lauantai 19. maaliskuuta 2011

Uusin haasteen

Koska tähän ei oikein alussa lähdetty mukaan, ajattelin nyt muistutella tästä vielä uudelleen.
Hommahan menee siis näin:  neljä ensimmäistä kommentin jättäjää saa minulta jotakin itse tekemääni, ja jokainen heistä lupaa samalla haastaa mukaan viisi bloggaajaa lisää. Näille he  lähettävät puolestaan  jotain itse tehtyä. Ja nämä taas haastavat tahoillaan seuraavat viisi jne jne...  Näin sitten saadaan oikein paljon käsintehtyä toiselta toiselle.
Itse tehty voi olla mitä vaan, joten yöunia ei tarvitse menettää. Ja aikaa on noin vuosi 2011! Pidetään siis hauskaa ja saadaan mukavaa postia liikkeelle!
Lähetetyt ja saadut voi sitten esitellä blogissa:D

Oikeasti mukaan haastetaan  viisi, mutta haasteeseeni vastasi jo alunalkujaan Kirsi Tää ois tän koti-blogista, ja hän on tekeleeni jo saanutkin. Jos halukkaita löytyy enemmänkin, niin ei kun Kirsin blogiin sitten vaan osallistumaan! Tulkaahan rohkeasti mukaan, ei tässä tarvitse suuria tehdä ja tämä on hauskaa!!

4 kommenttia:

 1. Hei!
  Mielelläni osallistuisin, mutta mitenkäs kun olen jo tällaisen haasteen laittanut omaan blogiini vuoden alusta niin eihän tarvitse uudestaan...?! Siis olisi mukava myös saada yllätyksiä vaikka kiva niitä on tehdäkin :)

  VastaaPoista
 2. Pirjo: Jos sinulla on jo oma haaste menossa, en näe estettä, ettet voisi olla mukana tässä. En tiedä kuinka tarkat säännöt alkuperäisessä systeemissä on, mutta minä kai itse päätän, kelle lähetän räpellyksiäni? Joten laitahan osoitetietosi sivupalkista löytyvään sähköpostiini, niin voit alkaa odotella ylläriä postista!
  Ps. Eipä tähän ole hirmuisesti tunkua ollut, siksi ajattelin, että kun lukija määrä on noussut, voisi jokunen innostunut mukaankin lähteä. Kiva siis että kiinnostuit!

  VastaaPoista
 3. Kiva haaste, mutten uskalla osallistua, kun en kerkii mitään käsitöitä nyt tehdä, tulin vaan moikkaamaan kun sinäkin olit käynyt minulla :D

  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Ei se mitään Seijastiina, kiva kun tulit:D

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!