torstai 19. kesäkuuta 2014

Keskikesän juhlaTiistaina meillä näytti tältä. Ei ihan heti mieleen tullut, että samaisella viikolla on juhannus, keskikesän juhla. Herää kysymys; mikä keskikesä? Ehkä kesä oli ja meni jo toukokuussa, niin ja olihan aikas lämmintä myös jo huhtikuussa, silloin täällä, kun lämmittelin varpaitani pääsiäisenä Kreikkalaisessa hiekassa. Onko vähän reilua? Eka kesälomavikko ja ulkona sataa lunta! No, ei saa valittaa, koska sanoin ennen lomaa, että mulle on ihan sama vaikka sataisi ukkoja ja akkoja, kun vaan saan olla kotona. Sitä saa mitä tilaa, mutta tämä tuli tilaamatta. Sade ei kyllä haittaisikaan, mutta mielestäni täällä Suomessa saa palella vuoden mittaan ihan tarpeeksi, joten olisi ihan kohtuullista, että kesällä tarkenisi ilman villahousuja!


Maanantaina pystytettiin uusi pergola ja tiistaina se olikin sitten jo osissa naapurin pellolla. Onneksi isäntä on kätevä käsistään ja sanoisin, että nyt tarvitaan jotakin hirmumyrsky Katarinan tapaista saattamaan se uudelleen matkaan, mutta siitä laitan kuvia, kun se on edustuskunnossa.

Tänäänhän oli jo ihan siedettävää ulkonakin. Paljon kukkii kauniisti, pionit vielä odottelevat viimeisillään lämpimämpää päivää avatakseen nuppunsa täyteen kukkaan. Ruusuorapihlajasta olen nauttinut jo viikon päivät, enkä väsy sitä ihailemaan.
Laitetaan sitten ne villahousut jalkaan ja pipo päähän ja nautitaan juhannuksesta. Ei lannistuta vähästä. Oikein ihanaa juhannusta!

9 kommenttia:

 1. Juu, turkishaalarit vaan naftaliinista :D
  Mukavaa juhannusta :)

  VastaaPoista
 2. Villahousut onkin ihan hyvä varustus! Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 3. Villasukat jalassa hyvä olla koko kesä:) Hauskaa Jussia!

  VastaaPoista
 4. Leppoisaa juhannusta ja lomaa! Toivottavasti pergola pysyy nyt omassa pihassa!

  VastaaPoista
 5. Mukavaa juhannusta säästä huolimatta.

  VastaaPoista
 6. 3. kerta toden sano. Viestini karkailevat. Piti sanomani, että olisi kyllä hyvä, jos voisi jollekulle valittaa näistä ilmoista ja vaatia parannusta. Vaikuttaahan se lomamielialaan, mutta ei lannistuta! Meinaan lähteä mökille loppulomaksi, vaikka sitten sukset jalassa!

  VastaaPoista
 7. no jopas :O
  Meilläkin sataa juuri parhaillaankin ja kylmää on, mutta ei sentään sadetta tuossa muodossa !

  VastaaPoista
 8. Joo-o, en tiedä itkeäkö vai nauraa, kun luin tekstisi....;D No, nauretaan sitte....;)
  Samanlaista säätä täälläkin...Sellasta se nyt on...

  Joten värikästä villahousukesää sinnekin!;D

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!