perjantai 11. maaliskuuta 2016

Ensimmäinen Sny-paketti on täällä!


Eikä ollut parempaa päivää voinut valita! Nimittäin olen sellaisessa flunssassa, etten muista koska olisin ollut. Mies kävi paketin kauppareissullaan noutamassa ja voi jösses millainen paketti. Tämä ei sulanut helposti(viittaus kortin otsikkoon...).


Kortti oli kekseliäästi teipattu kannen sisäpuolelle. Kuten huomaatte, tarkastaja nro 1 on jo saapunut paikalle.


Paketti nuuskuteltiin tarkkaan, liekö lähettäjä osoitteessa karvaisia ystäviä? Erityisesti muovipussin sisältö kiinnosti....


Tässä vielä paketti ilman tarkastajaa. Päällimmäisenä ihana pussukka, johon kivasti saan tykötarpeet mukaan jonnekin lähtiessäni.


Lisäksi ihania kevätvärisiä Tennessee puuvillalankoja. Kiitos, näistä kyllä keksin jotakin kivaa, kuten epäilitkin. Ja kaksi kerää Maija-lankaa " vaikka värjäyspataan heitettäväksi". Se oli kivasti ajateltu ja voi hyvinkin olla, että Maijat sinne pulahtavat, saa nähdä. Vielä pyöröpuikko bambua.


Mitäs siinä muovipussissa sitten oli? Koska olin kirjoittanut, että odotan eniten taikapallokierrosta, Snyni ajatteli, että saan esimakua siitä jo nyt. Tässäkin lanka kauniin  väristä Tennesseetä, ja jännitys kasvaa...


Tarkoitukseni oli keriä ja kuvata samaan aikaan, mutta homma vei pian mukanaan ja vaan kerin. Joten tässä on nyt sitten lopputulos. Parini on todellakin tutustunut minuun. Kerästä kuoriutui kauniita neuleisiin kiinnitettäviä "made with love"-merkkejä, autonappeja(jotka menevät kummipojan tuleviin neuleisiin), massasta valmistettuja nappeja(itse tehtyjä?), pieniä välihelmiä kolmessa värissä ja ihan viimeisenä kuoriutui vielä se pääsiäisosuus, eli yllärimuna kinder.


Kiitos Sny! Tämä oli kyllä tosi hieno paketti. Tuli sellainen olo, että olet kyllä ottanut selvää, mistä pidän ja toiminut sen mukaan. Tästä tuli hyvä mieli.

Ja seuraava tarkastaja ottikin sitten laatikon omakseen.


Oikein hyvä paikka päivänokosille.


Ja mitä kuoriutui Kinderistä? Enhän toki sitä malttanut säästellä, sillä suklaahan auttaa joka vaivaan, ehkä siis myös flunssaan... Tietysti sieltä kuoriutui kissaeläin, mikäs muukaan; ilves.

Mukavaa viikonloppua kaikille ja koittakaahan pysyä terveinä!

16 kommenttia:

  1. Upea paketti josta iloa siulle ja kisulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin. Ja kinderin "sisämunasta" Taaville myös suurta iloa. Täällä kolisee tällä hetkellä kovasti, kun kissa viilettää sen kanssa ympäri taloa...

      Poista
  2. Kiitos kommentistasi, Zeldalla ei näy värjäysjuttuja olleen, jotain uutta hänellä on tapahtumassa kun opiskellut... mutta hyvin hiljaiseloa siellä on ollut. Ihana tuo teijän kissa, joka kissa tykkää mennä tuollaiseen laatikkoon oli se sitten pienikin.:) Tuli kotiajat mieleen kun kissoja meillä oli. Ihana sny-paketti. Hyvää viikonloppua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun vastasit:)
      Taavi vielä mahtuu suhteellisen hyvin tuohon laatikkoon, mutta varmasti siihen vielä tunkee 8 kiloinen Leevikin, kun laatikko sopivasti satttuu vapaana olemaan.

      Poista
  3. Voi että mikä pieni apulainen ja pikaista paranemista! <3

    VastaaPoista
  4. upean paketin olet saanut ihan mielenkinnolla jään odotelemaan mitä keksit tehdä näistä ihanuksista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän on jo juttuja mielessä, kun vielä osaisi päättää:)

      Poista
  5. Ootpa saanu muhkean paketin ja erityisesti tuo pussukka näyttää ihanalta! <3 :) Mukavan oloinen blogi sulla, jäänpä lukijaksi tältä istumalta. ;)

    VastaaPoista
  6. Eikös olekin muhkea! Kiva kun tulit ja jäit, tervetuloa!

    VastaaPoista
  7. Kiva paketti ja ihana kissa paketissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kissa oli omasta takaa ja täytti sitten tyhjenneen paketin...;)

      Poista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!