sunnuntai 8. tammikuuta 2012

MEILLÄ ON TÄNÄÄN...

Päätelty taas uudet helminauha-lapaset ja huomattu Aulin tehneen tällaiset maanläheisillä väreillä  ja todettu, että täytynee vielä yhdet kokeilla...

...tehty lankarosvousta syöksyillen tuolin alta kimppuun. (Ja kuvan latauksen yhteydessä myös todettu, että pitäisi imuroida,,,)


...saatiin viimein lunta ja pakkasta. Näin ollen on myös nautittu ulkoilmasta. Aurinkokin paistoi ihanasti. (ulkokuvat ovat Kultakutrin ottamia)
Ja otettu muuten vaan rennosti. Kerkeehän tuota vähemmälläkin tohinalla. Rentoa sunnuntaita kaikille!

12 kommenttia:

 1. Meillä Rompulla on paha tapa tökätä nokkansa puikkojen väliin ja tietysti aina kopsahtaa, vaikka kuinka yrittää varoa. Sit se makaa aina työn päällä, jos hetkeksi sen laskee johki. ;D

  VastaaPoista
 2. Onkin kauniin väriset lapaset!
  Meillä saa nykyään aika rauhassa neuloa mutta samoin käy kuin Katilla että sitten maataan työn päällä jos käsistään sen johonkin laskee.
  Suloisia nämä sinun kisut. Meidän edesmennyt Sulo oli aika samanvärinen kuin Leevi ja hän tykkäsi kovasti leikkiä langoilla..
  Leppoisaa sunnuntai-iltaa sinne!

  VastaaPoista
 3. Nätit lapaset! Ja ihanaa kissatunnelmaa! Olen yllättynyt siitä, että meijän kissa kykenee puremaan langan kuin langan alle 15 sekuntiin. Ihania rontteja nuo kissat!

  VastaaPoista
 4. Upeita lapasia! Kisulikuvat saavat hymyn huulille.

  VastaaPoista
 5. Ihana Leevi, aivan kuin meidän Leevi lyhytkarvaisena ;)

  VastaaPoista
 6. Hienot lapaset, tääkin malli houkuttais :) Leevi on selvästi sukua edesmenneelle blogikissa-Pörrölle. Komeita kavereita molemmat!

  VastaaPoista
 7. Ihanat kisut ♥♥
  Nauttii ,ihankuin sanittelee auringossa toinen...:D
  Nuo kissat on kyllä joka paikassa mukana, käpältämässä, nuohoamassa lattioita, uteliaita, vain kissat voi olla, mutta on ne kivoja ♥

  VastaaPoista
 8. Mukava malli lapasessa. En ole aikoihin kutonut lapasia . Kissojen kanssa on mukavaa ja ne tietää että niitä rakastetaan. Hyvää maanantaita.

  VastaaPoista
 9. Kauniit lapaset! Ja nuo kisut..turkit houkuttelevat silittämään!

  VastaaPoista
 10. Kävinkin täällä aiemmin ihailemassa kissakuvia ja noita ihania käsitöitäsi mutten ehtinyt kommentoida kun vauva jo parkaisi :)
  Sinä oot niin taitava noiden ompeleiden kanssa!

  VastaaPoista
 11. Kissoista on kyllä suuri apu siivouksessa, kun ne käyvät luutuamassa pölyt huonekalujen alta. Ei tarvitse itse kumarrella joka paikkaan. Meidän kissat siivouksen lisäksi tuunaavat huonekaluja, varsinkin nojatuoleja ja sängynlaitoja :)

  VastaaPoista
 12. Kiitos kaikille kivoista kommenteistanne. Sude, meilläkin kissat tuunaavat paljon, varsinkin ovenpieliä...

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!