sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Piiloleikkiä ja arpajaisia

Mitä näet tässä kuvassa? Narsisseja? Kyllä, kyllä...

                                        Mitä näet tässä kuvassa? Kirkastuuko?
                                        "Kukkuu! Minähän se täällä!"
"Joo tiedetään. En saisi olla täällä, mutta olenpahan silti. Tulin vaan kertomaan, että mulla on synttärit 25.5. Täytän kokonaista 2 vuotta. Mitäs siihen sanotten? Meillä on ollut tapana tässä blogissa, että kun meillä kissoilla on synttärit, täällä järjestetään arpajaiset. Niinpä tehdään nytkin. Koska meidän kisuemo heräsi tähän niin myöhään, niin arpajaiset eivät pääty vielä 25.5 vaan niitä jatketaan aina 1.6 saakka.
Ja tällä kerralla päätin, että koska meidän naapuriin tuli aikas söötti koiranpentu Pontus, saavat tällä kertaa myös koirat osallistua. Kerrataan siis säännöt:

Kaikilla talouden kissoilla ja koirilla on mahdollisuus saada arpa. Linkittää saa mielellään tietty, mutta tällä kertaa siitä ei saa lisäarpaa. Voisit vaikka kertoa kommentissa osallistujien nimien lisäksi kunkin lempiherkun. Palkintoa ei vielä paljasteta, koska ei tiedetä onko voittaja koira vai kissa, mutta jotakin kivaa voittaja saa. Arpajaiset alkavat siis NYT ja päättyvät 1.6. Kaikille tasapuolisesti onnea arvontaan!"

Ja sitten vielä täytyy esitellä ihana palkinto, jonka voitin Heidin Oman kodin onnea-blogin arvonnassa.
Servettejä, ihania vanhoja muotteja ja kaunis kortti. Ja se kaunis taulu, se meni jo seinälle.
Sille löytyi sopiva paikka vanhojen pakkausten yläpuolelta keittiöstä.
Kiitos Heidi!

23 kommenttia:

 1. Täältä lähtee mukaan Romppu, Miisu ja Harli. Kaikkien lempiherkkua kissanminttunapit (sekä sydän, mutta se ei taida hyvänä tulla perille ;D). Muut herkkunapit ei meillä uppoa, ei sit millään.

  VastaaPoista
 2. 11 vuotta 3.6. täyttävä Juuso-kissa osallistuu arpajaisiin. Ja lempiherkku on meilläkin kissanminttunapit, ne englantilaiset Good Girl Catnip Drops´it, punaisessa rapisevassa pussissa. Vain ja ainoastaan ne.

  VastaaPoista
 3. Meidän ragdoll-veljekset Jummi & Jammi osallistuvat arvontaan. Kissanminttunapit ovat menneet alas, mutta eivät kyllä pahemmin tykkää herkutella. Lelut, helisevät ovat mieleen enemmän.

  VastaaPoista
 4. Täältä lähtis mukaan Naamu ja Minni. Kaikki muu käy,paitsi ei mikään mikä sisältää kalaa.Meiän höntit kiertää kaikaen kalaan liittyvän kaukaa :)

  VastaaPoista
 5. Tarkka poika Leevi, kun osaa kukatkin valita sävy-sävyyn sopiviksi =)
  Meiltä tulee onnittelujen kera kunnon kööri arpajaisiin, eli kuusi kappaletta. Kissat Smirre, Mausu, Berniina, Maija ja Armas ikäjärjestyksessä. Lisäksi koira-papparainen Eetu. Meillä ei nirsoilla mitään herkkuja, kaikki hupenee hetkessä. Eetun suurinta herkkua on kuitenkin puruluut.

