sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Flunssaa ja käsillätekemistä

Olinkin ihan kaksi päivää terveenä ja sitten taas perjantaina alkoi töissä tuntua siltä, että kuume on nousussa. Raahauduin vielä kaupan kautta kotiin ja sitten lysähdin. Eilinen meni sängyn pohjalla ja tänään tuntuu taas siltä, että elämä voittaa sittenkin. Aikaisemman flunssan kourissa sain sentään tehtyä jotakin; muutamat lapaset ja tässä välimaastossa vähän korttejakin. Tässä niistä muutamia Kultakutrin ottamia kuvia.

Valkoisiin lapasiin tein ruutuja Jukka langan jämillä, sillä Lilan värjäämällä. Valkoinen lanka on 7 veikkaa. Siniharmaissa Isoveikkaa ja mitälie harmaata kalanruotokuviolla ja vihreäpohjaisissa yksivärinen vihreä Nalle ja raitainen 7 veikka vuorottelevat silmukoissa. Siniset Kultakutri jo vei, isoveljelle pitää tehdä kuulemma samanlaiset, mutta reilumpaa kokoa.

Kynttiläkortti taasen.. että tykkään näistä.

Muutama muu joulukortti vintage kuvilla.

Nämä ovat Kultakutrin käsialaa, tekstitystä vielä puuttuu.
Että näillä mennään nyt täällä kohti alkavaa viikkoa. Toivottavasti terveiden kirjoissa. Lapsilla alkaa syysloma, itse täytyy lähteä "levänneenä" töihin. Eikös ne tunnolliset aina sairasta viikonloppuisin?
Mukavaa ja flunssavapaata viikkoa kaikille!

20 kommenttia:

 1. Ihanan lämpöisiä lapasia! Tuo kalanruotokuvio on jännä. Paranemisia toivottaa talvet ikiflunssasteleva minä

  VastaaPoista
 2. Voi, noita kynttiläkortteja tekis mieli koittaa tehdä. Ne on tosi hienoja. Mulla ei vaan ole tuollaseen silmää laisinkaan, niistä tulis varmaan pelkkiä valkosia kortteja, jos alottasin. =) Ja lapasiakin kadehdin, kuten varmaan huomasit... liian tylsää tehdä kaksi samanlaista. ;D

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti paranet pian. Minä olen säästynyt flunssalta ja kop kop toivottavsti säästynkin. Joskus on heti lomalla iskenyt flunssa, nyt taidan selvitä kunnialla!

  VastaaPoista
 4. Kauniin värisiä lapasia. Kuinka jaksat neuloa flunssaisena. Mulla tulevat nivelet ja lihakset kipeiksi, jos teen flunssaisena mitään käsitöitä.

  Paranemisia.

  VastaaPoista
 5. Purnauskis: Sen takia juuri kahdella langalla, jotta tulee lämpöisempiä. Kyllä tuntuisi olevan jo helpottamassa tämä tauti.

  Kati: Ei ne niin vaikeita ole. Sinäkin luovana saisit aikaan vaikka millaisia kortteja. Valmiita kuvia tai tarroja kehiin ja siinä se.

  Auli: Usein se vaan on niin, että loman tullessa sitä jotenkin luovuttaa ja sitten on heti kipeänä. Hyvä jos nyt saat lomailla terveenä. Mukavaa lomaa!

