maanantai 22. elokuuta 2011

Kävelyllä

Jos jokin niin luonto saa mielen rauhoittumaan...

Ja vaikka vähän tuli vettäkin välillä niskaan, ei se mitään. Ja viimeistään sateenkaari palkitsi. Missä lie sen toinen pää, näyttäisi kaartuvan anoppilaan päin...
Mukavaa alkuviikkoa kaikille!

13 kommenttia:

 1. Aivan samaa mieltä,kyllä pienet murheet luonnossa unohtuu! Kauniita kuvia,mukavissa maisemissa asustelette=D Mukavaa viikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 2. Luonto on kuin syli, minulle metsä varsinkin. Kun menen metsään sisään on kuin olisin turvassa kaikelta. Se jotenkin ottaa sisäänsä niin, että siellä lepää ja murheet haihtuu..

  VastaaPoista
 3. Kauniita luontokuvia! Kunnon kävelyretki luonnon keskelle poistaa stressiä... :)

  VastaaPoista
 4. Upeita, maalauksellisia maisemia! Hienoja kuvia ja tunnelmia! Metsä on metsä! Vaikka täytyy myöntää, että näin hirvikärpäsaikaan ei kyllä mun tule enää koirien kanssa metsään mentyä (saan tosi pahaa ihottumaa hirvikärpästen puremista, mistä en tahdo päästä millään eroon). Nautin näistä kuvista ylenmäärin silti. Kiitos jakamisesta!

  VastaaPoista
 5. Tuo toinen kuva, siltakuva, on jotenkin ihana. Tulee joku muisto mieleen, en vaan muista mikä...

  VastaaPoista
 6. Tulin vastavierailulle, kun olet arvontani aikana liittynyt blogini lukijaksi. Ihania kuvia. Mukavaa syksyn odotusta!

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommentistasi!:)

  Onpas ihania, rauhallisia ja tunnelmallisia kuvia!:)

  VastaaPoista
 8. Upeita maisemia!!!♥
  Metsässä mieli lepää:))

  VastaaPoista
 9. Varsin rauhoittavia kuvia! Juuri jokin aika sitten mietin aivan samaa, kun tarvoin metsässä menemään. Upeat kuohut! Varmasti ihana äänikin lähtee niistä. Kohta pääsee sienimetsälle mieltänsä hoitamaan :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille kommenteista ja oikein leppoisaa viikonloppua metsäisissä tai muissa maisemissa. Muistakaa rentoutua!

  VastaaPoista
 11. Kauniita kuvia luonnosta ja sen ympäristöstä,ihanaaa♥.Luonto antaaa meille paljon,jos vaan ymmärrettäis sen merkitys..Kaikki ei ymmärrä,luonnossa sielu lepää,rauhoittuu:)..Mukavaa sunnuntaita

  VastaaPoista
 12. Lempeät kauniit maisemat ja sateenkaari ihana ♥

  VastaaPoista
 13. Kauniita kuvia! Luonnossa on aina niin mukavaa retkeillä. Ihailla, nauttia!

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!