perjantai 22. kesäkuuta 2018

Se viimeinen....

...salaisen neuleystävän paketti saapui eilen.

                                                   

KESÄKUU

"Kesän ensiapupakkaus"
- Käsityövinkkejä lomalle ja matkailuun
- Kierrätystä?
- Lempilankasi?
Paketti oli taas täysi kymppi! Mukana puuvillalankaa ihan mun väreissä, ensiapupakkaus (neulaa, lankaa, sakset, mittanauha yms.) sakset, kivaa "home made"-nauhaa, kesäisiä servettejä, jotka pääsevät nyt heti juhannuskäyttöön sekä nameja kissoille (ne eivät näy kuvassa, koska lähtivät maisteluun heti eilen pojan toimesta ja päätyivät siis pois paketista ennen aikojaan). Eilen en löytänyt lähettäjää tälle paketille. Poika sanoi, että voisit kurkistaa osoitteen alle, koska laatikko oli kierrossa ja oma osoitteeni teipattu laatikon päälle. No, salapoliisityö toi tulosta ja aavistelin kuka parini oli. Mutta varmuus tuli tänään, kun aloin hyplätä lankoja tarkemmin ja asetella kuviin. Löysin parini kirjoittaman kirjeen.
Ihana parini tällä kierroksella oli Ansu

Mutta eihän tässä vielä ollut kaikki. Ansu oli laittanut taitavat kätensä myös peliin.

Aivan ihana huivi! Täynnä Sny-magiaa, sillä juuri tuskailin, että minulta puuttuu täysin valkoinen huivi, joka olisi käytännöllinen esim. kesämekkojen kaverina, kun vetoarkojen niskojeni takia aina täytyy huivi matkassa olla. Kiitos Ansu tuhannesti näistä kaikista lähettämistäsi paketeista ja tästä aivan upeasta huivista! 
Olemme monet kerrat todenneet, että taikavoimat ovat liikkeellä näissä Sny-jutuissa. Niin tälläkin kertaa, sillä onhan sekin ihmeellistä, että vaikka parini asuu toisella puolella Suomea, ovat hänen isovanhempansa joskus asuneet tässä pienessä pitäjässä, jossa asun! Eikö ole taianomaista? Minusta on kyllä aika sattumaa, että me osuimme tähän vaihtoon pareiksi.

Ja kiitos vielä Heidille näistä kaikista Sny-kierroksista joissa olen ollut mukana, kiitos, kun olet jaksanut näin kauan toimia emäntänä, paimentaa meitä leikissä mukana olijoita ja metsästää kadonneita pareja ja paketteja. Toivottavasti opintosi tuovat sinulle ammatin, jossa viihdyt ja opintojen lisäksi aikaa jää myös käsillä tekemiselle:)

Ja tämän kuvan myötä toivotan kaikille Snyläisille ja kaikille muillekin oikein mukavaa, ihanaa ja leppoisaa juhannusta!


19 kommenttia:

 1. Oi miten ihana paketti ja voi miten kaunis huivi! Leppoisaa juhannusta♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin. Oikein ihanaa juhannusviikonloppua myös sinulle!

   Poista
 2. Ihanaa, paketti päässyt perille ja salaisuus paljastunut. Juhannus lisää haikeutta jota muutenkin liikkeellä viimeisen sny-paketin aikaan. Ihanaa Juhannuksen aikaa siulle ja perheellesi, laitellaan viestiä myöhemmin lisää ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perillä on ja ihailu ei ota loppuakseen, tuo huivi on ihan yliveto.
   Ollaanpa yhteyksissä:)

   Poista
 3. ihana paketti ja miten kaunis huivi mukana!
  Kiitos sinulle osallistumisesta!

  VastaaPoista
 4. Tyylikäs hartiahuivi, toimii ympäri vuoden. Kaunis paketti muutoinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään tosi paljon! Palvellut jo muutaman kerran:)

   Poista
 5. Hyvä, että lähettäjä selvisi. Upean huivin sait ja ihanan paketin muutenkin.
  Ikkunakuva on niin kaunis ja levollinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ikkuna kuuluu meidän pihasaunalle, levollinen siis on rakennuskin:)

   Poista
 6. Oi, pidän tästä suuresti. Hienosti kirjoitettu.:)

  VastaaPoista
 7. Your comment is very beneficial for the future, you have written in a very beautiful way, you have an inspiration for the youth who come to your comment is really very beautiful, nowadays children do not know where they are wandering, no one can make a comment like you. The post is very different.

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!