sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kevääntörröttäjiä?

Talventörröttäjistä kaikki ovat varmasti kuulleet, mutta meilläpä onkin kevääntörröttäjiä! Ne törröttävät kaiken päivää ja siirtyvät vain auringon mukaan, välillä suoritetaan ravinnetankkaus ja palataan törröttämään. Välillä viikset väpättävät ohi lentäville linnuille ja välillä ne ovat näkevinään hiiren viipottavan jonnekin, mutta sitten taas törrötys jatkuu. Onko teillä näkynyt tällaisia ilmiöitä?

 Tämä ei ole hurja leijona, eikä muutenkaan kovin vaarallinen otus(paitsi tietysti jos hiiren kokoisilta kysytään...) vaan ihan vähän...
 ...väsynyt kevääntörröttäjä Leevi.
Oikein suloista sunnuntaita ja ihanaa törrötysilmaa kaikille!

15 kommenttia:

 1. Suloisia kevääntörröttäjiä! Meilläkin on kyllä tuollainen yksi...ja sitten naapurista tulleita pari!

  VastaaPoista
 2. Suloisia törröttäjiä :)
  Mä henk.koht. taidan törrötellä tänään sisällä sälekaihtimet kiinni, lupasivat lunta, perhanat :(

  VastaaPoista
 3. Ihanat kevääntörröttäjät:)Meillä tuo yks törröttää vain partsilla mutta kevättä rinnassa siltikin ihan selvästi,sekä Kukalla että allakirjoittaneella;)
  Kivaa sunnuntaita sinnekin!

  VastaaPoista
 4. Meillä on kaksi parvekkeella oleilevaa kevääntörröttäjää, jotka eivät oikein tiedä ollako siellä vai sisällä...ja siinähän saa emäntäkin liikuntaa, kun juoksee ovea avaamassa...
  Aurinkoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
 5. Kylläpä onkin komeat törröttäjät!

  VastaaPoista
 6. Meillä ei kevättörröttäjiä vielä ole, mutta toiveissa siintelee sellainen saada. :) ( Puhu mies ympäri vaihe on pitkä ja kivinen tie ). ;)
  Hyviä törrötyskelejä ja mukavaa kevättä teillepäin!

  VastaaPoista
 7. Ihania <3
  Ja kun noin ahkerasti törröttävät, niin eihän se kevät uskalla olla tulematta :D
  Meillä naukustit siirtyvät myös auringon mukana ja selvästi nauttivat lämmöstä. Ikkunasta katselevat ulos ja juttelevat toisilleen ja voi mahoton, mikä säksästys alkaa, kun ulkona näkyy pikkulintuja, oravia tai pupujusseja :D

  Oikein hyvää sunnuntaita!

  VastaaPoista
 8. Haa, täälläkin on yksi kevääntörröttäjä!;D
  Levoton sellainen, sisälle, ulos, sisälle, ulos...;D

  Ihanaa uutta viikkoa!♥

  VastaaPoista
 9. Et voi tietaa, kuinka lohdutit minua Helakisan runon sanoilla. Vaikka itku ei nyt lakkaakaan, tuli siita lohdullinen olo. Terveiset kissoillesi!

  VastaaPoista
 10. Upeita törröttäjiä!
  Kyllä meidänkin pihalta yksi löytyy!

  VastaaPoista
 11. Täällä oli sunnuntaina aivan järkyttävä lumisade! Raahauduin Maurin kanssa lenkille säätä uhmaten, mutta sivusuunnassa pyryttävä lumituisku oli niin pistävää, että oli pakko kääntyä takaisin melko pian. Nyt on sitten entistä enemmän pihalla lunta - kolaushommat taas odottavat!

  VastaaPoista
 12. Näyttää olevan niin keväisiä törröttäjiä,kelepoo noita katellakii:D,täällä maata näkkyy jo osin,vaan lunta on,keväinen tunnelma värittyy kummasti:)
  Keväistä alkanutta viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 13. Heh, meillä törröttää koira - päivystää lintulaudalla vierailevia oravia. :) Iloista loppuviikkoa sinulle ja kiva kun kävit osallistumassa arvontaamme!

  VastaaPoista
 14. Kevättä ne teilläkin kisulit oottavat.

  VastaaPoista
 15. Voi mitä törröttäjiä. =)
  Huippu kuva tuo Leevin haukotus, aivan ku naurais ihan ääneen jollekkin. =) Hyviä törrötyskelejä teille, toivotaan että se kevät etenee kunnolla. =)

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!