lauantai 23. toukokuuta 2015

Toukokuu on juhlakuu


Toukokuun Sny-kierroksen teemana on:

'Juhlakausi lähestyy'
- Kevät on juhlien aikaa. Tee, etsi ohje tai materiaali parillesi juhla-asusteeseen: laukkuun, hiuskoristeeseen tai pukukoriin tms. Voi olla myös lapsiperheen lapsille sopivat jutut.


Tänään tuli haettua paketti postista ja millainen se olikaan - Snyni ei taaskaan pettänyt!

Laatikon avattuani näytti tältä:Kaksi ihanaa vyyhtiä viron villaa huiveihin. Olenkin nyt hurahtanut näihin huivien neulomiseen, yksi nurmilintu on valmiina ja toinen puikoilla. Nytpä saan tehtyä revontulihuivinkin, jota olen haikaillut kauan. Voin jo kuvitella liihottelevani se harteilla töissä, jossa ilmastoinnin takia olen aina ihan jäässä. Nämä värit ovat juuri niin mun värejä!


Ja pähkinöitä herkkuhetkiin, ihana enkelirasia


josta paljastui vielä ihanampi itse tehty pussukka


ja pussukan sisältä tarpeita kesän juhliin. Tuoksut olivat kaikki aivan super hyviä, tulee valinnan vaikeutta. Huulipunia pääsen käyttämään ainakin ensi viikolla, olikohan se 26. päivä, kun on kansallinen huulipunapäivä... ja juhliakin on tulossa; ensi viikonloppuna on ylioppilasjuhlat ja parit valmistujaiset, kesäkuun lopulla rippijuhlat ja elokuussa ristiäiset. Joten tuossahan saa eripunaiset huulet joka kemuihin:)

 Kiitos Sny! Todella paljon!
Pakettiahan mun ei tarvinnut yksin aukoa vaan apulainen oli mukana koko ajan ja olisi kovasti halunnut tutkia taas lankoja tarkemmin....


Leeviä ei sen sijaan nyt paketti kiinnostanut, oli päikkärit kesken... Kaikki meillä eivät mahdu yhdelle tuolille...Heleää helluntaita ja vielä ehtii mukaan ARVONTAAN.

10 kommenttia:

 1. Miten sä Leevi tuolleen kahdella tuolilla :D

  VastaaPoista
 2. Vau, mikä ihana paketti! Rapsutuksia Leeville.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin hieno paketti. Leeville meni rapsutukset perille ja hän kiittää:)

   Poista
 3. hieno paketti ja upea valikoima huulipunia :). Valinnan vaikeushan tuossa jo tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta. Täytyy käyttää perhettä valinnoissa apuna:)

   Poista
 4. Kiva kuulla sinun pitäneen paketista:) Minä pidän vironvilloista, niistä saa kauniita huiveja. Jäänkin odottelemaan millaisen Revontulen saat tehtyä:) Ihania kisuleita!

  VastaaPoista
 5. Niin Snysi täällä äsken kommentoi. Unohdin vain mainita siitä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kun saan puikoilta nurmilinnun, ehkä valmiiksi aallonmurtajat(joista puolitoista valmiina) niin sitten lähtee revontuliyritys...:)

   Poista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!