lauantai 19. joulukuuta 2015

Oi kuusipuu...
Tänä vuonna työkavereita muistin kuusirasioilla, joihin idean nappasin Täältä. Sisälle rasioihin laitoin itse paahtamiani manteleita, mausteena fariinisokeri ja kaneli. Aika näpertäminen näissä oli, kun piti vielä tehdä yhdeksän kappaletta, mutta olin kyllä ihan tyytyväinen lopputulokseen.


Toinen maljakko-Amaryllis on jo avannut kukkansa, ja muutkin ovat jo nupullaan, ehtinevät avautua jouluksi. Tilasin sipulin Kodin kukkasilta ja tuotto meni lyhentämättömänä Sri Lankan lasten koulukenkiin. Hyvä syy siis istuttaa Amarylliksiä.

Tässä vielä loppuun meidän "Rento Reiskat". Ei vaivaa heitä joulustressi ei...eikä kyllä emäntääkään. Mutta ei ole liioin joulufiilistäkään, tylsän pimeää ja märkää vaan. Lahjoja olen paketoinut, mutta  ei onnistunut siitäkään tulemaan jouluoloa. Ehkä sitten kun tuoksut valtaavat keittiön? Saa nähdä, mutta toivotaan.

Toivotamme teille kuitenkin mukavia joulunaluspäiviä ja ottakaahan rennosti - tekin:)


13 kommenttia:

 1. Kyllä kissat osaa.. saapi nähdä miten meidän misu regoi joulukuuseen, kun alan sitä huomenna koristelemaan. Kivoja nuo kuusirasiat. Meillä on loskaa ja nuoskalunta ja kauhulla odotan sitä päivää kun nekin sulavat pois. Silloin on joulufiilis varmaan kiven alla, jos ulos ikkunasta katsoo. Leppoisaa joulunalusaikaa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Varmasti kuusesta iloa Seemille riittää...
  Mukavaa joulunalusaikaa myös teille!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Juu, siinä on varaava takka alla, joten mukavan lämmin paikka...

   Poista
 4. Onpa tosi kivoja rasioita, en ole ennen nähnytkään. On kyllä kiva pikkulahja, saanhan varastaa idean, olenhan sen verran kaukana ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenhan itsekin käynyt "kuusi varkaissa" ja napannut idean talteen, joten ihan vapaasti vaan:)

   Poista
 5. Hauskoja rasioita,
  Kissat osaa olla rentoja :)

  VastaaPoista
 6. kauniita rasioita. Mie tein vain kolmioita, kun synttärit oli ja vieraille lähti pienet muistamiset. Sisällä muutama suklaakonvehti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa olikin näpräämistä, ehkä enemmän sellainen joulukukka aikuisille. Pienten käsissä varmasti menisivät sukkelaan hukkateille:)

   Poista
 7. Kyllä sinulla on onnellisia työkavereita. Tosi kauniita rasioita.
  En tiennytkään maljakkoamarylliksistä. Kätevä.
  Hauska kuva kissoista. Niistä sopii ottaa mallia, mutta kyllä se joulufiilis sinullekin tulee joten Hyvää Joulua : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Juu, kodinkukkasten nettisivulla oli video amarylliksen kasvattamisesta maljakossa, ja koska minulla on kaksi tuollaista Hyasintti-maljakkoa, pääsin kerrankin niitä kokeilemaan. Ainoa haaste on saada kukka pysymään pystyssä, kun siihen tulee painoa. Mutta toistaiseksi asia on ratkaistu tuikusta jääneellä foliolla, toimii:)
   Kyllä minä itsekin luotan siihen, että kun joulu on täällä on joulufiiliskin jo tullut<3

   Poista
 8. Tosi kivat kuusipaketit. Hyvää joulumieltä ja iloa ensi vuodelle!

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!