keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Joulu- ja neulesalaisuuksia

Eilen oli taas runsas postipäivä. Kun tulin töistä, oli postilaatikossa odottamassa kaunis omenainen paketti. Sen oli lähettänyt salainen jouluystäväni. Ja mitä pitikään se sisällään?


Aivan hurmaavat tonttukynttilät ja Puttipajan kaunis tonttu. Eikä yhtään vähäisimpänä kaunis napeista tehty kortti. Kiitos salainen jouluystävä, tämä oli todella kiva paketti. Tuskin maltan odottaa, että pääsen sytyttämään tonttukynttilät(jos nyt raaskin niitä polttaa ollenkaan, mutta esille ne kuitenkin pitää laittaa). Joulukuun ekaan pitää malttaa odottaa... Ja tonttu pääsi nyt jo etuottoon keittiön ikkunalle ilahduttamaan.

Sitten sain kännykkään viestin, että lisää pakettia olisi noudettavana pakettiautomaatista. Siispä auto alle ja kohti ABCtä. Valtava laatikko siellä odottikin!



Sisältö oli myös täynnä täyttä tavaraa...
Lisäksi varmistui, että parini todella on meedio tai sitten ensimmäisessä lähetyksessä tuli mukana jokin vakoilulaite, nimittäin...

Parini on saanut selville, että olemme nykyään varsinaisia sohvaperunoita! Siksi hän laittoi meille vinkit siitä, miten tästä tilanteesta pääsee pois. Vaikka tämä on Suomi miehen opas, kyllä tässä on ihan kuumaa asiaa myös tälle naispuoliselle. Oikein mielenkiintoinen opus.


 Ja jotta saataisi myös ruista ranteeseen, tuli paketin mukana herkku kräkkeriä ja palttoonappeja. Koko perheen herkkuhetkeen, kirjoitti Sny ja voit olla varma, että tämä innoitti suunnittelemaan viikonlopuksi vähän illanistujaisia perheelle. Pikkuisen juustoja lisäksi ja nam... Mantelijauheesta teen varmaan herkkuja kummitytölle, jolla on keliakia, ehkäpä muffinivuoat tulee hyödynnettyä siinä myös..



Parini tietää myös viluisuudestani ja sain ihan uutta tuttavuutta, koirankarvalankaa! Olen toki kuullut, että sellaistakin on, mutta vastaan ei ole aikaisemmin tullut. Voi olla, että teen tästä ne villahousut itselleni joulun jälkeen...tai sukat,,, tai lapaset,, tai kaikki. Lankaa on sen verran reilusti, että siitä on moneksi. Kiitos:) Ja huomatkaa myös vieressä pilkistävät kauniit servetit.


Juuri toissa iltana järjestelin puikkojani, manailin miehelleni, että kun ei ole tuota puikkomittaa, niin ei tiedä näitä puikon paksuuksia. Ja mitä tekee Sny? Lähettää minulle puikkomitan!
Huomatkaa myös tuo ihana kissanauha! Aivan superia<3



Hän tiesi jostain senkin, että meikkipussini vetskari on mennyt juntturaan ja tuskailen sen kanssa aamuin illoin. Ja siksi hän oli virkannut aivan ihanan, kauniin vihreän pussukan, johon saan itse askarrella vetskarin kiinni. Ihan on vielä lempiväriäni, yhtä niistä...


Ja meikkipussiin täytettä, kaunis peili ja hurmaavat maatuska kynsisakset. Jossain näin tällaiset ja huokailin ihastuksesta. Ilmeisesti Snyni oli paikalla? Alkaakohan tämä olla kohta jo vähän pelottavaa? =D



Ja kissojakin oli muistettu, oikein omalla kassilla.
Sisällä omat Latzit joka katille.


Taavi tutkii hajuviestejä unelmoivan näköisenä.

Huomatkaa, että Leevi jo lipoo huuliaan...

Ja tässä vielä kortti, jossa hiiriperhe pitää kekkereitä vaikka ulkona sataa. Tässäkin perheessä pidetään viikonloppuna illanistujaisia koko perheen voimin.


Semmoisia tänään ja lisää sitten taas kun vaan ennätän. Kiitos sekä Sjylle että Snylle, teitte taas yhdestä päivästä mukavan ja avullanne sitä mukavuutta riittää vielä pitkälle eteenpäin.

Muistakaa olla lähekkäin, se lämmittää viileässä marraskuussa. Ottakaamme oppia mestareista!

(ja huomatkaa, että Nekku on mukana tiimissä, vähän erillään, mutta kuitenkin:))

24 kommenttia:

  1. Sinullahan varsinaisen lahjakas päivä ;) Turha täällä nyt on harmitella kun en itse ajoissa älynnyt liittyä näihin mukaan ;)

    VastaaPoista
  2. Kylläpäs on ollut tuloksekas päivä! Ihanaa!

    VastaaPoista
  3. Mau Latzia! Me tykätään Latzista! Muutenkin ihanat paketit ja samanlainen tonttu kuin me saatiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin syödään Lazia:)
      Me ollaan nyt sitten samiksia, kun on samanlaiset tontut...

      Poista
  4. Vastaukset
    1. ;)Niin, ja kiitos ihanien vaihtojen järjestäjille.

      Poista
  5. Latzit sain hauskalla tavalla. Kävelin kaupassa ja käytävällä oli esitteiijä, eläinkaupan kohdalla. Hän kysyi Onko teillä kissaa? Minä huolellisena SNY:nä, että ON! Yhtään en arvannut, mistä on kysymys, vastaus vain tuli selkeästi suustani... Kotona sitten katselin ympärilleni, että ei ole kissaa eikä edes villakoiria nurkissa, kun on juuri siivottu! Tiesin kyllä keille Latzit on tarkoitettu ja kilpailuunkin ehtii vielä osallistua! Pidän peukkua. Valitettavasti vuoria ei ole, mutta varmaan kehittelet jostakin sopivan tilkun? Ihania yhtieisä iltoja koko perheelle! t. SNY

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vain omasta ja kattien puolesta. Ehkä saadaan matka Pariisiin...Kyllä oli hienoa, että esitit vähän kissan omistajaa...
      Mulla on juuri sopiva kangas vuoriksi, näet sitten...
      Kiitos vielä kerran. Tässä ollaan juuri maisteltu herkkuja kera viinin - ja limun...=D

      Poista
  6. Voi että mikä meedio-SNY, aivan upea paketti! :)

    VastaaPoista
  7. Ihan kuin joulu..niin paljon kaikkia ihania&tarpeellisia juttuja..

    VastaaPoista
  8. Onhan mehevä paketti. :)
    Koirankarva lankaa olis kiva kokeilla itsekkin... Eli silmät auki vaan lankakaupoissa kulkiissa.
    Eikö vaan olekkin ihmeellistä miten postit piristävät päivää. Ihanaa lauantai iltaa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan mahtava!
      Kyllä vaan näillä on niin synkkää marraskuuta parantava vaikutus että.=D

      Poista
  9. Ei kyllä marraskuuta huomaakaan, kun on noin mielenkiintoista tutkittavaa. Kortti on riemastuttava ja kisut niin tyytyväisen näköisiä : )

    VastaaPoista
  10. Ihania paketteja ja nuo tonttukynttilät on suloisia =)

    VastaaPoista
  11. Oi joi miten jännittäviä paketteja olet saanut! Tuommoset kyllä taatusti pelastaa päivän!

    VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!