keskiviikko 19. joulukuuta 2012

3. paketti Joulureestä

 Ihanainen kolmas ja viimeinen paketti tippui joulureestä. Sisältö ilahdutti suuresti:
karamellivuokia, muffinssivuokia, ja niiden koristeluun ihania hohtavia geelejä(eivät näy kuvassa, mutta ovat kirjansivuista tehdyssä paketissa), kynttilöitä ja tulitikkuja sekä aivan mahtavia -kenties itsetehtyjä - konvehteja joiden sisällä oli ihania joulurunoja, Tämä ihanan paketin ja ne kaksi aiempaa sain Annikalta. Annikalla ei ole blogia, mutta TOSI iso kiitos sinulle näistä ihanista paketeista! Perästä kuuluu...

Olen viime aikoina ollut tosi laiska päivittämään blogiani. Nyt piti oikein pakottautua tähän, jotta sain Joulureen paketin sääntöjen sisällä näytille. Laiskuus johtuu osaksi siitä, että töissä on tosi kiire aina ennen joulua ja istun suurimman osan päivästä jo tietokoneen ruutua tuijottaen. Selkä on ihan romuna ja jotain pitäisi ehtiä tehdä täällä kotonakin. No, huominen on enää töitä ja sitten menen seuraavan kerran vasta uuden vuoden aattona töihin, joten lepoa seurannee...Ehkä tämäkin rintama sitten hiljalleen piristyy.

Joululahjoja olemme Kultakutrin kanssa väsänneet, mutta kaikkia niitä ei voi täällä vielä esitellä. Niin ja osan kanssa olen ollut niin nopea, että ovat menneet pakettiin, ennen kuin olen muistanut, että kuvatakin voisi. Nämä sukat uskallan esitellä sillä 15- ja 16-vuotiaat kummipoikani eivät tiettävästi ole kiinnostuneita kummitätsynsä blogia lukemaan.
Molemmat ovat kokoa 46 ja lankana 7-veikka. Tein pitkät varret, sillä kumpikin hemmo pörryyttää menemään mopolla myös talviaikaan.
 Ikkunan väliin tein taas maisemointia. Tonttu on saanut seurakseen alennuskorista löytämäni kauriin. Ovat ihan suloinen pari. Pikkuisen meinaa heijastella ikkunaan, mutta jonkinlaisen käsityksen saatte.

Jännittäviä joulun odotuksen päiviä!!

7 kommenttia:

 1. Kiva tuo maisema tuolla ikkunan välissä. Hyvää joulunaikaa sinulle:)

  VastaaPoista
 2. On kyllä päheet sukat. Kyllä kehtaa pärryytellä kylillä. :)

  VastaaPoista
 3. Mukavia joulujuttuja postaus pullollaan!
  Minullakin blogin päivitys tökkii nyt kun varsinainen bloggauskoneeni on huollossa, nytkin kirjoittelen työkoneelta.
  Toivottelen sen takia nyt jo sinulle oikein hyvää joulua ja uutta vuotta!!

  VastaaPoista
 4. Pikkuinen tonttu hyppeli näin
  jalassa tossut väärinpäin.
  Pikkuinen tonttu huuteli:
  Tästä se joulu alkaa !
  Tip tap, huuteli näin:
  Tästä se joulu alkaa!

  VastaaPoista
 5. Ihanat kärpässienetkin sulla ikkunalla. Eihän tuollaisia voi vastustaa tämmöinen kärpässienifani =D
  Oletkos mistä ne löytänyt vaiko ihan tehnyt?

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!