perjantai 24. helmikuuta 2012

Iloa ja kyyneleitä


Uusi työ odottaa ja se tuottaa suurta iloa. Paikka on vakituinen, ennestään tuttu ja olen siellä pitänyt työskentelystä. Lisäksi tiedän olevani tervetullut ja odotettu. Siis tuttua ja turvallista...
Kyyneleitä olen tänään vuodattanut erotessani työtovereistani ja asiakkaistani. Sain heiltä ihanan läksiäislahjan - peltirasian täynnä heidän kirjoittamiaan kirjeitä siitä, millaista on ollut työskennellä kanssani. Kirjeet olivat täynnä sitä aitoutta, jota kehitysvammaiset ihmiset ympärilleen kylvävät. Kyynel vierähti vielä kotonakin niitä lukiessani,,, kuitenkin tiedän, että ratkaisuni oli oikea. Vaikka en kohtaakkaan tulevassa työssäni vain aitoja ja hymyileviä ihmisiä, vaan myös niitä, joille ei mikään riitä ja joiden mielestä he saavat aina väärää kohtelua. Onneksi myös kuitenkin on niitä, joiden takia työpaikkaa hain; oikeasti apua tarvitsevia ja sitä vastaanottavia ihmisiä ainutlaatuisine elämäntarinoineen.

Pientä käsityöntynkääkin olen valmistanut, työtoverini jäivät, mutta ainakin heillä ranteet pysyvät lämpiminä
jokainen omissa lempiväreissään.

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille! Meillä alkoi nyt hiihtoloma, uusiin töihin menen torstaina:)

13 kommenttia:

 1. Onnea sinulle uuteen siirtyessäsi. Se on haasteellista, mutta myös positiivista!

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen työhön :) Ainahan se surettaa kun jonkun oven takanaan sulkee, mutta se merkitsee myös uuden oven avaamista :)

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen työhöön! Ja, kuten Lila totesikin, niin kun yhden oven sulkee ja uuden oven oven avaa, niin se merkitsee jotain uutta!

  VastaaPoista
 4. Minäkin yhdyn Lilan sanoihin.

  Ihanat ranteenlämmittimet olet neulonut!
  Oikein hyvää hiihtolomaa ja paljon onnea uuteen työhön!

  VastaaPoista
 5. Onnea uuteen työhön!Kauniita ranteenlämmittimmiä :)

  VastaaPoista
 6. Uusi työ antaa uusia haasteita. Onnea eteepäin .

  VastaaPoista
 7. Tiedän tunteen, kun on joutunut lähtemään mukavasta työpaikasta parikin kertaa, mutta omasta tahdosta eteenpäin. Kyyneleitä roiskien olen juossut ovesta ulos : )

  Ihanaa lomaa ja onnellista uutta työtä : )

  VastaaPoista
 8. Onnea uudelle työlle! Aivan ihana lahja tuo saamasi kirjekokoelma, voih. Ja ihana on sunkin lahja, ranteenlämmittimet. Vietähän hyvät lomapäivät :)

  VastaaPoista
 9. Hyvät talvilomat ja onnea uuteen työhön.

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille ihanista kannustavista kommenteistanne<3

  VastaaPoista
 11. Kiitos ihanasta ja hauskasta kommentistasi blogissani! Onnea uuteen työhön..ja ja..eipä täälläkään koskaan "jouten olla" vaan syntyy mitä ihanempia ranteenlämmittimiä ja vielä toistenkin iloksi! Hyvää lomaa!!

  VastaaPoista
 12. Iloa uuteen työhän ja hyvää kaunista kevättä ♥

  VastaaPoista
 13. Työtoverit ovat varmasti mielissään ihanista "rannekkaista" <3
  Jo eilen avasin tämän sivusi ja luin postauksesi, mutten ehtinyt jostain syystä kommentoimaan. Nyt siis uudestaan kylässä :)
  Varmasti monenlaiset tunteet työpaikan vaihdosta, mutta jos sydämessäsi tunnet ratkaisun olevan oikea, niin sitten se varmasti myös on!
  Tietysti muutos ja lähteminen aina on myös haikeaa, onneksi jää varmasti kuitenkin paljon mukavia, sydäntälämmittäviä muistojakin, niiden ihanien saamasi kirjeiden lisäksi :)

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!