sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

ARVONTA SUORITETTU!

Päivänsankari vietti syntymäpäivänsä rennosti loikoillen ulkona sekä sisällä. Hän kiittää saamistaan onnentoivotuksista:)


Kissan hymy?
Mutta sitten arvontaan. Ensin kirjoitin kisut ylös osallistumisjärjestyksessä ja jokainen sain sen mukaan numeron. Osallistujia oli kaikkiaan 30. Sitten numerot lapuille ja laput purkkiin.
Sitten sekoitus. Ja koska kissakansaa ei ollut mailla eikä halmeilla, Kultakutri toimi onnettarena.
Purkista nousi numero - rumpujen pärinää - ...
Listassa numero neljä kuului katti matikaiselle nimeltään

-Aivan oikein - MAUSU! Onnea Mausulle joka asustaa Suden luona! Osoite minulta löytyykin ja suunnilleen vastaava paketti kuin Leevin arvonnassa lähtee Mausulle. Siitä riittänee mutusteltavaa myös Smirrelle, Berniinalle, Maijalle ja Armakselle, jotka asustavat kaikki samassa osoitteessa Mausun kanssa:D
Kiitos kaikille osallistuneille!

4 kommenttia:

 1. Onnea vaan Mausulle toivottelevat Rosvo ja Nekku

  VastaaPoista
 2. Onnittelut vielä päivänsankarille, sekä arvonnan voittaneelle!

  VastaaPoista
 3. Mausu on ollut omilla teillään jo pari viikkoa, mutta tulee varmaan kotiin kun kuulee voittaneensa herkkuja. Ja eiköhän palkinto jaeta tasapuolisesti kaikkien kesken. Kiitoksia Mausun puolesta.

  VastaaPoista
 4. Linkityksen ei ole pakko olla kuvallinen, tavallinen linkki esim. postaukseenkin käy :) Mutta jos osallistut kahdella arvalla, voit silti osallitua kaikkien palkintojen arvontaan. Eli arvon kaikki palkinnot erikseen, ja esim. kahdella arvalla osallistunut saa kaksi arpaa kaikkien palkintojen arvontaan erikseen. Mahdoinko nytkään selittää ymmärrettävästi? :D Mutta voit siis osallistua kahdella arvalla myös kirjan arvontaan, mikäli haluat.

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!