perjantai 12. marraskuuta 2010

Pieniä saavutuksia

Oli pakko kokeilla, onnistuisinko tekemään Laku-Pekan. Vinkin sain Suden idealootasta, kiitos siitä.
Tällainen tuli ensimmäisestäJa koska en yleensä tyydy vain valmiisiin, kehittelin jatkoa.
Niin kuin nimimerkkini on Mustakissa...

Oli vaan pakko testata. Tämä vaatii vielä kehittelyä, mutta prototyypistähän ne lähtee aina ideat liikkeelle. Katsotaan mitä tuleman pitää.


Kissoista puheen ollen, Leevi taas tempaisi.
Viime sunnuntaina Kitaravirtuoosi syötti kissat aamulla. Kissat syövät aina kodinhoitohuoneessa. Lähdimme sitten muut kirpparille, Mopopoika jäi kotiin.Tuntia myöhemmin alkoi Mopopoika ihmetellä, miksi Nekku sähisee ja moukuaa kummasti ja kuuluu hillitön kolina. Mopopoika meni katsomaan ja siellä Leevi juoksi ympäri kodinhoitohuonetta ja verantaa kissanruokapurkki päässä ja törmäili seiniin. Ja Nekku, joka muutenkin on säikky luonteeltaan, ryntäili pakoon pitkin seiniä! Oli se varmasti näky! Mopopoika oli naarmuilla irroteltuaan kissa-paran purkista, Leevikin oli aika hädissään ja syystä. Onneksi purkki oli sellainen vetämällä aukaistava, ja kisuli selvisi ilman naarmuakaan. Videolle tuo meno olisi pitänyt saada, ja näin jälkikäteen se naurattaa, mutta ensimmäinen ajatus asiasta kuultuani oli kauhistus. Siinä oli voinut käydä huonosti. Kitaravirtuoosi oli tosi pahoillaan hajamielisyydestään ja se täytyy sanoa, että kissanruokapurkki oli kuin uusi, niin hyvin Leevi oli saanut sen nuoltua puhtaaksi. en usko että se oppi mitään, vaan Eemelin lailla uusisi kyllä temppunsa, jos mahdollisuus koituisi.
Sellaista täällä tällä kertaa, hyvää viikonloppua kaikille!

7 kommenttia:

 1. Hah,hah,haa, tuota kissaa!! Onni onnettomuuvessa, ettei mitään sattunut. Mulla oli vuosia, vuosia sitten punanen uroskissa, se oli kanssa semmonen velikulta jotta siltä kyllä onnistu ihan mahottomatkin tempaukset.

  Hienothan noista virkkuuksista on tullut :))

  VastaaPoista
 2. Ihana mustakissapatalappu! Tykkään kovasti. Oma musta kissani odottelee maalla mua. Ja hauskoja tempauksia kissoilla riittää. Tuokin, voi pojat! :D Silloin tällöin katson youtybesta pätkiä hassuista kissoista ja aina niin naurattaa! Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Hienot on tullut noista patalapuista,söpö kisuli♥.Voi sentään,hehe,tuota kissaa,on onni että ei pahemmin käynyt,niin no aluksi sitä on kauhuissaan,mutta jälkeenpäin huvittaa koko asia:).Mukavaa viikonloppua sinulle♥

  VastaaPoista
 4. Semmoisia ne kisuliinit ovat ja usein ei tiedä itkeäkö vaiko nauraa niiden touhuja. Pois niitä ei antaisi...

  VastaaPoista
 5. Ihania virkkauksia! Noilla keittelee ja paistelee oikein mielellään.

  Kissankuonon kuva profiilissasi saa muuten hymyn nousemaan huulille. Hauska!

  VastaaPoista
 6. Tulipa vielä mieleeni tuosta profiilikuvasta, jossa komeilee paremmille metsästysmaille siirtyneen Nöpö-mussuni kuono, että kuvaa ottaessani ei paljon naurattanut. Kotiovella odottivyltä päältä mudassa ollut kisuliini ja halusi kovin sisään. Eka kuva tuli tuollainen, koska väistelin kuvatessani mutaisia hellydenosoituksia. Viimein sain katin pesulle, mutta helppoa se ei ollut.. Nyt se on mukava muisto, kiitos Nöpölle, että se oli sellainen kuin oli - aina jotain keksimässä

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!