torstai 23. kesäkuuta 2016

Leikin loppu

Niinhän se aina on, ettei mikään kestä ikuisesti. Niin päättyi myös kevään Sny-kierros. Tiistaina piippasi puhelin paketin saapuneeksi, mutta vasta keskiviikkona tulin reissusta, ja pääsin paketin hakemaan.

Kesäkuun teema oli

'Tervetuloa kesä!'

- Nyt on aika jättää talvi taakse ja ottaa kesä vastaan avoimin mielin.
- Olisiko tarvetta pienelle rentoutus-/hemmottelu hetkelle?
- Myös neuleet kevenee talven jälkeen, joten ideoita kevyempiin materiaaleihin ja ohjeisiin. Helppoja ohjeita esim. automatkalle, joita ei tarvitse paljoa tihrustaa.
- Kesän ensiapupakkaus.

Tämä oli ensinäkymä paketin avauduttua

Kortti oli taas taattua Sny-viisautta. Tällä kertaa kuitenkin kortista paljastui myös Snyni, joka oli Jaana Open langat blogista. Aivan ihana kevät on kanssasi ollut Jaana, suuri kiitos. Jaana kirjoitti, että laittoi minulle vähän myös tekokuitulankaa, vaikken niistä yleensä mitään keksi tehdä. Tässä tapauksessa tekokuitulanka on hammaslankaa, ja sitä kyllä todellakin tarvitsen. Mukana oli myös heijastinlankaa, joka onkin tarpeen, kun syksyn tullen alan heijastimia tekemään. Kotiväkeä kolmessa värissä ja ihana kukkapinni. Ensiavuksi mahdolliseen kesäflunssaan anista ja eucalyptusta. Toivottavasti kesäflunssat kiertävät ainakin nyt lomalla meikäläisen kaukaa, mutta hyvähän on varautua. 

Kiitos myös emona toimineelle Heidille, joka urheasti jaksaa jakaa ja valvoa pareja. Kiva kun jaksat Heidi näitä järjestää:)


 Leevin kanssa ollaan tänään tehty pihahommia. Kuinkahan monta kertaa meinasin siihen kompastua, Leevi aina hiippailee jalkojen taakse, kun jotain puuhailen. Siivottiin pihasauna juhannuskuntoon, laiteltiin sinne uudet verhot ja istuteltiin kukkasia. Alkaa näyttää kesältä, vaikka nyt sataakin.


Me toivotetaan nyt teille kaikille oikein ihanaa juhannusta!

12 kommenttia:

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!