keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Innostuinko liikaa?

Onko kelleen muulle käynyt koskaan näin? Ensin on luovuus niin kateissa ja sitten se vallan riistäytyy käsistä....

Olen kolmatta päivää flunssan kourissa, nenä tukossa, joka paikkaa särkee ja keuhkot irtoaa, mutta maata en jaksanut enää pätkääkään, kaikki rästiohjelmat katsottu tallennuksesta ja romanttiset komediat koluttu kaapista, lukea ei jaksa, kun se alkaa särkeä päätä - ja sitten se iskee - ajatus! Kaiken räkäisen liejun keskellä sittenkin asuu joku pieni herne, joka alkoi itää...kohtahan on äitienpäivä, voisi tehdä kortit kerrankin ajoissa. Tuumasta toimeen, koneelle on jo aikoja sitten kertynyt kivoja kuvia käytettäväksi ja ilmeisesti ihan liikaa. Siis meillä on äidit vielä onneksemme molemmilla elossa ja miehelläni lisäksi mummu, siis näin lyhyellä matikalla kolme äitiliiniä, jotka tarvitsevat kortit. Ja mitä tekee tämä räkäpää herneensä kanssa ? No istuu väkertää neljä tuntia, paikkoja särkee ja silmissä mustuu, ja valmistuu kymmenen korttia äidille! Siis kymmenen! Nyt joku ajattelee, että varsinainen luupää ja oikeassa on. Mutta kun niitä oli niin kiva tehdä...

Jos siellä toisessa päässä siis on joku ilman äitienpäiväkorttia, eikä itse mieli tehdä, täällä niitä olis. Ajattelin, että jos 5€+postikulut 0,70€, niin kattaa tarvikkeet, ja kuori tulee mukaan kans. Jos kukaan ei näistä huoli, pitää varmaan alkaa perustaa muutama uusperhe, että saadaan meille lisää mummuja...Esittelen nyt sitte nää kortit:

1. Suukko
Hyvin yksinkertainen, kuviopaperia ja paperikukkia, kukat kiinni niiteillä



Tekstinä Rakas äiti

2. Kerro se perhosin.
Pitsiä ja perhosia.




Tekstinä Lovely Mother's day


3.Levolle laske
Ruusuja ja perhosia, silkkinauhaa ja kukka.



Tekstinä Rakas äiti


4. Neuloja äiti
Tekstipaperia ja pikkunappeja. Oivallinen käsitöistä pitävälle äidille.


Tekstinä Rakas äiti



5.Yllätys äidille
Monelle tuttu tilanne? Koristeena perhonen ja paperikukka.

Tekstinä Lovely Mother's day


6. Pidä kiinni
Kuviopaperia ja paperikukkia
Tekstinä Rakas äiti



7. Iltarukous
Koristekukkia, kuviopaperia ja nauhaa.


Tekstinä Lovely Mother's day
Jos olet siis korttia vailla, toimi seuraavasti.
Laita kommenttiosioon varaus haluamastasi kortista(numero). Sen jälkeen minulle sähköpostia mustankissantytar@luukku.com ja sinne osoitetietosi. Saat paluu postissa tilinumeroni, jolla voit maksaa siis 5,70€ ja viitteeksi "äitienpäiväkortti" sekä oma nimesi. Kun maksu näkyy tililläni, laitan kortin postiin.

Niin kaikki kortit ovat kaksiosaisia, mutta sisäpuolelle en ole kirjoittanut mitään. Jokainen saa runoilla sitten itse haluamansa lorut.

Älkääs nyt luulko sitten, että luovuuteni puuska vielä tähän loppui. Mies pyysi projektitunturimopedinsa pikku kylttelöitä maalaamaan metallilakalla, ja toki sitten näin tein. Mutta kovin olivatten pieniä ja mustaa lakkaa paljon. Meillä on paljon myös kissanruokatölkkejä - ja siitä se ajatus sitten lähti---

Projekti on vielä vähän kesken, mutta tulossa siis kissojen herkkupurkki. Laitan myöhemmin kuvat valmiista purkista...

Ollaan me Nekun kanssa keretty lepäämäänkin, minä röhnötän tuossa vieressä(kuvakulmasta voi päätellä)
Leevi ei ole oikein joutanut lepäämään, koska ulkona on niin paljon puuhaa. Milloin näkyy(kait) hiiriä ja milloin pitää naksuttaa linnuille, ja oraviakin on puissa taas pyörinyt.
(tämä kuva ei ole tältä päivältä, kuten auringosta voi päätellä, mutta meno on ollut samanmoista)

Oikein mukavaa loppu viikkoa! Ja voi kun joku olis korttien tarpeessa...

