maanantai 16. heinäkuuta 2012

Synttäriarvontaa!

Meidän kesäisistä sankareista on seuraavana vuorossa Nekku, joka täyttää 23.7 seitsemän vuotta. Oikea neidon ikä siis:) Nyt laitetaan siis pystyyn Nekun synttäriarvonta ja palkintona on jotakin kissamaista(tai koiramaista, koirat saavat tälläkin kertaa osallistua), palkinto selviää arvonnan aikoihin.

Siis säännöt:
Kaikilla talouden kissoilla ja koirilla on yksi arpa, eli kommenttiboxiin eläinkunta nimineen ja kertokaa tällä kertaa vaikka lemmikkinne lempipaikka. Arvonta alkaa nyt ja päättyy Nekun syntymäpäivänä eli viikon päästä. Tämä on aika tiukka aikataulu, mutta eiköhän silläkin voittaja löydy. Mainostaa saa, mutta siitä ei tällä kertaa tule lisäarpaa.

Tässä sankari parin päivän ikäisenä armaan Miisu.mammansa kanssa.
Laatikosta se pieninkin ponnistaa. Nekku on noin pari viikkoa.
suuren suuri ei ole vieläkään ja mahtuu pienempäänkin tilaan...
Pieni kuvakooste pikku-Nekustamme, joka syntyessään oli kuudesta pennusta se pienin- mutta sitkein ja selvisi sittenkin. Nekku on itse lempeys meitä ihmisiään kohtaan, eikä ole ikinä purrut tai raapinut meistä ketään. Nekku on arka, mutta jos pihalle tulee vieras kissa, puhuu Nekku niin rumia, että niitä ei voi tässä julkaista, ja joskus kyllä puhuu niitä myös Leeville ja kissamaailmassa lempeys on kyllä kateissa. Sekä Nekun äiti Miisu että isä Seppo, olivat molemmat hyvin lempeitä ja ihmisrakkaita kissoja, joten luonne on varmaan peritty.

Lopuksi vielä sankari esittää, miten rennosti kuuluu ottaa päivisin, jotta jää energiaa jahdata kiliseviä hiiriä öisin ihmisemon sängyn alla...
...niin ja Nekun lempipaikka - se on siellä, missä on vähiten tilaa ja eniten rapsutusta tarjolla!

24 kommenttia:

 1. tän taulouden prinsessakissa Venla on mukana.. Ehdoton lempipaikka on kaikki pahvilaatikot mihin hän saa takamuksensa mahdutettua :D

  VastaaPoista
 2. Onnea vaan sinulle kaimani! Perästä tullaan, ikää on vasta pari vuotta. Eniten tykkään olla takan päällä kun sitä on lämmitetty. Joskus muut pelkää, että putoan nukkuessani mutta hah: en koskaan! T. Nekku Neilikka

  Onnea minultakin Rosvolta. Minä tykkään eniten nukkua kyllä Aulin mahan päällä kun se makaa sohvalla, siinä on niin ihanan lämmintä ja pehmoista!
  T. Rosvo Maaria

  VastaaPoista
 3. Hyrisevät onnittelut Nekulle :)

  Seemi-kissa osallistuu yhdellä arvalla. Jospa potilaalla olisi arpaonnea. Seemin lempipaikka vaihtuu, mutta yleensä se on siellä, mihin ihmisemo haluaisi mennä, eli usein tietokonepöydän ääressä oleva tuoli.

  VastaaPoista
 4. Onnen rapsutuksia Nekulle!
  Meiltä osallistuu kolmikko Bèla jonka lempipaikka on mamman rinnan päällä, Nipsu jonka lempparipaikka on mamman jalkojen päällä ja Gebsu joka mieluiten majailee isukin kainalossa.

  VastaaPoista
 5. Hieno ikä Nekulla! Onnea ja siinä lempipaikassa kovasti hellintää meiltäkin.

  Täältä osallistuu arvontaan yksi karkeakarvainen mäyräkoira Ruuti. Mielipaikka on eteisen penkki kuono hohkaavan patterin päällä.

  VastaaPoista
 6. Meidän Himmu haluaa osallistua kanssa arvontaan. Pikkuisen koirulin lempipaikka on ehdottomasti sisällä oleessa mummun syli ja ulkona kesällä joko marjapuskan alla tai sitten kuunliljan lehtien alla, riippuu vähän siitä, missäpäimn mummu työskentelee, mutta pois auringosta, se on ehdoton juttu.

  VastaaPoista
 7. Oikein paljon onnea suloiselle karvapallolle!

  Meiltä osallistuu Ragdoll-veljekset: Jummi & Jammi.
  Lempipaikka on kenkähyllyn päällä katon rajassa.

  VastaaPoista
 8. Onnea Nekulle 23.7. Meillä on kaksi kissaa. Lisse ja Venni, osallistun siis kahdella arvalla.