  Naukulan mamma: Kiitos. Hyviä yöunia sinne;D

  VastaaPoista
 6. Trina: Kommentoitiin samanaikaisesti. Nyt kun mulla oli kuumetta, mullakin särki kaikkia jäseniä ja varsinkin niveliä, eikä tullut mieleenkään tarttua puikkoihin. Mutta tuossa aiemmin viikolla, kun olin toipilaana edellisestä taudista, tein noita tuijottaessani toosaa, kun en muutakaan jaksanut tehdä.
  Kiitos vain, kyllä tässä elämä alkaa voittaa tälläkin kertaa:D Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 7. Minä olen tosi harvoin kipeenä ja silloinkin useimmiten on selkävaivoja. Esimies hihkuu innosta, kun yleensä vaiva ilmaantuu kesälomalla ja just niin, että kun omavastuu on viikko, niin selkä oikuttelee, kun neljän viikon lomasta on kolme kulunut.
  Ihanan lämpöisen näköisiä lapasia. Minunkin pitäisi saada aikaiseksi parit vanttuut ihan itselleni. Kaupan lapaset on niin kovi ohkaisia ja jos ne ovat vuorelliset, niin vuoret tahtoo irrota heti muutaman käyttökerran jälkeen.

  VastaaPoista
 8. Käsityöihminen se kyllä osaa! Hienoja kutomuksia ja kortteja!

  VastaaPoista
 9. Näistä sinun kuvista tulikin mieleeni, että pitäisi niitä joulukortteja tehdä. En ole ollut kovin ahkera korttien väkertäjä, joten voisi olla jo aika kokeilla.
  Olet ahkeroinut flunssaisenakin, toivotaan, että syksyn flunssat olet nyt sairastanut ja lopu vuosi menee terveen kirjoissa;)
  t.tarja hössöntössöstä

  VastaaPoista
 10. Lapaset onkin nyt ajankohtaisia. Mikähän siinä on kun ei koskaan osaa ennakoida ja tehdä kesällä isoa nippua lapasia ja muista talvi tamineita sit mulle aina tulee tässä syksyllä kiirus niiden kanssa.
  Paranemisia sinulle.

  VastaaPoista
 11. Kauniita lapasia ja kortteja! Minullakin on joulukorttien teko suunnitteilla.
  Toivottavasti olet parantunut!
  Hyvää alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 12. Kauniita lapasia :)Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 13. Lapaset ovat niin ihanan lämpöisen näköiset:) Ja kortit ovat ihastuttavat, kyllä saajat ilahtuvat!
  Voi noita flunssia:( Toivottavasti ei enää uusiudu!
  Voi hyvin!♥

  Ps. Kiitos aina niin mukavista viesteistäsi!

  VastaaPoista
 14. Kivoja kortteja. Toivottavasti olet jo kunnossa!
  http://pirkko.vuodatus.net/

  VastaaPoista
 15. On se tylsää sairastaa! Mutta toisaalta, jos vähän jaksaa samalla puuhastella jotain kivaa, niin ei se ihan niin paha juttu sitten ole... :) Itse olen ollut ärsyttävän uupunut pitkään ja olen yrittänyt nyt levätä ja helliä itseäni iloisilla ajatuksilla.

  Ja olet kyllä taas ollut niin ahkera! Voi hyvin ja virkeästi!

  VastaaPoista
 16. Sairaanakin ahkeroit. Toivotaan flunssan loppuvan se kiusaa monia yleisesti eikä irroitta otettaan.

  VastaaPoista
 17. Kiitos kaikille kommenteista! Olin jo eilen töissä ja nyt tuntuu ihan hyvältä. Ainoastaan ulkoa tullessa vähän köhittää, ei muuta.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 18. Ihania lapasia tosiaan...voi kunpa osaisin minäkin...

  Korttejen, nimittäin Peipposen synttäreiden kutsukorttejen, teko alkoi meillä tänään... Sitten vuorossa parin ystävän synttärikortit, jonka jälkeen mietittävä joulukortteja... Ideoita päässä jo, mutta vielä tarvikkeet vähän hakusessa...

  Toivottavasti olet muuten jo parantunut :) Ihania kuvia Leevistä tuolla ylempänä <3

  VastaaPoista
 19. Liisa;Terveitä ollaan koko poppoo, kiitos.
  Kävinkin kurkkaamassa korttejasi ja ne ovat oikein kauniita, niistä varmaan saa potkua myös joulukortteihin.

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!