perjantai 7. kesäkuuta 2013

Arvottu on!

Anteeksi vain että arvonnan voittajan julkaiseminen on kestänyt näin luvattoman kauan, mutta poden jonkinlaista nettiähkyä, enkä oikein millään saa itseäni tähän koneelle. Taitaa olla syy kesässä ja siinä, että on niin paljon kaikkea puuhaa.


Arvonnan "järjestäjäkin" on ottanut varsin rennosti, eikä ollut yhtään innostunut arvonnan onnettareksi, joten kuopukseni toimi onnettarena. Voittajaksi nousi tällä kertaa koira, mutta tällä koiralla on parhaana kaverinaan kissa nimeltä Junnu, joten kissamaisen arvonnan voittajaksi RITU on siis omiaan. Ritu on aivan ihanan lutuinen Suomen ajokoira ja sen ja Junnun seikkailuista voi käydä lukemassa täältä, Laitahan Tansku osoitetta mustankissantytar@luukku.com osoitteeseen, niin saan Ritulle pakettia postiin - ja eiköhän Junnullekin jotain mukaan lähde:)


Tein työkaverin tyttärelle pyynnöstä ylioppilaskortin ja tällainen siitä tuli
Kuva ei ole mitä parhain, mutta saa siitä jonkinlaisen käsityksen.


Niin ja vielä mahtuisi kaksi mukaan Hyvä kiertoon -haasteeseen. Eli lähetän kahdelle  tähän postaukseen ilmottautuneelle jotakin itse tekemääni. Aika näyttää sitten mitä se on. Osallistuneet saavat pakettinsa viimeistään joulukuussa, mutta luulisin kyllä että jo aikaisemin postipoika tuo jotakin... Ja nämä ilmottautuneet sitoutuvat sitten laittamaan itse liikkeelle jotakin itse tekemäänsä, kun ovat ensin saaneet minun pakettini.
Siis kommentti tähän postaukseen ja sitten osoitetiedot sähköpostilla, jos ei minulla niitä ole ennestään.
Sude on jo mukana, mutta olisi mukava löytää vielä ne kaksi..

Lähtekää rohkeasti mukaan, ei tämä vaadi välttämättä kutomista tai ompelemista, tuunaukset tai askartelut käyvät ihan yhtä hyvin. Kunhan haastaa itsensä jotakin tekemään.

Vielä olisi pari päivää töitä ja sitten alkaa parin viikon loma. Ihan mukava ajatus...
Mukavaa viikonloppua ja älkäähän unohtako minua, vaikka nyt kesällä täällä harvakseltaan poikkeankin...
Tällä pikkuvarpusella ei ole lomasta tietoakaan, sillä on pesä meidän talonpäädyssä täynnä nälkäisiä suita. Tämän kuvan otti tyttäreni ja ikuisti samalla omenapuiden kaunista kukintaa.

9 kommenttia:

 1. Ihastuttava kuva Leevistä ja varpusesta. Kesä on vähän hektistä aikaa.. en tiedä onko tästä hiiriosoittimen kissasta tms ollut jo tarinaa?

  VastaaPoista
 2. Onnittelut voittajalle. Nätti ylioppilaskortti niitä on kiva antaa ihan käsintehty. Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Onnea Ritulle ja Junnulle! =)

  VastaaPoista
 4. Voi kun Leevi on lutunen siellä käppyrällä korituolissa <3

  VastaaPoista
 5. Onnea voittajalle. Upean kortin olet tehnyt. Ihanaa viikonloppua Sinulle

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos,tämäpä olikin yllätys tälle päivää.Laitan osotteen heti sinulle:..Ja mukavaa kesää sinulle

  VastaaPoista
 7. Kaunis kortti, kyllä ylioppilas on ollut iloinen saadessaan sen. Arvonta on rankkaa puuhaa ja kyllä siinä pitää kovasti levätä välillä : )

  VastaaPoista
 8. Kesällä on tosiaan paljon puuhaa ja se on kivaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!