20 kommenttia:

  1. Hienoja kortteja olet jaksanut sairaana väsätä. Mistä olet löytänyt noin hienoja kuvia kortteihin? Onkin hyvä olla ajoissa korttien kanssa, sillä aina tulee se kuuluisa kiire.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Netistä löytyy googlettamalla sivustoja, joista saa ottaa kuvia ilmaiseksi. Sitten olen vain tulostanut ne. En tyhmyyttäni laittanut osoitteita ylös, mutta hakusanana oli muistaakseni "ilmaiset vintagekuvat"

      Poista
  2. Kylläpä se flunssaus kannattikin, sillä aivan fantastisia kortteja olet kyllä rustaillut. Tämä on muutenkin kaunis ja ihana sivusto. Kissauskuvat olivat myös mukavia ja aurinkoisia. Äitiä ei enää ole, joten ihailen näitä vain täällä.

    Ja mistä ihmeestä saatte näitä ihania hiiri.. hmm, tässä tapauksessa nyt kissaosoittimia, olen yrittänyt metsästää, mutta niin blondi olen etten saa, tai sitten tietoturva etc. koneessa estää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osoittimen takana on tyttäreni, joten en oikein osaa enempää kertoa, mutta hän on luvannut tehdä asiasta postauksen tähän blogiin lähiaikoina.

      Poista
  3. Silloin täytyy takoa kun rauta on kuumaa! Kauniita kortteja oletkin tehnyt.

    VastaaPoista
  4. En valitettavasti tarvitse kortteja, mutta jos tarvitsisin, tilaisin kylla sinulta, niin kauniita ovat!
    Jaksan sitten ihmetella noita kissojasi: Nekku on ihan kuin minun Sebastien ja Nopo-ressu nayttaa ihan Leolta. Sen lisaksi myos meidan edesmennyt Peppi oli Leevin nakoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin kummallista, miten kissoissa on niin saman näköisiä otuksia. Lisäksi Nöpöllä ja Leolla oli vielä samanlainen kohtalokin:(

      Poista
  5. aivan mahtavan ihania kortteja..

    VastaaPoista
  6. Aivan ihania kortteja:) Paranemisia.

    VastaaPoista
  7. Kauniita kortteja ja hauska kissanherkkupurkki!

    VastaaPoista
  8. Hienot kortit teit. Valitettavasti en tarvitse kortteja, kun meillä kaksoset tekevät kortteja aina innoissaan.

    VastaaPoista
  9. Upeita kortteja olet tehnyt, sairastelusta huolimatta. Minäkään en tarvii, kun pojat rakastaa värkätä äitin helmillä ja muilla, niin saavat he väkertää kortit. =) Mutta kyllä mikäli tarvetta olis, ostaisin heti, niin on ihania.
    Ja mahtavalta näyttää herkkupurkin aloituskin. =)

    VastaaPoista
  10. ;D Hauskasti kirjoitit!!;D

    Korttisi ovat aivan iiihania!♥

    Toivottavsti voit jo hyvin!!
    Hali, Marikki

    VastaaPoista
  11. Ei ole äiti elossa enkä voi itselleni ostaa, mutta sinun kannattaisi jatkaa korttien tekemistä oikein suuremmassa mittakaavassa ja alkaa markkinoida niitä, niin upeita ovat.
    Hassua, että itsekin olin tosi sairaana alkuviikosta ja vaikka vieläkin jomottaa, tekee mieli tehdä vaikka mitä. Aivan kuin energia patoutuisi. Kissanpurkki-idean taidan "lainata".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, taidan kuitenkin pitäytyä vain satunnaisessa askartelussa ja meidän äideille ja mummulle on nyt kortteja useaksi vuodeksi;)

      Lainaa pois idis, ja eiköhän kohta tulevaan Leevin synttäriarvontaankin liity jokin vastaava tuote...

      Poista
  12. Kiitos kaikille kommentoineille. Meillä on nyt äitienpäiväkortteja vuosiksi eteenpäin, toivotaan että meidän äidit kukoistavat vuosia.
    En vastannut kaikille erikseen, koska jostain syystä tämä on tolkuttoman hidasta. Toisessa blogissani homma sujuu kuin tanssi. Varmasti minulla on joku päivitys tekemättä tai jotain...

    VastaaPoista
  13. Voi tuo kolmas kortti on tosi kaunis! Muutkin ovat, mutta turkoosi on ihan helmi!

    VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!