sunnuntai 21. elokuuta 2011Ilmassa tuntuu jo selvästi syksy. Vaikka aurinko paistaa ja on lämmin, jokin on muuttunut. Puitu vilja tuoksuu ja suolta kantautuvat kurkien huudot. Lehtiä putoilee hiljalleen puista. Kesä on kohta vain muisto ja siksi tähän liitän kuvia menneeltä kesältä. Älkääkä ymmärtäkö niin, että suren syksyn saapumista. Pidän syksystä, vaikka kesää jää kyllä ikävä.
Kasvimaani ei ollut suuri, mutta sitäkin tiiviimpi. Tästä johtuen en juurikaan ole joutunut kitkemään.

Kehäkukat hoitivat hyönteishoukuttimen hommaa.

Kährö Ville de Lyon ei pettänyt tänäkään vuonna.  
Rennosti helteessä, tottakai!


Uutta kivetystä suihkukaivon alle.

Leijonankidat kylväytyivät itsekseen viimekesältä.Rallia Kärkölässä, pölypilvessä Latvala...


Ihana tie Liljendalissa.
Ruotsinsalmen ajojen seuraaja ei ole pitkästynyt, vaan aurinko paistaa silmiin...:)
Hiekkakylpy silloin tällöin tekee hyvää hipiälle!
Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa kaikille!

7 kommenttia:

 1. Kyllä kesä oli ihanaa aikaa, mutta onneksi on syksykin! Silti kesän jättäminen on aina vähän haikeaa. Nyt tuntuukin, että kouluen alun myötä muuttui ilmakin heti syksyisemmäksi. No hyvä silti, paremmin jaksetaan opiskella.

  VastaaPoista
 2. Kaunis kirjoitus ai mitä kuvia!Voiskohan tuota Ville de Lyonia laittaa partsille,aivan ihana kukka..Ihmisten pitäs ottaa mallia kisuista,ne osaa nauttia oli sää ja vuodenaika mikä hyvänsä=D Oikein mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Upea Ville de Lyon! Kukkii niin runsaasti. Tämä kesä on ollut jotenkin erityisen hieno. Sitä muistelee hyvillä mielin. Kaipaan toki syksyä. Siinäkin on jotain upeata.

  VastaaPoista
 4. Niin, taas on yksi aika ohitse. Minulla on kyllä vähän haikeutta, nyyh. Koivun kellastuneet lehdet nurmikolla on jotenkin niin karu näky....
  Mutta onneksi on taas jotain mitä odottaa, on se kesä ensi vuonnakin :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä kesä on sitten kaunista aikaa,vaan nyt alkaa jo syksy hiipiä elämäämme jälleen,haikein mielin kattelen ulos,lehdet alkaa kellastuu:(..Mukavaa alkanutta viikkoa

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista. Huomaan, että kaikki ovat myös syksyn ystäviä, vaikka haikeudella jäävät kesää kaipaamaan. Mutta totta on, että saamme taas aihetta odotukseen ja katse kohti ensi kesää!
  ps. Onhan kukkasipulitkin jo tilattu ensi kevättä ajatellen:)

  VastaaPoista
 7. Ihania kukkia ja hassuja kissoja, kiva postaus ♥
  Kissoista tulee aina hyvä mieli!

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!