tiistai 22. marraskuuta 2011

Tänään se sitten tuli!

Paketti salaiselta kirppisystävältä, toisin sanoen joulukalenteri! Ihana paketti täynnä ihania paketteja! Olen kyllä ollut tosi kiltti! Kiitos salainen ystävä, joka on siis  Mintz . 24 jännittävää pakettia ja itse tehty kortti, vau, olen sanaton. Tässä kohtaa yhdyn Kirsiin, joka kertoi siitä, että vielä enemmän jännittää, mitä oman lähetyksen vastaanottaja paketistaan tykkää. Täytyy sanoa, että tuo jännitys kohosi entisestään tämän tulleen ihanuuden myötä.


Rakensin joulukalenterin lipaston päälle, hyvä kun siihen mahtui.
Poro löysi tiensä vaatehuoneesta tiensä vahtimaan paketteja (etten mene etukäteen kurkkimaan).
Tässä vielä Minzin tekemä kortti. Ja vielä kerran kiitos! Mitenhän tässä jaksaa odotella joulukuun alkua?

13 kommenttia:

 1. Mistä tästä saa lisätietoa, kun monessa blogissa tästä on ollut? Mielenkiinto alkaa heräämään, onko tästä muista versioita kuin joulukalenteri?

  VastaaPoista
 2. Senni: Esim. vaihtobaarissa on kaikenlaisia samantapaisia vaihtoja. Pääset katselemaan sivupalkissani olevasta Kiertävää iloa napista klikkaamalla. Salaisen kirppisystävän joulukalenteriin pääset tutustumaan sen napista samaisesta palkista. Keväällä oli Salaisten kirppistelevien kyöpelinvuoren noitien vaihto, jossa olin mukana. Se oli myös hauska:)

  VastaaPoista
 3. Ihana nähdä että joku on näin hienosti panostanut vaihtoon! Maltatkos olla avaamatta?

  VastaaPoista
 4. Nina: Pakko malttaa. Ja jännityshän vain kasvaa...

  VastaaPoista
 5. Voi että!!! Ihanaa, nyt rupes itseäkin oikein jännitäämään!!! Miten malttaakaan pitää näpit erossa ekaan päivään asti, hih :)

  VastaaPoista
 6. Kutkuttavaa jännitystä kun Joulupaketit odottaa .Hyvää päivän jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 7. Voi kuinka onkaan mukava idea. Ja minä en ainakaan saisi pidettyä näppejäni erossa noista paketeista.

  VastaaPoista
 8. Ohhoh, onpa melkoisen makea juttu! Voi vitsit, vielä pitää odottaa viikko :D

  VastaaPoista
 9. Kiitos kommenteistanne. Kyllä tässä alkaa kummasti jouluhenki nousta ja sunnuntainahan onkin jo eka adventti! Mukavaa perjantai-iltaa kaikille!<3

  VastaaPoista
 10. Kiva, että paketti aiheuttaa kutkuttamista! =) Toivottavasti sisällötkin sitten miellyttävät. Jännittää itseäkin, usko pois! Vielä on tovi odoteltavaa! (PS. Kiva, että nyt pääsen minäkin kommentoimaan! Kiitos!) =D

  VastaaPoista
 11. kiitos vinkeistä, en löytänyt kuvia enää roskakorista, kaipa sitä täytyy alkaa latailemaan niitä uudelleen... Mutta yritän selvitä noilla sinun vinkeilläsi tästä ongelmasta :)

  Ja voi kun ihania paketteja ja noin paljon! Olenpas kade :D

  VastaaPoista
 12. hupsista, vastasin väärälle henkilölle, et se ollutkaan sinä joka siitä roskakorista puhui :D No mutta toivotaan, että minulle käy samalla tavalla kuin sinulle. Ei ole ainakaan vielä tullut uudestaan ilmoitusta että tila olisi loppunut sen jälkeen kun niitä kuvia poistelin! :)

  VastaaPoista
 13. Minz: Tyttären avustuksella sain siis tämän toimimaan niin, että pääsee helpommin kommentoimaan. Hyvä:)

  Eeva: Ei se mitään, pää-asia, että homma pelittää. En todellakaan ole hyvä näissä atk-jutuissa, mutta onneksi nuoriso on:)

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!