perjantai 13. maaliskuuta 2015

Maaliskuun Sny-pakettiEilen sain haettua postista paketin, tai oikeastaan hain niitä kaksi, mutta siitä enemmän myöhemmin.
Snyni lähettämä maaliskuun paketti siis saapui. Teema oli maaliskuussa

'Vastavärit - Jing & Jang'
- Ystävät voivat olla toistensa vastakohtia ja vastakohdat täydentävät toisiaan. Laitetaan pakettiin vastavärejä (parin lempiväri+vastaväri) sekä niille sopivia ohjeita.
TOIVE:
- Jokaisen kuukauden paketin mukana jotakin itse tehtyä :).


Ja miten parini sitten tämän oli toteuttanut!? Aivan mahtavaa! Katsokaa itse:

Aivan ihanat jing&jang-kämmekkäät Maija langasta. Kätenihän palelevat aina ja näille on aivan heti käyttöä(olivat tänään jo ekaa kertaa töissäkin mun kanssa. Kun istun tietokoneella alkavat käteni aina palella ja oi miten olin tänään hieno!)

 Sitten oli Salla-lankaa punaista ja vihreää, kukkien siemeniä(unohdinkin ostaa mustasilmäsusannan siemeniä ja harmittelin sitä juuri viikonloppuna), onnenapilan mukuloita ja tosi hyvää teetä, kaunis kortti, itse tehty sekin ja sitten sokerina pohjalla; sata kansanomaista kuviokudinmallia-kirja!

Siis nyt taas tuli tuo meedio-olo; olenko täällä kertonut, että perin tädiltäni tuon kirjan, joka oli tuhannen päreinä. En muista kertoneeni. Se on siitä huolimatta ollut kallis aarteeni, ja olen etsinyt ehjää kirjaa divareista ja kirppiksiltä ihan turhaan. NYT MULLA ON SE!! Kiitos rakas Sny, tämän täydellisempää pakettia ei voi olla.

Pahoittelit, ettet voi lähettää Smartpaketteja. Ei se mitään, kyllä meillä postikin on, vaikka kauempana. Kyselit myös toiveitani seuraaviin paketteihin. Kuule, en voi mitään toivoa, ylitit jo villeimmät kuvitelmanikin:) Kiitos vielä kerran.

Sitten oli se toinen paketti, jonka hain, mutta se vaatii kyllä oman postauksensa, joten siihen palaan myöhemmin. Näiden kavereiden kera toivotan mukavaa perjantai-iltaa!
Taavi:"Mitä siinä räpsit sen valon kanssa, laske meidät sisälle! Etkö nää että täällä on pimeetä?"
Leevi:"Hei, tuolla keittiössäkin häärää joku. Oliskohan siellä jo ruokaa?"

10 kommenttia:

 1. Olen jännännyt täällä miten onnistuin paketin kanssa...Hienoa, että pidit siitä ja kämmekkäät olivat sopivat:) Myös tuota kirjaa mietin, onko sulla tuollainen. Kiva kun sille on käyttöä, siinä onkin paljon lapasideoita. Voit vaikka noista langoista neuloa lapaset. Ei toki ole pakkoa:D Hauskaa kevään odotusta! Alankin miettimään seuraavaa siirtoa:) Keväisin terveisin Snysi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidin todella ja nuo kämmekkäät on huippuihanat! Mistä sinä tuon kirjan löysit? Se on tietääkseni kalliskin, varsinainen aarre. Olen siitä todella otettu. <3

   Poista
  2. Kiva kuulla. Minulla oli sattumoisin kaksi kirjaa. Ostin itselleni muutama vuosi sitten tuon kirjan ja sitten toisen sain lahjaksi. Pakettiasi kootessa juolahti mieleen, että toisen voisin laittaa sinulle. Jostain luin että pidät lapasten neulomisesta ja tuossa on paljon kivoja ideoita:)

   Poista
 2. Siis kerrassaan UPEA paketti.
  Tuo kirja on ollut todellakin haluttua kansien kunnosta riippumatta. Hienoa pariltasi huomioida tuollaisella, sanoisinkio, suorastaan aarteella!
  Mukavaa kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu en lakkaa ihmettelemästä, että tuo kirja tuli Sny paketissa luokseni. Olen ihan äimän käkenä! Aarre se on ja sitä käsittelen silkkihansikkain.
   Kiitos samoin, mukavaa kevättä!

   Poista
 3. Hieno paketti!:)
  Ja tuo alakuva teksteineen, niin osuva!!;D

  VastaaPoista
 4. Ihanan paketin olet saanut :) Meillä jos ei ovea avata heti kun herrat haluaa, alkaa kuulua semmoinen mouruna ja miurunta ja oven kahvaan hyppääminen,ettei mitään määrää. Ja tilanne on aivan sama riippumatta onko he olleet ulkona 5 sekunttia vai koko päivän,arvon herroja täytyy palvella heti eikä huomenna ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, meillä on vähän samanlainen meno. Jos ovi on päivälukossa, on se yleensä auki. Tänäänkin on tuuletettu kovasti Leevin toimesta, Taavi ei vielä saa ovea auki, mutta onhan sillä apuri...

   Poista
 5. Hiljaiseksi vetää. Upea paketti! <3

  Suloinen viimeinen kuva :D

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!