitää villasukat jalassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti selviät pelkällä yskimisellä.
      villasukat on jalassa ja kuumaa teetä mukissa:)

      Poista
  6. Voi kun kiva postiylläri ja mahtavan kaapin löysit!!! Pääsee kupposet arvoiselleen paikalleen. Minusta tuo puu on jotenki ihan söpö :)
    Paranemisia sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olen alkanut jo tottua tuohon puuhun. Joku kiva tapetti siellä takana kuitenkin houkuttelisi, ehkä kuppien henkeen 60-70-lukua...

      Kiitos, helpottamaan päin jo:)

      Poista
  7. Kuinka jaksatkin olla noin positiivinen, vaikka olet sairas : ) Paketti tuli tarpeeseen ja kaappikeksintöä taidan joskus vähän lainata.
    Lumiukko/poika -kortti on hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Positiivisuus voisi vaikka parentaa sanotaan, mutta tiedä häntä;)

      Mukavaa maanantaita!

      Poista
  8. Kiva kaappi kupposille. Ja voi kun tuliskin tollasia paketteja postissa.

    Pikaista parenemista sulle ja mulle. Samoilla fiiliksillä täällä mennään. Ai voi käsittää, mistä näitä tauteja nyt pukkaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikaista parenemista vain sitten sinullekin kohtalotoveri! Ei näitä voi kuin ihmetellä...

      Poista
  9. Pikaista paranemista! Aivan ihastuttava kaappi!

    VastaaPoista
  10. Hei! Uusi lukija ilmoittautuu. Sattumalta tänne eksyin. Tosi ihana blogi ja täälläkin pikkuhiljaa aletaan joulujuttuja suunnitella. :)

    VastaaPoista
  11. Pikaista paranemista! Sinulla on kiva blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, jo täällä terveiden kirjoissa ollaan. Kiva kun tulit lukijaksi, tervetuloa. Tulen vastavierailulle kunhan ennätän:)

      Poista
  12. Kaappi on oikein kaunis, puineen päivineen. :)

    VastaaPoista
  13. Kaunis kaappi ja hyllykin sopii sen alle kuin nakutettu. Joulutouhuja täälläkin pikkuhiljaa valmistellaan :) Koitahan parantua pian!

    VastaaPoista
  14. Olen myös mukana Joulureessä. Puuhastelen nyt toista lähetystä. Kivaa hommaa. Sain muuten idean sinulta. Lämmin Kiitos :D

    VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!