maanantai 18. marraskuuta 2013

Diy -lyhdyt

Ihan ensin täytyy kommentoida edellistä "postausta". Sain nimittäin siihen vain kuvan. Kun yritin alkaa kirjoittaa, siirtyi koneeni aina ihan muihin svääreihin ja tekstiä ei vain tullut. No, mitä opimme tästä? Sen, että kuva todellakin kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, nimittäin kommenteista huomasin, että teksti olisi ollut turhaa, te ymmärsitte muutenkin. Ja huomasitte, että tarkoitus oli kuvata myös keinutuolin saama peitto afrikkalaisista kukista! Kuinka fiksuja lukijoita minulla onkaan! En tosin ole sitä epäillytkään...

Mutta siitä huolimatta ajattelin nyt myös hieman sanoja käyttäen teille esitellä lyhty tuunausta. Viime keväänä ostin Tiimarin alesta lyhtyjä ihan super alesta. Ale-hinnasta tuli vielä -70%, joten hintaa näille jäi yhteensä muutama euro. Punainen väri, vaikka siitä paljon tykkäänkin, on vaan niin maan epäkäytännöllinen. Eipä sitten kuin tuumasta toimeen ja halpaa valkoista spraymaalia hankkimaan.

 Pikkuisen vuorausta autotalliin ja sprayaamaan(tuota ei varmasti kuulu kirjoittaa noin...). Ja da -daa...
,,,niin muuttuivat valkoisiksi. Muut menivät ihan yhdellä kertaa, tuo oikean puoleinen tarvitsi vielä uuden käsittelyn, muututtuaan ensin ihanaiseksi vaalean possun punaiseksi. Mutta kyllä näissä nyt kelpaa kynttilöitä poltella.

Afrikkalaisista kukista jäi yli ja mietin, mitä niistä voisi syntyä- syntyi tämä.
Olen siihen enemmän kuin tyytyväinen, saattaa tuo löytää tiensä pukinkonttiin..

Olin myös tässä syksyllä ystäväni luona värjäämässä lankoja luonnonantimin ja lapasiakin on noista langoista syntynyt, mutta niistä lisää tuonnempana. Nyt taidan jatkaa tätä niin harvinaista arkivapaan viettoa ja mennä nauttimaan vähän tuosta auringosta, vaikka siellä tuuleekin aika mojovasti vielä. Taitaa olla Einon rippeitä--

Oikein ihanaa syysviikkoa kaikille teille ihanat, älykkäät ja fiksut lukijani!!!

16 kommenttia:

 1. Lyhdyt saivat tyylikkään uuden ilmeen ja teit hienon kukkaron afrikankukkapaloista. Ihanaa vapaapäivää myös sinulle ihana, alykäs ja fiksu bloginpitäjä ;)

  VastaaPoista
 2. Valkoinen on kaunis, tuli tosi nättejä lyhtyistä.
  halvalla olet saanut.
  Nätti kukkaro ja nätit on nuo ihgut käpälät ♥

  VastaaPoista
 3. Kannatti ostaa nuo punaiset lyhdyt ja kannatti myös suihkia uudet maalit. Kukkaro on nätti. Itse myös suunnittelen virktata kukkaroita kun olen niitä ostanut itselleni muutamia, lahjamielessä tosin... Just noita ommeltavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin yllätyin kuinka kiva kukkarosta tuli. Ei jääne viimeiseksi.

   Poista
 4. Pitäis tehdä sama temppu omalle sekalaisen väriselle lyhtyvalikoimalleni, hyvältä näyttää noin valkoiseksi maalattuina.
  Niin somat pienet valkoiset tassut♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne sekalaisetkaan hullumpia ole mutta onhan valkoiset kauniita. Tassut ovat kyllä ihan ihanat

   Poista
 5. Uuden ilmeen saivat lyhdyt,kauniit ovat nyt :) ja iahna pieni kukkaro ♥..

  VastaaPoista
 6. Suloinen kukkakukkaro :)
  Olen harrastanut tuota samaa suihkesuttausmaalausta. Se muun tavaran suojaus onkin tarpeen :) Lyhdyistä tuli tosi kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tosiaan suojaus oli tarpeen. Muuten olisi koko liiteri ollut uudessa kuosissa.

   Poista
 7. Komiat tuunaukse ja nätti kukkakukkaro.
  Hyvää tiistaita

  VastaaPoista
 8. Meillä on kanssa sama ongelma, maalata pittäis.
  Ihanat tassut !
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!