maanantai 6. joulukuuta 2010

Valoa pimeyteen

Näimme kerran kirpparilla lasipurkista tehdyn lampun, jolla hintaa oli 52€. Kun sitten sattui Karhulan ehta lasipurkki vastaan myöhemmin hintaan 5€, ostin sen tietty. 
Ja isäntä keksi tehdä siitä lampun, lamppusysteemi maksoi vajaat 5€, joten hintaa kertyi vajaa kymppi. Kieputin ympärille vähän juuttinarua, koska muuten se häikäisi silmiä. Hienoa valoa pimeään iltaan ja valo on mukavan tunnelmallinen.

Kultakutri teki sinisiä muffinsseja Itsenäisyyspäivän kunniaksi. Kuvassa näyttävät vähän kyllä vihreiltä, mutta sinisiä ovat- ja herkkuja!
Mustakissa-pannulappu sai seurakseen valkoisen. tytär kyllä sanoi tämän muistuttavan enemmänkin jääkarhua, mutta jos sanon sen olevan kissa, niin se on. Kyllä se mulla kelpaa hellakaveriksi.
 
Lakupekka pannulappuja olen tehnyt vähän useammankin ja niitä on jo vähän tilailtu jouluksi. On ihan kiva joulukukan korvike, vaihteeksi.
Hahtuvaisten loppulangoista olen tehnyt kynsikkäitä. Ne menevät paleleville työtovereilleni, jotka jäävät vuodenvaihteen jälkeen nykyiseen paikkaan hytisemään. Itse vaihdan muualle uusiin haasteisiin, voihan olla, että siellä on yhtä kylmä, mutta toivottavasti ei tarvitse työskennellä näpit jäässä. Näiden työkavereitteni ei ainakaan jatkossa tarvitse, koska hahtuvasta huovutetut ovat tosi lämpimät- ja kynsikkäissä on se hyvä puoli, etteivät estä päätetyöskentelyä. Toivottavasti tykkäävät ulkoasusta. Ensin mun piti neulahuovuttaa niihin vähän koristeita, mutta neulat katkesivat jo koelapasissa ja niin tyydyin nappeihin. Lapaset odottelevat vielä uusia neuloja, en toki aio kokonaan luovuttaa.

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ KAIKILLE!


3 kommenttia:

  1. Edelleenkin yhtä vinkeitä nuo patalaput ja hyvä lahjaidea! :)

    VastaaPoista
  2. Kaikkea ihanaa olet saanut tehdyksi :) Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Tosi mukavia nuo lakupekat.

    VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!