lauantai 23. maaliskuuta 2013

Kevät

10 kuvaa kesään haasteen kuva nro:7
                                             
   " Lumipuista kauneimmat ovat omenapuut.
          sateista hiljaisin on lumisade.
         Luistavin, loistavin ura on latu.
        Huudoista turhin huudetaan hankien takaa."
                                                                  Risto Rasa: Taivasalla

Minua onnisti Tillariinan arvonnassa ja posti toi eilen ihanaisen paketin, jonka sisältö sopikin täydellisesti näin Palmusunnuntain alla. Kiitos kovasti Tillariinalle!

Meillä on tänään laiteltu kotia hieman pääsiäiskuntoon. Kultakutri kiersi kameran kanssa vähän kuvailemassa
Oikein mukavaa huomista Palmusunnuntaita kaikille teille ihanaisille!

10 kommenttia:

 1. Kiva arpapalkinto!
  Ja miten kivoja pikkujuttuja pääsiäisen tunnelmaa tuomassa :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan arpajaispalkinnon olet saanut. Upeita myöskin nuo pääsiäiskoristeet. Kauniita värejä. Mukavaa viikonlopun jatkoa Sinulle.

  VastaaPoista
 3. hei mitenkä tuollasen kissan saa tuohon perinteisen hiirinuolen tilalle??jos et halua julkisesti salaisuuttasi jakamaan niin laittaisitko vaikka säpöä mehtaemanta@luukku.com

  onnea arpavoitosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole varma tästä hiiri-kissasta, mutta tytär otti sen netistä, voi olla että osoite on jotakin tällaista: http://cur.cursors-4u.net/cursor.png
   Takuuseen en mene, koska kopsasin tuon blogin asetuksista ja nyt ei ole tyttöstä tässä kertomassa totuutta. Laittelen myöhemmin tarkempaa tietoa, mutta koita toki tuolla:)

   Poista
 4. Teillä on jo kivasti otettu Pääsiäisenaika vastaan. . Hyvää Palmusunnuntaita.

  VastaaPoista
 5. Nyt oikein innostuin, minunhan pitää jo tänään kaivaa pääsisäiskoristeet, kun olen pääsiäisenä pois ja tyttö jää kotiin. On muuten hauska juttu, miten pääsen tänne kommentoimaan. Menen edelliseen viestiisi, avaan siellä kommenttikentän ja painan sitten "edellinen viesti". Kommenttikenttää ei nimittäin näy uusimmassa juuri koskaan : ) Katrina kahvipurkki on ihan paras ja muutenkin persoonallisia koristeita : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain häikkää tässä on omankin kommentointini kannalta, täytyy ottaa ATK-tuki käyttöön, kun poika tulee lomille intistä.
   Laitoin Katariina purkkiin ensin lasipurkin sisälle, jossa sitten on tuo sitruunamelissa. Täytyy säästää purkkia, kun se on muuten niin hyvä kuntoinen. Pidän siitä itsekin toosi paljon;)

   Poista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!