perjantai 6. syyskuuta 2013

Vapaata ja synttäreitä..


Olen tänään viettänyt vapaapäivää - siis töistä- muuten ollut kyllä varsin ahkerana. Huomenna kun on kuopuksen 14 vuotis synttärit, niin päivä on mennyt siivoillessa ja leipoessa. Ehdittiin me Nekun kanssa myös ulkohommiin. Kuvat on vähän heilahtaneita, mutta kun meillä oli vauhti päällä...
"Mistä näitä omenoita oikein tulee?"
 Sain myös valmiiksi huivin, jota olen jokusen aikaa virkkaillut. Lankana on Kelo, jota löytyi taannoin alekorista. Mukaanhan se oli pakko ottaa ja tämmöinen niistä syntyi. Virkkasin ensin ruudukon ja sitten pujottelin ketjusilmukkanauhoja väleihin ja vielä hapsut ja eikun syksyn tuulet tuivertamaan, mun kaula ei palele- tämä on sen verran leveä, että menee myös hartiahuivina. Kuvassa värit eivät kyllä ole ihan oikein, harmaalta näyttävä lanka on vihreäsävyistä ja toinen murrettua oranssia.
Mutta sellaista tällä kertaa ja käykäähän osallistumassa edellisessä postauksessa arvontaan. Me valmistaudumme juhlintaan! Oikein leppoisaa viikonloppua!

7 kommenttia:

 1. Kätevä ja pätevä apulainen , joka käy pudottelemassa ne ylimpien oksien omenat ♥ Olisipa minullakin oma omenapuu, apulaisetkin olis jo valmiina :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis huivi tuli. =)
  Siellä on oltu tosi ahkerana. Täällä lääkitty korvia tappelun kera, ei ihmetelty omppuja. =)

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivi tuli. =)
  Siellä on oltu tosi ahkerana. Täällä lääkitty korvia tappelun kera, ei ihmetelty omppuja. =)

  VastaaPoista
 4. Tuohon huiviin ei minun taitoni riittäisi. Erikoinen ja hieno! Nekku maastoutuu niin puun väreihin, että piti hetki katsoa ennen kuin huomasin omenakuvassa. Ei ole yhtää omenaa sitten saanut päähänsä? Onnea syntymäpäiville!

  VastaaPoista
 5. Upea muhkea liina, ei kaulaa kohta palele.
  Nekku aivan ihana.
  Onnittelut päivän sankarille ja mukavia juhlia ♥

  VastaaPoista
 6. Kaunis huivi! Ja onnittelut kuopukselle!

  VastaaPoista
 7. Nätti lämmin huivi . Nekku vahtii omppuja.

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!