lauantai 13. huhtikuuta 2013

Arpajaisonnea ja kevään tuloa

 Minua on onnistanut viime aikoina täällä blogistanian arvonnoissa. Hirsitalon suojissa blogin Marikan arpajaisissa voitin ihanan Vallilan tyynyliinan, kangaslinnun ja tassut pyyherinksun. Tyynyn päällinen on tosi kaunis ja pääsi heti esille. Tassurinksuun sain kissojen tassupyyhkeen(jota nyt ahkerasti tarvitaankin näillä kurakeleillä) ja lintu pääsee kranssiin, kun saan sen ensin tehtyä. Kiitos vielä kerran Marika!
Marikan blogia kannattaa ehdottomasti käydä kurkistamassa, siellä ihania sisustusvinkkejä sekä kaikista parasta pikkuinen Seelia siili.

Tanssivat puikot blogin Päivillä oli myös arvonta. En voittanut arvonnassa, mutta olin kommentoinut bongaamani kävijäluvun ja siksi sain ihanan palkinnon. Kuvasta ei nyt ehkä selviä, että kyseessä on pussukka, mutta innostuin niin kankaan kuvioinnista, että keskityin siihen. Oikein kiva, iso pussukka, ja siihen pääsivät heti valmistuvat Afrikan kukat... joista lisää joskus myöhemmin. Lisäksi palkintoon kuului nappipussi, jonka sisällölle on myös jo käyttöä keksitty, mutta toteutus vielä vaiheessa. Kiitos kovasti Päivi H! Ja kaikki neuleista kiinnostuneet, kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa Päivin blogiin.
 Meillä kukkivat jo omenapuut! No, okei, ei nyt vielä pihalla, mutta purkissa sisällä kuitenkin. Otin myös syreenin oksia maljakkoon, mutta niihin ei taida kukkasia tulla. Ovat silti kauniita vihreissä lehdissään:)

Nyt on menossa semmoinen taantumisvaihe kaikkien käsitöiden rintamalla, ei tahdo valmistua mitään. Yksi sukka odottelee pariaan, samoin lapanen, mutta ei irtoo. Ompeluakin olen suunnitellut, mutta ei onnistu aloittaa, samoin kranssia olen ollut tekemässä jo kauan, mutta joku tökkii siinäkin. Afrikkalaisia kukkia olen sitten virkannut summamutikassa kaikista jämistä, mutta ei niistäkään kovin nopsalla tahdilla mitään valmistu.

 Lenkillä kyllä olen onnistunut käymään pari kertaa viikossa, enkä sitten mitään pientä olekaan heittänyt vaan sellaisia 6-7 kilsaa. Toivottavasti se alkaa näkyä jossain vyötärön seudullakin joskus, eikä vain tuntua jäsenissä... Ja tietysti vyötäröä ei auta, että tykkää leipoa... mutta toisaalta, saapa sitten paremmalla omalla tunnolla pistellä poskeensa.

Olikohan tässä postauksessa nyt päätä tai edes hännänpäätä? Eviwei, oikein mukavaa ja leppoisaa sateista viikonloppua! Saapahan lumet kyytiä!
Meillä ainakin jotkut osaavat rentoilla...

20 kommenttia:

  1. Mä katson mallia tuosta rentoilijasta ja etsin vähän paremman asennon :D
    Antaa ulkona sataa, huomenna voi sitten ihmetellä (toivottavasti) että nytkö ne lumet sitten hävis...*yltiöpositiivisena*

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kyllä. Nyt iski flunssa ja jäi sitte se lenkkeilykin, joten rentoilua vaan...

      Poista
  3. ♥ hyvää lauantain jatkoa sinne! ja onnea ihanasta voitosta!

    VastaaPoista
  4. Tuosta rentoilijasta jos vaik ottais mallia,rentous osa 1:)

    VastaaPoista
  5. Olet ollut kyllä onnen tyttö. Ihania myös nuo virkatut kukkaset ja ihana tuo rentoutunut ilme. Mukavaa viikonlopun jatkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on onni potkinut juu, ja sen kunniaksi(?)sain sitte flunssan...

      Poista
  6. No sulla on ollut kyllä tosi hyvä mäihä!!!! Kivoja juttuja oot saanut! Onnea! Mitähän sinä noista kukkasista mahdat puuhailla????

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan ja tuntuu jatkuvan..
      En vielä tiedä, mutta luultavasti niistä jonkimmoinen torkkupeitto tulee sitten aikanaan. Niitä on vasta 50, joten aika paljon saa vielä koukkua heiluttaa:)

      Poista
  7. Mistä tuo mustakissa-nuoli ilmestyi? Puutarha-blogissasikin on ihana orvokki. Lumet on tosiaan saaneet tänä viikonloppuna kyytiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tyttöä pyytänyt tekemään postauksen tällaisen "hiirinuolen" laitosta kun en itsekään oikein tiedä, mistä se ilmestyi - hän sen nimittäin laittoi minulle. Hän lupasi sellaisen laittaa, kun ennättää.

      Poista
  8. Moi taas! Juu aina ei tarvikaan olla niin supertehokas, me ainakin tänään iihan vain rentoudutaan :) Onnea blogivoitoista! Ne tuntuu tosi kivoilta, kokemuksest tiedän ;)
    -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään ollaan kissojen kanssa maattu koko päivä, meikä on flunssassa ja kisut pitää mielellään kupeessa seuraa..

      Poista
  9. Onnittelut arvonnasta saatuun pakettiin. Onhan se hyvä että lumet alkaa jo sulamaan. Minä olen ollut laiska ei oikein mitään saa aikaseksi . Hyvää alkavaa viikkoa.

    VastaaPoista
  10. Sinähän olet ollut oikein onnentyttö.
    Hienoja palkintoja !
    Upea kukkakimppu maljakossa ja niin kevään tunnelmaa !

    VastaaPoista
  11. Kiva kun tykkäsit :) Mullakin on kovassa käytössä nuo Vallilan tyynynpääliset ja ne on kyllä säilyneet hyvin pesuista huolimatta. Ihania nuo kukat, löytyykö niihin ohjetta mistään vai onko se sinun päässäsi ;) ? Mainion rento ilme viimeisessä kuvassa!

    VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!