lauantai 3. maaliskuuta 2012


Kävin tuossa loman viimeisenä päivänä, siis keskiviikkona, kierrätyskeskuksessa. Eikä ollut hukkareissu, pari BR-kuppia tarttui mukaan muutamalla kymmenellä sentillä. Eivät nämä nyt ihan ole niitä kuvioita joita kerään, mutta nättejä silti ja en voinut niitä tuolla hintaa sinnekään jättää. Tuosta ruusukuvioisesta kyllä pidän kovastikin.

Meillä on myös leikitty "Leevi, Leevi, missä on se Leevi-lekkiä"


Ja siellähän se Leevi on!
Mukavaa lauantaita!

15 kommenttia:

 1. Voi jestas sitä leeviä kun on söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, söpö on, mutta varsinainen riiviö...=D

   Poista
 2. Suloinen ,Leevi ja hienon piilon hän löytänyt :)Meillä kissat tykkää mennä sohvan alle piiloon ja sieltä sitten napata jalasta kiinni,sitä ketä sohvalle uskaltautuu istumaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meillä on samaa peliä. Voi jalkaparkoja..

   Poista
 3. Samanlainen "lihaisa ruumiinrakenne" näkyy Leevilläkin olevan, kuin meidän Berniinalla :) Ei niitä ainakaan nälässä ole pidetty, hihi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leevi on aina ruoka-aikana kotona ja pitää huolen, että myös Nekun kuppi on tyhjä. No tietty on kohteliasta pitää huolta kauniimman sukupuolen linjoista... Tuossa alimmassa kuvassa se näyttää kyllä vahän lihaisemmalta kuin onkaan, vaikka kyllä se pullukka on,,

   Poista
 4. Kauniit kupit ei niitä voi jättää ottamatta. Kyllä kotikissat on mukavia ne puhuis jos vaan osaisivat. Kurnaus on niiden kieltä mitä emme ymmärrä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei niitä vain voi jättää. Ehkä on hyväkin, ettemme aina ymmärrä kissaystäviemme ajatuksia;)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Eikös vaan. Käytän tuota vanhaa kerniä multia vaihtaessani alustana. Ja mullat saivat tietty ensin kyytiä. Sitten kun olin huuhtaissut liinan ja laitoin sen kuivumaan, alkoi se kiinnostaa. Ja piilohan on hyvä! =D

   Poista
 6. Alimmaisen kupin värit on ihanat - kissasta puhumattakaan : )

  VastaaPoista
 7. Itseasiassa kissassa ja kupissa on samoja värejä;D

  VastaaPoista
 8. Jaahas, sitä on oltu taas ihanilla kuppiostoksilla :) Sinä se löydät noita ihanuuksia! Ja voi hyvänen aika miten muhkeannäköinen Leevi-kissa =)

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!