  VastaaPoista
 6. Kissakaverit Leevi ja Arttu haluavat myös mukaan arvontaan. Yllätysherkku voisi olla kiva juttu :)

  VastaaPoista
 7. Maukasta synttäriä Leeville! Ja mukavaa kun koiratkin saavat osallistua Pontuksen kunniaksi. Meillä kuopsii ja melskaa yksi mäyräkoira Ruutimaisella energialla.
  Ruuti siis osallistuu onnenarvalla arvontaan =D

  VastaaPoista
 8. Oih, meidän Béla on syntynyt ihan samana päivänä, mutta vuosi oli 2008! Meillä siiis juhlitaan samoina päivinä synttäreitä:)
  Osallistujia löytyy kolme;
  Béla, lempiruokaa jokin uusi pussiruoka,
  Nipsu tykkää kinkusta paljon,
  Gebsu, lemppari on jukurtti.

  VastaaPoista
 9. Hyvää synttäriä jo etukäteen! Karvahaleja! Myrtti-kollin paras herkku kasvaa pihalla vesipadan oikealla puolella on simmonen erityinen ruohotuppo josta jo Röllö-vainaa aikanaan erityisesti piti <3

  VastaaPoista
 10. Usva-neitikin osallistuu Leevin synttäriarpajaisiin! Ja toivottelee jo etukäteen oikein paljon synttäriONNEA sankarille!
  Usva-neidin varmasti ihan suurinta herkkua on kana, siis maukkaat broilerinnahkat ja muutkin palat ;) Tietty kaikki muutkin lihaherkut maistuvat, mutta näitä herkkuja hän saa ainakin omasta mielestään IHAN liian harvoin ;) Sen sijaan muita herkkupaloja päivittäin, kuten kurkkua, tomaattia, porkkanaa...ja kyllä nekin omien nappuloiden rinnalla tuntuvat erikoisherkuilta ;) Porkkana on näistä jälkeen mainituista ehkä ykkönen.
  ps. kivoja kysymyksiä ja vastauksia olit laitellut tuolla aiemmin :)

  VastaaPoista
 11. Hih, onpas sinulla kiva arvonta! :) Meiltä osallistuvat Santtu-kissi sekä Usva-hauva, herkkuina vastakalastetut pikkuahvenet sekä maksalaatikko. :D

  VastaaPoista
 12. Onpas kiva arvonta!
  Täältä tulisi arvontaan mukaan kaikkiruokaiset Musti ja Valtsu-kisulit :)

  VastaaPoista
 13. Nyt on Mustallakissalla käynyt tuplatuuri. Juuri näyt voittaneen arpajaisissa ja nyt voitit mun kasviarvonnankin :) Onnea! Meidän James, Omppu ja Hermanni osallistuvat arvontaasi :)Kiva arvonta :)

  VastaaPoista
 14. Hei ja onnea meiltä kummaltakin: Rosvolta ja Nekulta. Ollaan aika kranttuja kissoja ruuan suhteen, mutta tykätään kyllä kissojen herkkupaloista (Ainakin minä Rosvo..;))

  VastaaPoista
 15. Onnea täältäkin, toivottavat Mimosa ja Töpis.
  Herkkuraksut saavat meidät ystävystymään melkein kenen tahansa kanssa.
  Mami löysi juuri blogiisi Virveriikan blogin kautta.

  VastaaPoista
 16. Helmi Orvokki Naukula osallistuu arvontaan! Herkkuruoka: Katkarapu (yllätys, yllätys)

  VastaaPoista
 17. Täältä lähtee mukaan Venla kisu :) Tän nirsoilijan lemppariherkku on kuten Helmilläkin katkaravut, mut kaikki kosteet namitkin on hyviä..

  VastaaPoista
 18. Onnea! Kovin on hauska tama parvonta idea! Meilta osallistuu: Sebastien, joka rakastaisi yli kaiken tonnikalaa ja savustettua kalkkunaleiketta, mutta on munuaisleikkauksen jalkeen erityisruokavaliolla, seka Leopold, joka rakastaa myos tonnikalaa seka muutakin kalaa, varsinkin valmiiksi perattua...

  VastaaPoista
 19. Onnittelut Leeville toivottaa Roomeo-kissavanhus, ikää pian 14 v ja kutsumanimi Romppu. Viihtyy kesäisin ulkona ja hiiriateriat maistuvat mutta talvella tykkää liha-kana-kala pateista yli kaiken. Ja tuoreet muikut ovat herkkua silloin harvoin, kun niitä on tarjolla.

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!