sunnuntai 31. elokuuta 2014

Kun jotain oikein etsii...

...niin löytääkin jotain ihan muuta.

Nekkua on etsitty ilmoituksin, tien vieriltä ja pellon laidoilta sekä löytöeläintaloista. Ei jälkeäkään. Tänään nähtiin kettu, mutta en usko ketun vievän aikuista kissaa.
No, niin kävi, että Nekkua etsiessä törmäsimme löytöeläintalon sivuilla tähän yllä olevaan tyyppiin. Ja lopulta tapasimme hänet henkilökohtaisesti. Ja lopun sitten arvaattekin.


Leevi otti kaverin tyynesti vastaan, vähän tutustumista on suoritettu, välillä Leevi käy ulkona jäähdyttelemässä, vaikka mitään sähinöitä ei ole kuulunut.


Pikkuinen ei ole Leevistä moksiskaan, mutta hän on vanha konkari uusissa tilanteissa.
Hän on tullut löytöeläintaloon yhdessä äitinsä ja 9 sisaruksen kanssa. Sisarukset ovat löytäneet kodin, mutta hän on viimeisenä jäljellä. Syntynyt hän on toukokuussa. Yhteen perheeseen hänet jo otettiin, mutta palautettiin, koska hän ei ollutkaan heille se oikea. Tämä "vika" ei ole vielä selvinnyt meille, mutta luulen, ettei se meille selviäkään. Tässä ensimmäisessä perheessä ei ollut kokemusta aikaisemmista kissoista.Hyvä että huomasivat erheen ja palauttivat tyypin, jotta ei siitä ainakaan tullut kesäkissaa.  Kaveri on hyvin vilkas kyllä, ja ihan parilla pikku torkulla on menty aamusta tähän hetkeen saakka.

Hänellä ei vielä ole nimeä, koska meillä käydään siitä vielä keskustelua. Ehdolla ovat olleet Taavi, Sulo, Sisu ja sata muuta ehdotelmaa, mutta eiköhän se siitä selkeydy, kun vähän tutustutaan.


Ja niille jotka paheksuvat; ei hän ei korvaa Nekkua vaan odottaa Nekkua meidän kanssa takaisin kotiin. Meillä on ennenkin ollut kolme kissaa ja mahtuu nytkin kolme. Ja me halutaan Nekku takaisin, emmekä lopeta etsimistä. Hän on kuitenkin lohdun tuoja...

Mukavaa alkavaa viikkoa ja syyskuuta kaikille!

20 kommenttia:

 1. Moi kamu! Sä olet kivan näköinen! Mukava päästä tutustumaan sinun touhuihin :-)

  VastaaPoista
 2. No voi, uus hurinapussi :D
  Onnea uudelle perheenjäsenelle!
  Toivottavasti Nekkukin vielä palaa!

  VastaaPoista
 3. Onnittelut uudesta perheenjäsenestä! Toivottavasti Nekkukin osaisi vielä kotiin.

  VastaaPoista
 4. Ihana pieni pippuri ♥
  Kumpa Nekkukin tulisi pian kotiin tapaamaan uutta kaveria.

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, että on kaltaisianne ihmisiä, annatte kodin kodittomalle. Mukavaa yhteisoloa teille kaikille!t. SNY

  VastaaPoista
 6. Ihana ♥ Hänellä on vielä niin surullinen katse, mutta kyllä se siitä muuttuu kun pääsi hyvään kotiin. Nekkukin palaa vielä kotiin, toivosta ei kannata luopua. Niin minäkin vielä odottelen Armasta palaavaksi.

  VastaaPoista
 7. Suloinen on - ja olipa hyvä, että edelliset ottajat palauttivat - ihan selvästi oli paikka teillä. Toivottavasti Nekku pian palaa kotiin ja sitten onkin katras koossa ♥

  VastaaPoista
 8. Kaunis uusi tulokas :-)! Ja toivottavasti Nekku palaa pian kotiin.
  - Pipsun ja Miirun Pirjo -

  VastaaPoista
 9. Saatan kuvitella millainen murhe teillä on Nekun suhteen. Ihana, että löysitte uuden perheenjäsenen. Mukavaa viikkoa teille.

  VastaaPoista
 10. Toivottavasti uusi perheenjäsen tuo Nekun kotiin!

  VastaaPoista
 11. Mihinkähän minun kommentit oikeen menee......ei ainakaan tänne....Eilen laitoin viestiä pariinkin postaukseen muttei näy, höh! Voi onko se Nekku johonkin kadonnut, toivottavasti tulee kotiin!!!! Mutta ihana on uusi perheenjäsen!

  VastaaPoista
 12. Kissan katoaminen on muistissa viime talavelta vielä, toivottavasti kissa löytyy. Meiän kissa löytyi onneksi.
  Laitoin sulle sähköpostiin osoitteen mihin junasukat lähetetään. Jos vastaat, vaihoin just uuen postin jatkuvan roskapostin takia. napinneuleet@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Suloinen ♥ Melkein voisi haluta meillekin yhden kissan,mutta vaan melkein :) Istun meinaan tällä hetkellä kahden riitapukarin välissä sohvalla,mitä lienee kärhämää veljeksillä taas onkin :)

  VastaaPoista
 14. ♥ Ihana uusi tulokas, tervetuloa Blogistaniaan. Odotamme innolla kuulevamme tarinoitasi.
  Odotamme myös Nekkua ♥ kanssanne. Yritin tiirailla Nekkua www.karkurit.fi sivustoltakin, mutta haasteena oli, etten yhtään tiedä, missäpäin Suomea Mustakissa perheineen asuu :)
  Joka tapauksessa onnea matkaan niin Nekun kuin "tulokkaankin" suhteen..

  VastaaPoista
 15. Jos Nekku vielä palaa kotiin ei sitä vielä tiedä.

  VastaaPoista
 16. Kiitos teille kaikille kommenteistanne ja myös tsempistä Nekun suhteen. Aion vielä tehdä retken lähimetsään, missä epäilen kettujen majailevan. Josko löytäisin jotain merkkejä...

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!