  Lissen lempipaikka on meitin parisänky ja Venni nukkuu ns. koirapedissä lattialla, mutta ei saa kertoa sitä sille kuitenkaan. Meillä ei siis oo yhtään koiraa kuitenkaan!:)

  VastaaPoista
 9. Ihana Nekku! Osaisipa sitä itsekin ottaa noin rennosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja unohdin, että tietysti myös siilit saavat osallistua, anteeksi.

   Poista
  2. Noh, jos vielä ehtii, niin se meidän Seelia neitikin osallistuu :) Onhan se melkein kissa, kun syökin kissanraksuja ;)

   Lempipaikka on iskän syli ehdottomasti!

   Poista
 10. Helmi Orvokki Naukula osallistuu! Lempipaikakseen ilmoittaa hän: aamuisin keittiön valkoisen pöydän, iltaisin parisängyn, siinä välissä parvekkeen tai kirjaston valtaistuimen. Välillä pitää päästä myös laiduntamaan!

  VastaaPoista
 11. Mimo(sa) osallistuu lempipaikaltaan mamin mahan päältä....ja Töpö Höpönen tuolta vaatehuoneesta vaatekasojen takaa. Kissoja molemmat

  VastaaPoista
 12. Onnea Nekulle!

  Arttu ja Leevi -kissat naukuvat mukaan arvontaan :)

  Artun mielipaikka on sylissä, tassut kaulan ympärillä ja Leevi yrittää aina salaa vallata mieheni lempituolin :)

  VastaaPoista
 13. Meiltä yksi Tiitu mukana arvonnassa. Tiitu tykkää nukkua meidän sängyssä. Hyvää viikon alkua.

  VastaaPoista
 14. Meiltä osallistuu taas tämä kuuden poppoo.
  Eetu-koira, jonka täytyy aina maata ovi-aukkojen tukkeena. Mummo-kissa, ruokapöydän vakio-koriste. Berniina jonka paras paikka on oman ruokakupin vieressä. Mausu, metsien sankari, viihtyy parhaiten ulkona seikkailemassa. Maija, jonka lempipaikka näyttää olevan naapurissa. Tulee sieltä aina niin kylläisen oloisena. Viimeisenä oma Armas, joka nukkuu joko minun vieressäni tai turvassa avonaisessa kissankuljetushäkissä.
  Onnea Nekulle joka on meidän Mausun kanssa ikätovereita.

  VastaaPoista
 15. Suloinen Nekku! Mulla ei ole kissaa,mutta tyttärillä kyllä on. Ihanaa päivää!

  VastaaPoista
 16. Rapsutuksia synttärisankarille!
  Kukka osallistuu yhdellä arvalla ja kertoo, että hänen lempipaikkansa on peiton alla olipa se kesä tai talvi.

  VastaaPoista
 17. Onnea toivottaa kolmen kopla, Romppu, lempipaikka keskella olkkarin lattiaa tassut kohti taivasta, Miisu, paikkana mamin syli tai tyynyn vierus seka Harli, mamin ja isukin valissa mahdollisimman kiinni molemmissa (ihan sama onko sohva vai peti).

  VastaaPoista
 18. Onnea Nekulle! Osallistun kahdella arvalla, arvontaan tulevat mukaan Kultamussukka ja Pikkusisko, eli Ronja ja Tara. Ronjan lempipaikka on nykyisin isännän ja emännän makuuhuoneessa, jonne pääsee kätevästi pakoon, jos Tara kiusaa. Joskus se onnistuu hyppäämään sänkyynkin, vaikka sinne EI saa mennä! Taran lempparipaikka on alakerran sohva, vaikka sinnekään ei saa mennä... eli aikamoisia rontteja nämä meidän tytöt ovat. :D

  VastaaPoista
 19. Meidän talouden kissan, Figon, lempipaikka taitaa olla vaatehuoneen yhdellä hyllyllä. Aika lailla siinä kohdassa missä on kasa sellaisia vaatteita, joihin kissankarvat jäävät kiinni mahdollisimman tiukasti... hmm.

  VastaaPoista
 20. Jee mikä blogi täältä löytyi! Ja loistavat kritterit arvonnassa, meidän katras lunastaa siis kolme arpaa. Kissakolmikkoon kuuluvat raitapaita-kolli Taavi, mustavalkoinen täystuho, pienikokoinen ja suuriegoinen Kertu sekä harmaa sudenpentumme Grisli. Kaikki kaverukset ovat rescuekissoja, jotka rakastavat kaikenlaisia paikkoja, missä voi liiskata jotakin alleen. Kangaspakka, vaate, käsilaukku, sanomalehti, vaikka pelkkä pieni ostoskuittikin, mutta tärkeintä on, että sen päälle voi heittäytyä makaamaan - se on parasta.

  VastaaPoista
 21. Viidellä arvalla mukana, onneksi ehdin!!!
  Juuso, kissatelineen yläpeti, Onni, jääkaapin päällä, Pikku-Pekka, olohuoneen ryijymatto, Väinö, Helmi-Inkerin hoitopöytä ja Neiti Räy, eteisen kenkäteline.

  VastaaPoista
 22. Arvonta on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille. Arvonta suoritetaan piakkoin:)

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!