sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Vihdoin jotain valmistakin!

 Sain viimein valmiiksi paritkin sukat. Nämä sydämmelliset aloitin joskun keväällä ja sitten ne lepäilivät puolitoista valmiina pussissa. Nyt päätin saattaa ne loppuun ja tänään aamulla päättelin. Ne ovat aloeveera Nallea ja siksipä juuri ihanaiset unisukat itselleni:)
 Raidalliset ovat Novitan Nostalgiaa ja turkoosia 7-veikkaa. Näitä tein jääkiekon mm-kisoja katsellessa, mutta nekin jäivät silloin kesken ja nyt tein valmiiksi.

Ekaa kertaa tein tällaisen ruudutetun vahvistetun kantapään ja sen se on näköinenkin. Vaikka koitin millä muistisäännöillä, meinasi mennä koko ajan kerrokset sekaisin. Siinä ne nyt kuitenkin ovat ja lähtevät sitten aikanaan jonkun varpaita lämmittämään. Koko on sellainen 43-44.
Tänään on nautittu oikein ihanasta säästä ja koska lempparini, pionit, kukkivat aivan ihanasti, piti sitä ihanuutta saada hieman myös sisälle.
OIKEIN SULOISTA SUNNUNTAITA KAIKILLE!

21 kommenttia:

  1. Kivat nuo sydänsukat, ja tasaista jälkeäkin olet saanut. Mä en viitsi tehdä kirjoneuletta, kun pelkään, että tulee rumaa jälkeä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvassa näyttävät kyllä tasaisemmilta kuin ovatkaan, mutta kun kirjoneuleita tekee, kummasti alkaa oppia, miten saa tasaisempaa. Joskus minustakin tulee vielä mestari=D

      Poista
  2. Kauniisti kukkivat sinunkin pionisi! Meillä ei ole valkoista pionia ollenkaan, mutta tänä keväänä sain vihdoin ostettua taimen. Eri asia sitten on, kuinka monta vuotta vielä kuluu, ennen kuin se kukkii...

    Hauskoja sukkia on myös syntynyt! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vain. Kyllä minulla pionit yleensä jo seuraavana vuonna istutuksesta ainakin yhden kukkasen ovat tehneet, joten ei varmasti tarvitse hitmuisen kauaa odotella:)

      Poista
  3. ♥ oi,ihania sukkia; oot tosi taitava tekijä! ja aah,mitä pioneja!

    VastaaPoista
  4. Kauniit sydänsukat söpöissä väreissään! Itsekin olen noita kerran jos toisenkin aloitellut, mutta en vaan saa tarpeeksi hyvää kirjoneulejälkeä aikaiseksi ja päädyn tekemään niitä tavallisia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Mullakin oli vähän liian paksut puikot, olisi tullut siistimpää ohuemmilla. Mutta kelpaavat omaan käyttöön:)

      Poista
  5. Kauniita kuviosukkia. Pionit kukkii minullakin. Hyvää maanantaita.

    VastaaPoista
  6. etkä sitten ihan tavallisia sukkia tehnytkään. Ihania molemmat ja nuo sydänsukat käy vaikka ystävälle :)

    VastaaPoista
  7. Kivempi tehdä, kun on jotain jujua...
    kiitos:)

    VastaaPoista
  8. Kiitos lohdutuksesta. Mutta kyllä minua kaupoissa hävetti, kun ostokset unohdin !

    VastaaPoista
  9. Nuo sydänsukat on kyllä minunkin vielä tehtävä :)

    VastaaPoista
  10. Ihanat sydänsukat ja upea pionikimppu!!♥

    VastaaPoista
  11. Kauniita sukkia, tykkään kovin!

    VastaaPoista
  12. Kyllä se on nyt viisainta varautua talveen : ) Eipä silti, kiva niitä villasukkia on kesälläkin pitää. Taidankin ottaa kutimet lomalle mukaan, mutta noin hienoja kantapäävahvistuksia en edes yritä.

    VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!