perjantai 25. toukokuuta 2018

Salaiselta ystävältä

Salaisen neuleystävän toukokuun paketti saapui ja hain sen postista eilen.

TOUKOKUU

Kevään/kesän juhliin pieniä asusteita, lahjoja ja tuliaisia.


Olipa taas kiva paketti, kiitos. Oikein ajateltu, minullakin usein kesällä vaihtuvat puikot virkkuukoukkuun ja musta lanka ei ole niin hankalaa virkatessa kuin neuloessa. Rievuille ja räteille on aina käyttöä. Jos kuvasta ei käy ilmi, paketissa oli: Aina niin tarpeellista käsivoidetta ja saippuaa, kaksi kerää bambulankaa ja kerä puuvillalankaa, suloinen bambu-riepu, ihania merkkejä valmistuviin töihi, ulkotulia ja vohveleita(joista suurin osa on jo tänään pistelty poskeen). Tykkään myös siitä, että jaksat aina kirjoittaa kirjeen paketin oheen, jossa avaat ajatuksiasi pakettia kerätessäsi. Kiitos vielä.

Paketti on paketti ja saapui laatikossa. Kissa-ihmiset tietävät mitä se tarkoittaa...


No, ei Taavi ihan mahtunut..

Alkaa jo tuntua haikealta, sillä enää yksi lähetys jäljellä. Ja kun vielä tietää, että koko leikki loppuu siihen, niin on vielä haikeampaa. Mutta kai kaikella on aikansa.

Tätä yhtä asiaa ei voi unohtaa. Leevi täyttää tänään 8 vuotta! Onnea omalle murulleni!


Ja kaikille muille oikein hyvää viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Kiva paketti! Kissat on kyllä mestareita mahtumaan pieniin tiloihin:) Onnea Leeville❤ Mukavaa viikonloppua❤

  VastaaPoista
 2. Laatikot ja kissat on takuuvarma yhdistelmä. Kiva paketti.

  VastaaPoista
 3. Mukava kuulla, ettet ollut pettynyt pakettiin. Jotenkin hankala oli sisältöä miettiä ja kun luin, miten jotkut olivat kovasti pettyneitä olleet jonkun kuun paketteihin. Kyllä mie ainakin olen yrittänä. Ja yritän vielä seuraavaakin pakettia ajatuksen kanssa kasata.

  T:snysi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tähän leikkiin pitää lähteä avoimin mielin ja vähän leikkimielellä, ei liian tosissaan. Harmi toki, jos joku ei ollenkaan ole kuunnellut parinsa toiveita. Minulla ei todellakaan ole valittamista, vaan olet kyllä ihan kympillä onnistunut paketeissasi. Innolla ja haikeudella odotan kesäkuun pakettia.

   Poista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!