lauantai 27. syyskuuta 2014

Suolla


Toissa viikonloppuna oli niin kaunis sää, että päätettiin lähteä päiväkahville Valkmusan kansallispuistoon, siis suolle. Samalla päästiin vielä ulkoiluttamaan vanhaa kesä Pösöämme.
Siis hyvässä seurassa...


Ihmeen hiljaista siellä oli, muutamia perheitä oli kulkemassa, mutta mitää luonnoneläimiä ei nähty eikä edes lintujen ääniä kuulunut. Kahvit kuitenkin maistuivat hyvältä termarista(vaikka jätinkin mukit kotiin, onneksi termarissa on kuitenkin yksi mukana ja siitä vuoroon hörpättiin) ja omenapiirakka maistui. Valkmusan lenkki on sellainen alle kolme kilsaa, joten sen tallaa aika joutuisaan. Matkalla on lintutorni ja eväspaikka ja matkan varrella muutama maisemien katselu penkki ja sellaisella kahvitkin juotiin.  Jos joskus liikutte Kotkan tai Pyhtään suunnalla, kannattaa Valkmusassa kyllä käydä. Pitkospuutkin on vasta uusittu.

Mukavaa lauantai-iltaa!

11 kommenttia:

 1. Hmm... kiitos ideasta. =) Meillä on meinaan tässä lähistöllä yks lintutorni mitä oon miettiny retkipaikaks sillon tällön, huomenna sinne jos hyvä ilma. =)

  VastaaPoista
 2. Komeat maisemat. Passaa tuolla kahvitella.

  VastaaPoista
 3. Hienot on maisemat - varmasti maistui kahvi tuolla!

  VastaaPoista
 4. Kylläpä teillä on hieno auto! Pienet autoajelut luontoon kannattaa aina järjestää : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla Pöselillä täytyy ajella aina kesällä kun on mahdollisuus, kun talvella se saa lepäillä tallissa kaikessa rauhassa.

   Poista
 5. Vau mikä wonderboum ja maisemat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin aika otettu tuosta Kekkosesta, kun mies oli sen jostain löytänyt.

   Poista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!