tiistai 14. lokakuuta 2014

Postilla kiirettä pitää:)

Sillä tänään kilahti puhelin ja siellä viesti postilta, että Smarttipuketti olis haettavana ABCllä. Onneksi viesti tuli työmatkalla, joten samalla sain sitten haettua.
Meikäläisellä on melkein joulu nyt, kun joka päivä tulee pakettia postista. Toivottavasti tällä pelillä pidetään töissä ainakin yksi posteljooni. Tämä posti tuli SNYltä.

Mutta itse pakettiin. Kas tässä:


Ihan huippua! Rosanauha sukkalankaa, Tammerkoski teetä ja haudutin, jalkavoidetta(Snyni on ilmeisesti jossakin päässyt näkemään kamalat kantapääni..), nami-suklaata(josta puuttuu jo monta palaa) sekä härpäke(kuvassa vähän huonosti näkyy, mutta paperipussin päällä. Härpäke on käsittääkseni puikkopidike. Olenko oikeassa Sny?) Eikä perheen karvakorviakaan ollut unohdettu vaan Sny on itse neulonut kissoille lelun. Taavi sen jo otti käyttöön ja hyväksi totesi. Kiitos armas Sny!



Teetä aion keittää kohta ja luulen, että se voisikin olla hyvää tähän hemmetin flunssaan, joka ei meinaa vaan hellittää otettaan. Kolmatta viikkoa jo köhin.

Sellainen juttu Snyni, että onkos se haaste nyt sitten annettu? Liekö räkäinen pääni vai mikä, mutta nyt en ole perillä ihan varmuudella. Juu, domino lapasista sain jo ohjeen ja villasukista, -housuista ja -lapsista puhuit, mutta sanos nyt sitten...Kirjoitit, että varsinainen haaste tulee tässä paketissa. Mukana ei nyt kuitenkaan ollut viestiä. Olen vähän hidaspiuhainen näissä jutuissa, joten jelppaa vähän. Se piti vielä sanomani, että teippauksesi oli pitänyt hyvin postipojan kyydissä.

Huomenna on varmasti tylsää tulla töistä, kun ei ole mitään pakettia odottamassa...Tähän voisi tottua=D

21 kommenttia:

  1. Ihan ensimmäiseksi, kiitos Taavi, kun näytät mitä lelulla tehdään! Kyseessä on suklaamunan sisäosa, jonne piilotin teesokeria rapisemaan, teippasin runsaasti kiinni, ympärille kahvipussin käärettä ja keinokuitu pehmustetta ja neuloin ympärille kuoren sekä virkkasin hännän, ikäänkuin hiireksi ilman korvia. Toiseksi: Haaste on vaikka tuo sukkapuikonpidike, mikä on nyt toimiva, mutta askeettinen. Tuunaa se!
    Yhtään en määrää, mitä langasta teet, langat kertovat sen varmasti itse....
    Jään odottamaan tuloksia ja kuulumisia, kauanko lelu kestää? Toivon pikaista paranemista! t. SNY p.s. älä yllytä, keksin kyllä lisää haasteita

    VastaaPoista
  2. Taavi kiittää. Lelu on juuri sopivan rahiseva ja kahiseva, jotta se kiinnostaa ja sitä on tosi hyvä laittaa "juoksemaan" hännästä kieputtamalla. Menoa on jatkunut kaiken iltaa, joten varmasti herra illalla makoisasti nukkuu.
    Käskystä SNy:D Tuunaan pidikkeen.
    Ja noin ihanista langoista keksin kyllä tekemistä.

    Lisää haasteita siis odottelen ja otan vastaan ilolla=D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja vielä unohdin, että tee oli tosi hyvää! Sitä meni äsken pari kupillista<3

      Poista
  3. Sullahan on oikeen juhlat kun pukettia pukkaa paten matkassa noin tiuhaan. =)
    Onpas ihanan värisiä lankoja ja muutenkin ihana paketti. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä on tuntunut juhlavalta. Tänään ei ollut mitään postia odottamassa...

      Poista
  4. Sinullahan on onnenpäiviä kun paketteja pukkaa postista.

    VastaaPoista
  5. Sinulla onkin mukava lokakuu jos flunssaa ei lasketa :)
    Ihanan paketin oot saanut!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tämä kummasti jo flunssaakin helpottaa ja teetähän taudissa kuluu.
      Samaa mieltä - ihana paketti!

      Poista
  6. ♥noin mukavat paketit ilahduttavat! Hyvää tiistai päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin tekevätkin. Oikein mukavaa keskiviikko iltaa!

      Poista
  7. Ihana paketti ja nuo roosa nauha -langat ovat niin suloisia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana ja langat oikein huutavat tuossa pöydällä "aloita jo, aloita jo". Ihanaa lankaa, pehmoista ja kauniit värit!

      Poista
  8. Voi kun kiva ylläri todellakin. :) Mukavia teehetkiä !

    VastaaPoista
  9. Huikee paketti. Söpö kisuliini. ( Mulla oli aikanaa Taavi niminen arapapukaija)

    VastaaPoista
  10. Mikään ei voita paketin saamista paitsi lähettäminen ; ) On niin kiva ajatella, mitä vastaanottaja tuumailee. Ja pieni herkkupala siellä joukossa on aivan välttämätön.

    VastaaPoista
  11. Ihana paketin sisältö! :)

    Sulle on postia luvassa lisääkin..laitathan sun nimen ja osoitteen mulle sähköpostiin: pienilintu(at)gmail.com ...saat ihanan Anna-Marin seinäkalenterin, jonka voitit blogiarvonnassani. <3

    VastaaPoista
  12. En onnistu kommentoimaan, tämä on viides kerta:( Siis käväisepä blogissani ja laitatko yhteistietosi sp:heni: pee.koo66@gmail.com.

    VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!