torstai 30. joulukuuta 2010

Onnekasta Uutta Vuotta!

Uusi vuosi odottaa nurkan takana ja taas on paljon mielessä asioita, joita voisi pistää uusiksi tai parannella. Liikkua voisi enemmän, syödä vähemmän, olla reippaampi joka suhteessa... Nyt tuntuu siltä ja muutaman viikon päästä huomaa, että siinä sitä taas ollaan vanhan kaavan taaplaajina. No, eipä valittamista elämässä, kaikki on oikein hyvin näinkin. Lisäksi minulla alkavat puhaltaa uudet tuulet työn saralla. Pääsen tekemään konkreettisemmin asioita ihmisten elämänlaadun parantamiseksi. Olen nyt kolme vuotta tehnyt sitä työtä toimistosta käsin, eikä se oikein ole kuin suurimpien liekkien sammuttamista. Aika ei enempään riitä. Uudessa työssäni autan ihmisiä löytämään tietään kohti omia tavoitteitaan ja ainakin nyt se kuulostaa paljon paremmalta. Lisäksi työmatka lyhenee melkein 40 kilsaa yhteen suuntaan ja Mopopoika pääsee samalla kyydillä kouluun.
Ensi viikolla se sitten alkaa, uusi työ.
Piti laittaa Martan kalenterin joulukuun kuva tuohon ylös, koska se on niin kaunis. Sitä kalenteria tulee ikävä, koska sen kaikki kuvat ovat olleet ihania. Täytyy keksiä niille jatkokäyttöä..

Jossakin blogissa oli linkki lahjanaruista virkattuun koriin. Tokihan niin hyvää ideaa piti kokeilla. Kävi vaan niin kuin sadussa:" ei tullut liiviä, tein hanskat" eli ei tullut koria, tuli lasinalunen. Aika hankalaa virkata tuo lahjanaru. Kun ymmärsin sitä halkaista, homma helpottui, mutta luovutin kuitenkin aika pian. Lasinalusesta tuli kyllä ihan kiva.


Linnuille tein tänä vuonna kranssin. Laitoin kakkuvuokaan auringonkukansiemeniä, pähkinöitä, rusinoita ja kuivattuja aprikooseja ja kaadoin sulatetun kookosrasvan päälle. Koristelin vielä mandariinirenkailla ja täytyy sanoa, että siitä tuli kaunis. En vain muistanut ottaa kuvaa ennenkuin olin sen jo ripustanut pihalle. Kuva ei ole häävi, koska vilukissana nappasin kuvan keittiön ikkunan takaa pakkasta peläten.

Nyt ei muuta kuin kohti uutta vuotta ja uusia seikkailuja. Toivotan kaikille Oikein Mukavaa ja Onnellista Uutta Vuotta 2011!!

5 kommenttia:

 1. Ensinnäkin, onnittelut uuden työn johdosta toivotaan että siinä on haastetta mukavan riittävästi. Toiseksi, tuo lintujen kranssi on oiva keksintö ja linnuille varsin mieleinen, kyllä kuvasta saapi hyvin selvän minkä näköinen se on :) Kolmanneksi, parasta jättää uuden vuoden lupaukset, ei niitä kuiteskaan tule täyteltyä ja miksi asettaa itselleen orjallisesti noudatettavia lupauksia kun sitten saapi vaan itselleen pahan mielen jos ne ei täyty? Reippain mielin Uutta Vuotta kohden. Olkoon Uusi Vuosi onnellisuutta täynnä

  VastaaPoista
 2. Onnea uuden työn johdosta,siellä ne tintit vaan näyttää syövän kranssia,näyttää kelpaavan niille,sehän se pääasia on.:)
  Oikein Hyvää Uutta Vuotta 2011 ja toivotaan,että on parempi vuosi meillä♥

  VastaaPoista
 3. Kaunis ja takuulla herkullinen monen linnun makuun on kranssi ♥

  Oikein Ihanaa ja Onnellista Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille kommenteista. Mukavaa saada kannustusta. Tintit todellakin ovat sankoin joukoin käyneet kranssia nakuttamassa, samoin käpytikka

  VastaaPoista
 5. Onnea uudelle vuodelle ja uusista työkuvioista! Kuulostaa hyvältä :)

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!