sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Kuin varkain se saapui taas. Sitä odotettiin koko pitkä talvi ja odotettiin kevät ja sitten, ihan yks kaks huomaa, että se on tullut - vihreys. Tässä kymmenen kuvaa kesään haasteen kuva nro 9, toka vika siis.

Osallistuin Katja Elämän pyörteissä blogissa Anna hyvän kiertää - haasteeseen. Ja posti toi aivan ihanan paketin! Kiitos Katja! Käykää ihailemassa Katjan taidokkaita kortteja;)
Nyt on sitten minun vuoroni laittaa hyvä kiertoon. Eli lähetän kolmelle tähän postaukseen ilmottautuneelle jotakin itse tekemääni. Aika näyttää sitten mitä se on. Osallistuneet saavat pakettinsa viimeistään joulukuussa, mutta luulisin kyllä että jo aikaisemin postipoika tuo jotakin... Ja nämä ilmottautuneet sitoutuvat sitten laittamaan itse liikkeelle jotakin itse tekemäänsä, kun ovat ensin saaneet minun pakettini.
Siis kommentti tähän postaukseen ja sitten osoitetiedot sähköpostilla, jos ei minulla niitä ole ennestään.


Lähtekää rohkeasti mukaan, ei tämä vaadi välttämättä kutomista tai ompelemista, tuunaukset tai askartelut käyvät ihan yhtä hyvin. Kunhan haastaa itsensä jotakin tekemään.

Nyt täytyy lähteä jännäämään peliä, oikein hyvää alkavaa viikkoa. Ja piakkoin laitetaan pystyyn Leevin synttäriarvonta, herran synttärithän ovat 25.5.
"Tarkkailen teitä...."3 kommenttia:

 1. Tänä viikonloppuna sateiden myötä se ryöpsähti ihan kunnolla esiin. Se vihreys siis. (Me osallistumme sitten siihen synttäriarvontaan, kun ei meistä oikein askartelijoiksi ole.)

  VastaaPoista
 2. Minäpä taidan lähteä mukaan tähän sinun AHK-haasteeseen. Onhan tässä jouluun sen verran aikaa, että ehdin itsekkin tehdä jotain ennen sitä :)Tämä onkin sitten varmaan jo kolmas kerta minulla.
  Minäkin tarkkailen Leeviä. Onnea herralle jo edeltäkäsin. 3 vuotta on hyvä ikä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva. sinä siis olet eka mukana ja vielä mahtuu kaksi. Ja hyvä vitsi tuo "ehdin tehdä jouluksi jotain" - teikäläisellä kun koukku sen kun viuhuu...Mullakin on kolmas kerta.

   Poista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!