keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Sny muisti haasteella

Nyt laittoi Sny mantelin purtavaksi. Paketissa oli siis manteleita, aivan ihana koiramäki kortti ja vanha Strepsils aski(mistä tiesitkin, että olen hulluna vanhoihin peltirasioihin?). Ja tietty aski ei ollut tyhjä, vaan siellä oli kauniita koruja, ei vaiskaan, kyllä tiesin ne silmukkamerkeiksi:)

Nekkukin tutki paketin sisällön oikein tarkkaan ja todettiin, että haasteesta puuttu jotakin, mutta me se siihen lisättiin...
Sitten itse haasteeseen, se kuului näin:
"Olet äitinä varmasti selvillä nuorten lahjatoiveista. Aihe koskettaa meistä varmaan jokaista SNYtä.

Tehtäväsi on laatia monipuolinen lista lahjatoiveista ja erityinen painotus on itsetehdyillä tuotteilla, joita Nuoret Miehet ja Nuoret Neidot arvostavat! Saat vapaasti konsultoida perillisiäsi ja oikeastaan Miehesikin mielipide lahjatoiveista on arvokasta, mitä Hän toivoo miehenä saavansa lahjaksi? 
Voit motivoida häntä kertomalla, että on monta naimatonta SNYtä, joille tieto olisi hyvin arvokas!"

No minä ryhdyin tietysti tuumasta toimeen ja tässä nyt sitä listaa. Täytyy tässä muistaa, että perheeni on aina kyllästetty neulotuin lahjoin, joten tämä ei ollut varmasti ihan hirmuisen vaikeaa heille. Minulle siitä oli se etu, että tiedän nyt heidän olleen tyytyväisiä saamiinsa lahjoihin.

1. Poika(Nuori Mies) 21v: -villasukkia tarvitsee aina ja kynsikkäät ovat olleet kätevät ja mieluisat. Niillä pystyy tekemään monenlaista ulkonakin, eikä nakit palele(suora lainaus)

2. Tyttö(Nuori Neito)19v: -lapaset ja villasukat on hyviä lahjoja, samoin huivit(mieluiten tuubi) ja sellainen vähän "roikkuva" pipo. Itsetehdyistä myös korut ovat kivoja.

3. Poika 15v: "Tää on helppo", Villasukat, sellaiset aika pitkävartiset, että lämmittää myös sääriä farkkujen alla, lapaset ja pipo. Niin ja itse voi tehdä myös karkkeja, ne on hyviä.

4. Mies: No villasukat nyt ainakin tulee mieleen, Sormikkaat on hyvät, lapasista en perusta.

5.(lisätty itsellisesti)Kissat; Itsetehdyt hiiret ovat hyviä, mielellään kiliseviä tai rapisevia. Naukulassa ja Pepsillä ja Maxilla nähtiin hieno juttu, siinä oli laatikkoon laitettu vessapaperirullia ja niissä oli piilossa nameja, Sellainen me tahdotaan.


Täman haasteen saa napata mukaan. Silloin saataisi paljon tietoa siitä, mitä voisi antaa lahjaksi eri-ikäisille. Toivottavasti tämä tyydytti armaan Snyni.

Tähän loppuun vielä kuva siitä, miten meillä on hieman suhteita lämmitetty. Vielä on ilmassa rumaa puhetta, mutta ilmapiiri on vanhan neidin ja nuoren herran välillä vähän parantunut.


Blogini täytti 10.9. neljä vuotta. Nekun paluun takia on myös aihetta juhlaan.
Olkaapa siis kuulolla, pian laitetaan arvonta pystyyn.

10 kommenttia:

 1. Onnittelut sekä nelivuotiaalle, että kertakaikkiaan mahtiuutisesta, Nekun paluusta!

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että olet ottanut hienosti haasteen vastaan!

  10 pistettä ja papukaijan merkki, vaikka itse sanonkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, tai oikeesti mun pitää tänään sanoa tack so mycket, koska aloitin taas ruotsin kurssin.

   Poista
 3. Tällänen listaus on kyllä hyvä. Pitäiskin tehdä ite samanmoinen. Kiitos ideasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teeppäs se, niin saadaan laajennettua repertuaaria.

   Poista
 4. Hyvä kuulla että suhteisa on tapahtunut lähentymistä =) Pelkäsin että vanha neiti loukkaantuu uudesta tulokkaasta ja lähtee takaisin maailmalle. Kissat osaavat olla hyvin mustasukkaisia ja näyttävät mieltänsä herkästi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha neiti ei poistunut ulos viikkoon, tänään ekaa kertaa suostui ulkoilemaan.
   Nekku on tosi arka ja pelkää kaikkea outoa - ja Taavi on outo...

   Poista
 5. Onnittelut neljästä vuodesta! Sulon mielestä teidän kissat puhuvat asiaa.

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!