maanantai 27. lokakuuta 2014

Syyslomaa ja valmistuneita

Hei vaan. Olen tässä pitänyt syyslomaa ja vielä tämä päivä on mennyt lomaillessa. Tai jos sitä nyt kaupoissa juokseminen lomaa on? Keskimmäiseni, Kultakutri, sai työpaikan Englannista ja onkin yllättäen viikon päästä sinne lähdössä. Niisk, vähiin käyvät nämä pikkuiseni. Nyt sitten juostiin hankkimassa kaikkea tarpeellista ja hoitamassa asioita. Työkomennus on aluksi kaksi kuukautta, ja toivon, että se riittää. Ei vaan, kyllä se on hienoa, että nuo nuoret lähtevät rohkeasti kokeilemaan siipiään. Samuli Edelman on niin viisas mies, että teki lapselleni ihan biisinkin juuri sopivasti.
Yritin sen tähän liittää, mutta näkyikin olevansa tuossa ihan omanaan ikäänkuin edellisenä postauksena. Kuunnelkaa siis siitä, aivan ihana kappale.

Mutta, mutta, eihän täällä nyt ole ihan laakereilla lepäilty. Sain Snyltäni aivan ihanaa Rosanauha-lankaa ja koska se sattui hyvin aloevera Nallen kanssa kimppaan, tein niistä yhdessä uudessa Suuressa Käsityölehdessä olleet pöllö-sukat. Niistä tuli aivan huippu pehmoiset ja tyttö saa ne mukaan matkaan. Taidan siitä punaisesta tehdä tällaiset itselleni yö/kotisukiksi.



Olen ihan rakastunut tähän malliin, joten yhteen eivät nämä sukat jääneet. Omavärjäämistä langoista surautin toiset.

Varressa kylmävärjättyä sipulinkuorilankaa, raidat ja pöllöt porkkanan- ja nauriinnaateilla värjättyä ja pohjaväri sipulilla värjättyä. Puikot 3 1/2 ja langathan ovat 7 veikkaa. Nämä menevät pukinkonttiin.
Tämä on tosiaan kiva malli ja aion toteuttaa samalla mallilla myös lapaset.


Tässä nämä kirjoneulelapaset, joita en ole vielä aikaisemmin esitellyt. Lankana näissä Nallea ja puikot ovat olleet 2 1/2. Ohuilla neulominen ei ole mun juttu, mutta täytyy myöntää, että siistiä jälkeä niillä kyllä tulee.


Ja kuopuksen puna-siniset lapaset tarvitsivat kaverin. Nämä siis 7 veikalle tehty ja saavat odottaa pukin pakettiin päätymistä.



Snyni laittoi postia. Haastetta pukkaa taas ja vastaan tähän kaikin puolin pikinmiten. Vielä on tuunaushommiakin Snyni haastamana, mutta kyllä näistä selvitään. Malttia Sny, täällä on vastassa vähän hitaanlainen tyyppi, mutta hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty.


Ja Onnetarkaan ei ole minua unohtanut. Voitin Pieni Lintu -blogin arvonnassa ihanan Anna-Mari Westin kalenterin. Tämä on siis superihana!! Ja iloa riittää koko ensi vuodeksi ja vielä sen jälkeen voi käyttää nämä ihanat kuvat askartelussa. Anna-Marin ihanuuksiin voitte tutustua TÄÄLTÄ. Kiitos vain vielä kerran molemmille:)


Nyt tämä tyttö kaivaa taas lankaa esille ja alkaa heiluttaa puikkojaan. Saas nähdä, mitä.
Oikein mukavaa viikkoa kaikille, pitäkää huolta itsestänne ja läheisistänne.



11 kommenttia:

  1. Ihania olet neulonut. Miten ihmeessä jaksat? Mulle on nuoresta saakka aiheuttanut hirveitä niskakipuja ja jämähdyksiä tuo neulominen. Mutaa joka syksy aina jotain teen. Onnea nuorelle Enkkulaan lähtijälle. On tosi ihanaa, että on saanut lapset tuohon vaiheeseen ja terveeseen elämään, vaihtoehtoja on niin paljon.... ei voi muuta kuin olla onnellinen, vaikka joskus aina itkuttaakin ;)

    VastaaPoista
  2. Niska ja hartiakivut ovat tuttuja täälläkin kyllä. Pitää vaan yrittää vähän tauottaa ja jumpata, niin sitten sitä jotenkin pärjää. Mutta kun en osaa olla ilman tekemistä, täytyy vaan sopeutua.
    Se on totta, että saa olla todellakin onnellinen, että lapset ovat kasvaneet terveen elämän viettäjiksi ja ylpeähän sitä tytöstäkin olen, vaikka mahassa perhosia onkin. Sellaista se on, kasvukipuja - äiskällä...

    VastaaPoista
  3. Ihania neuleita, etenkin nuo pöllösukat! Onhan se haikeaa kun lapset lentää pesästä, mutta jokaisen on kokeiltava siipiään.
    Lähipäivinä voi saapua postia sinne, laitoin tänään langat postin huomaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vain, tänään saapui ihana paketti! Mitähän noista keksinkään? Postaan tuosta ihanuudesta lähipäivinä:)

      Poista
  4. Hienoja neuleita, tykkään kauniista kuvioinnista. Edelmankin on ihana ja sanat tosiaan sopivat hyvin tuohon kuvailemaasi elämäntilanteeseen mikä teillä perheessä on nuoren suhteen.

    VastaaPoista
  5. Onpas tosiaan hienot kuviot kudelmatuotoksissa. Ja niiin on blogien sukkakuvat inspiroineet, että jopa miekin kudon sukkaa, vuosikymmenten tauon jälkeen! Terkut kissoille
    t
    -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa

    VastaaPoista
  6. Kiitos musiikista ja onnellista matkaa nuorelle! Kauniita neuleita olet ahkeroinut. t. SNY ja pianhan kuukausi vaihtuukin

    VastaaPoista
  7. Ihanat nuo pöllö sukat!!!! Tuo kettukarkki väritys sopii niin kauniisti pöllöön =)

    VastaaPoista
  8. Voi hitsi kun on ihanat pöllösukat. Oot sinä taitava!

    VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!