perjantai 9. joulukuuta 2011

Kalenteriluukut 8 ja 9

Tältä näytti paketti nro 8. "Siellä on varmaan silitysrauta muodosta päätellen", arvioi Kultakutri. No, ei ollut silitysrautaa, vaan...
kaksi kaunista joutsenta. Joutsen on vesilinnuista ehdottomasti suosikkini ja tiedän jo, että näihin teen jonkinlaiset kukka-asetelmat jouluksi. Sitten näette. Kiitos Minz:)

Ja tämän aamun paketin avasin kiireessä taas nopeammin kuin ajatus, niinpä paketti jäi kuvaamatta. Paketista nro 9 paljastui...
...nappeja! Kultakutri bongasi jo pari sormusaskarteluihinsa ja varmuudella muillekin löytyy käyttöä. Kiitos siis myös näistä:)

Eilen sain valmiiksi kortit, jotka liitän joululahjoiksi ajattelemiini jauhoseoksiin.
 Leikkasin pahvilaatikosta palaset ja niille liimasin liimalakalla netistä tulostamani kuvat. Toiselle puolelle tulostin toiseen muffineiden ohjeen ja toiseen brownisin ohjeen. Reiät täytyy vielä tehdä.

Jauhoseokset laitan purkkeihin, jotka löysin kierrätyskeskuksesta 1,5€:lla. Niihin vähän nauhaa ja "joulukukat" ovat valmiit.

Kaikille ihanaista perjantai-iltaa. Laittelin uunit oikein kuumaksi, sillä oletan, että illan aikana sähköt vielä häipyvät, sellainen myräkkä täällä on. Toivottavasti iltapalapiirakka ehtii paistua, sillä leivinuunia en viitsi alkaa kuumentamaan:)

9 kommenttia:

  1. Kivat nuo jauhopurkit. =) Työkaverini teki viime vuonna tuon mallisiin mutta pienempiin purkkeihin karkkipurnukat. Osti piparminttukarkkeja ja teki piparitaikinasta karkkien kokoisia palleroita, nämä sekaisin ja kaunis kangashattu lisäksi. Vanhempani taas saavat pilttipurkin koristeltuna joka joulu ystäviltään... siellä on sitten heidän itsensä tekemää sinappia ja hyvää sellaista. =D Ehkäpä mun sitten pitää uskaltaa, kun kerran alat yllyttää, lähteä siihen sydänystävä hommeliin. =) Nautinnollista viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Hih, näytimme sitten tekevän hommia koneella samaan aikaan. =)Ja jipii, siinä se lasiriipus nyt on papuketjussa. =)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana idea toi jauhoseosjuttu! Upeat kortit resepteineen ja minä ainakin ilahtuisin enempi kuin kukasta!

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva idea nuo sinun"joulukukat"!!Ja ihanat reseptikortit olet niihin tehnyt.
    Tuli niin lapsuus mieleen noista joutsenista.Minulla kun oli silloin tuollaiset.Vuosien myötä ovat jonnekkin kadonneet..ehkä vielä joskus löytyvät.
    Mukavaa lauantaita!

    VastaaPoista
  5. Kivat jauhopurkki-lahjat olet väsännyt. Ja noita salaisen jouluystävän paketteja on niin kiva käydä kurkkimassa, lähes yhtä jännää kuin omien pakettien avaaminen.
    ps. mun nettiyhteydessä tapahtui jotain ja ilokseni pysyn sulle nykyään kommentoimaan :)

    VastaaPoista
  6. Kati: Kiva että olet yllytyshyllu:D

    Kirsikka; Kiitos:)

    Liisa: Pitkään etsin reseptejä, kunnes kaivoin esiin viime joulun joululehden ja kas siinähän niitä oli useampikin sekoitus;)

    Riitta Sinikka; Kiitos, ja samoin sinne:D

    Ansku: Minäkin muistan, että kaverini kotona oli tuollaisia joutsenia, ihania tosiaan. Pidä silmät auki kirppareilla, ehkä tärppää:)

    Elämäni matkat; Minz neuvoi minua muuttamaan asetuksia, jotta tänne on helpompi jättää viestiä. Tein neuvojen mukaan ja siitä se varmasti johtuu. Kiva että helpottui;D

    VastaaPoista
  7. Kiva, että joutsenet tulevat käyttöön!

    Miten ihana idea laittaa viemisenä - on iloa pitkäksi aikaa saajalleen! Ja upeat reseptikortit!

    VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!