tiistai 27. syyskuuta 2011

KIITOS

Haluan vielä kiittää kaikkia ihania blogiystäviäni, jotka kirjoittivat lauantaiseen postaukseeni ja myös sähköpostiini. Ette voi kuvitellakaan, millaisen voimalatauksen teiltä sain. Maanantaina menin pystyssä päin töihin ja niin aion myös pysyä. En ole epäystävällinen ihmiselle, jonka koen olevan petollinen, mutta huomaan myös hänen suhtautumisensa minuun muuttuneen. Hän selvästi yrittää olla ystävällinen minulle. En vain osaa sitä ainakaan aitona ottaa, mutta ajattelen, ettei hän enää toimisi niin kuin toimi, koska nyt tietää, että voin ottaa asian hänen kanssaan puheeksi. Esimieheni ei edelleenkään ole minulle asiasta puhunut, mutta toiselle työtoverille oli sanonut olevansa niin huono tällaisissa asioissa - no sehän olikin jo selvää.
Puolestani asia saa nyt olla näin ja katsotaan, mitä tuleman pitää.

Tänään olin asiakkaan kanssa luontopolulla retkeilemässä(työn iloja) ja näin nämä kuvien kivet: Siinä se pieni Mustakissa viime viikolla kantamassa koko maailman taakkaa harteillaan... Tänään kuvan olisi ehkä pitänyt olla toisin päin...
Luonnossa on paljon ihmeellisiä, ainut laatuisia asioita ja pienet voivat olla aika voimakkaita:D
Mukavaa viikkoa teille ystävät kalliit!

8 kommenttia:

 1. Halaus sulle =) Mie oon kans saanut osakseni kaikenlaista...ja olen ollut lyöty monet kerrat =( Onneksi on olemassa tällaisia ihmisiä blogien takana jotka tuntuu ihan oikein ystävältä <3 Nenä pystyyn vaan,eiks juu?

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla, että asia meni noin. Oli hyvä, että otit asian puheeksi siellä töissä. Itse pahan olo sisällään pitäen ja loukkaantuneena ei saa asiaa ainakaan paranemaan! Itse silti olen taipuvainen juuri tuohon. Hyvä hyvä, olen iloinen puolestasi. Kyllä se siitä...

  VastaaPoista
 3. Hyvä, Hyvä... Vaikeudet vahvuudeksi!

  VastaaPoista
 4. On se hyvä kun asiat on puhuttu .Toivottavasti tilanne tasaantuu ja rauhoittuu. Semppiä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos tunnustuksesta, huomasin sen vasta nytten :)
  Heitä ihmeessä se taakka pois harteiltasi. Minä luulen, että se pahansuopa työkaveri pelkää sinua ja sen takia panettelee takanapäin. Hän ehkä tuntee sinun olevan jonkunlainen uhka itselleen. Kyllä tilanne varmaan rauhoittuu pikapuoliin.

  VastaaPoista
 6. Olen itsekin huomannut kuinka asiat yhtäkkiä tuntuvat paljon pienemmiltä kun uskaltaa avata suunsa ja kertoa niistä muille. Erittäin hieno kuva! :)

  VastaaPoista
 7. Nyt vasta ehdin lukemaan la-postauksesi. Kurjia juttuja, mutta teit aivan oikein kun menit puhumaan asiasta. Se vie ikäänkuin pohjan pois toisen kyräilystä.

  Tsemppiä!
  nimimerkillä kokemusta vastaavasta asiasta

  VastaaPoista
 8. Hyvä, kun tilanne selkiytyneempi. Tollaset tapahtumat häiritsee, vaikka tietäisikin että on ihan pötyä- ne joutuu silti miettimään läpi.
  Lämpöisin tsempein sinua ajatellen http://pirkko.vuodatus.net/

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!