Tietoja minusta

Olen 45 vuotias sosionomi. Perheeseeni kuuluvat itseni lisäksi rakas mieheni, kolme lastani(pojat 15 ja 21 vuotiaat sekä 20 vuotias tytär) sekä kolme kissaa. Nekku on yhdekaä vuotias ja hänen äitinsä oli musstakissa Miisu. Nekku on syntynyt meillä kuuden raitapaidan pentueeseen ja oli heistä pienin. Nekun lisäksi Leevi, joka on kohta viisi vuotias kissaherra sekä Taavi, perheen murkkuikäinen kissa, täyttää toukokuussa vuoden.
Asumme maalla kaupungin kupeessa vanhassa rintamiesmallisessa talossa. Talomme on rakennettu jo 40-luvulla ja on hirsitalo, ei siis oikea rintamamiestalo. Jonkin tarinan mukaan tämä talo olisi siirretty jostakin Karjalasta, toisen mukaan tämän on rakentanut silloinen hirsimestari. Me olemme tässä asuneet 22 vuotta ja rakkaus tähän taloon vain kasvaa.
Työni vastapainoksi puuhailen paljon suuressa puutarhassa, jota hoidan sillä periaatteella, että teen kuin huvittaa. Tarkoitus ei ole tehdä näyttelypihaa, vaan sitä tehdään meille itsellemme ja omaksi iloksi. Kaikki kukat saavat kukkia, kunhan vain pidän niistä.
Kutominen ja virkkaaminen ovat iltaharrastuksiani ja liikuntaa harrastan vaihtelevasti.