lauantai 9. lokakuuta 2010

Ulkoilua ja kirppislöytö


Tänään oltiin "aamulenkillä" Isännän, Kultakutrin ja Kitaravirtuoosin kanssa luonnonpuistossa. Se on kaunista suomaastoa ja siellä saa melkein koko matkan kävellä pitkospuilla. Lisäksi siellä on lintutorni, mutta niin onnekkaita ei oltu tänään, että olisimme nähneet lintuja tai hirviä. Jälkimmäiset ovat kai tajunneet juosta metsien pimentoon piiloon metsämiehiltä.. Pikkuiset eväät ja kahvia oli mukana ja kotona odotti ruoka uunissa.

 Myöhemmin ehdimme vielä pihatöihin ulkosaunan lämmetessä. Leevi yritti kovasti olla avuksi, kun karsin perenojen varsia kukkapenkistä. Se on kyllä varsinainen joka paikan höylä. Se syökin kaikkien kolmen kissan kupista vuorotellen, välittämättä isojen kissojen murinoista tai sähinöistä. Kaiken touhun välissä se ehtii juosta jokaisen läsnäolevan sylissä ja palaa taas ruokakupille. On ihan hyvä, että se pääsee ulos päästelemään höyryjä, taitaa olla Ad-hd-kissa..
 Vielä sinnittelee Jakobintikapuu kukassa. Löysin sen kesällä Plantagenista ja nyt vain toivon sen selviävän talvesta. Ainakaan menneistä kylmistä öistä se ei ole ollut tietääkseenkään.
 Vielä täytyy esitellä kirppislöytö, jonka taannoin tein. Aivan ehjä 70-luvun Röstrandin Annika pata. Maksoin siitä 8€ ja minusta se on sen väärti.

6 kommenttia:

 1. Leevi on ihana ♥
  Pitkospuut viehättää minua aina kovasti.
  Iloinen tunnelma kuvissasi, tiedätkö, se tekee iloiseksi, toivotan ihanaa iltaa :)

  VastaaPoista
 2. Minä katson joka kerta kirppiksiltä vanhoja hyvä kuntoisia Arabian astioita, mutta voi mahoton kun niillä on hintaa!! En niinkään itselleni, vaan minulla on ystis joka kerää niitä, sovittu et kun käyn jossain, katson samalla sillä silmällä kirppikset, kun kuiteskin käyn niissä. Luontoretket on sielu ja elämä, harrastan niitä niin kauan kun vaan tassu nousee yhtää,, mut Leevillä se tassu tuntuu nousevan hyvinnii herkästi, ihania kisuja:D

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen kirppislöytö,minunkii pitäs käydä siellä kattelee josko löytyis jotain..Minäkin harrastan noita aamulenkkeilyjä luonnossa,tykkään samoilla siellä:)Hyvä kuva Leevistä,ei arkaile yhtään.:D.Mukavaa sunnuntai illan jatkoa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Kiva Seijastiina että pidät kuvistani ja mukavaa että tunnelmaa saa välitetyksi.
  Olen huomannut saman kuin Oman onnen seppä, myös Arabian huonokuntoiset ovat arvossaan. Ruotsalaista "Arabiaa" eli Röstrandia taas ei täällä pidetä arvossa ja hyväkuntoistakin löytyy edullisesti. Vasta löysin 70-uvun jälkiruokalautaset 50 senttiä kipale ja kunto oli niissäkin erinomainen.
  Kiitos myös Tanskulle kommentista, luonto antakoon meille kaikille voimaa väreineen, jotta taas jaksamme yli pimeän marraskuun..

  VastaaPoista
 5. Onpa söpöjä kisuja. Meidät "karjalaiset puutarhakissat" viettäisivät mieluiten aikaa sisällä uuninpankolla makoillen ja kiikkustuolissa keinuen. Eipä oikein ulkoilu maistu näin talven tultua.

  VastaaPoista
 6. Kyllä tuo pata on hintansa väärti. Tulen muuten aina niin hellyttävälle tuulelle, kun näen kissojen kuvia täällä. Nuokin pikku söpöläiset tuossa!

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!