perjantai 10. lokakuuta 2014

Snyltä postia ja muutakin mukavaa

Hei vaan kaikki ja mukavaa iltaa!
Olen tämän viikon potenut flunssaa ja tänään olin puolikuntoisena töissä, eli ihan sippi raahautuessani kotiin. Kaikki uupumus katosi, kun aukaisin postilaatikon ja siellä oli paketti Snyltä! Jee! Melkein juoksujalkaa painelin sisälle. Eilen sain häneltä viestiä, että on lähettämässä pakettia, kunhan irtoaa teipeistä. Ihmettelin, että nopeastihan se kävi. Kyseessä ei kuitenkaan ollut vielä lokakuun varsinainen paketti vaan, no katsokaa itse;


Lehtiä. Kaksi Martta lehteä, nämä ovat hyviä lehtiä, olen ennekin lukenut ja miettinyt, että lehden takia voisi liittyä marttoihin. Ja sitten taito. Ja nyt täytyy sanoa, kuten ovat muutkin kohdallaan sanoneet, että myös minun Snylläni on telepaattisia kykyjä! Sillä, katsokaas tätä


Taito lehdessä on ohje Kainuun lapasiin! Kuinka olenkaan tuota ohjetta metsästänyt! Nuo on kauneinta mitä olla voi ja pääsevät ihan varmasti tehtävien listalleni!!

Ja koska Snyni on ihan paras, ei tämä vielä ollut tässä, vaan mukana oli taas uusi härpäke käytettäväksi


Ihan paras vekotin! Tuollaisiakaan en ole tiennyt olevan olemassakaan ja olisin sitä tarvinnut monta kertaa. Kun tykkään tehdä kirjoneulelapasia, ja viivottimella olen tuota hoitanut. Viivotin ei vain pysy paikallaan, mutta nyt kuulkaas alkaa lyyti kirjottaa tässäkin asiassa!


Tässä vielä härpäke ja kortti. Ja kortin takana haaste:"Neulotko sukat, tumput vai villahousut? Äitinä tiedät, että kaikille on käyttöä!" Nytpä pahan heitit. Lapset eivät taitaisi villahousuja enää pitää, mutta itselleni olen kyllä välillä ajatellut tehdä sellaiset lyhytpunttiset. Mutta nyt teen niin, että heitän tämän takaisin: saat päättää mitä laitat minut tekemään ja sen teen, lupaan sen.

Mulla on kyllä ihan paras SNY!! Kiitos sinulle taas tästä päiväni pelastamisesta.

Tilasin vasta Suuren käsityölehden ja ensimmäinen lehti tuli eilen.


 Siinä oli paljonkin kaikkea kivaa, mutta näin Rosanauha päivän kunniaksi, Rosanauhasukat ensimmäiseksi osuivat silmiin.


 Kauniita kaikki, mutta ainakin nämä pöllösukat pääsevät puikoille piakkoin. Ihania pukinkonttiin.


Ja kuopus tilasi sini-punaiset lapaset ja nehän täytyi tietty tehdä pikapikaa. Ja mitäs sitä flunssassa muutakaan kun heiluttaa puikkoja sohvannurkassa ja katselee kaikki mahdolliset nyyhkyleffat, saa sitten nenänkin vuotamaan, jos sattuisi muuten voida olla niistämättä...


Ja loppuun vielä aamuiset evääni. Minulla on aina eväät pakattuna tuollaiseen kätevään pikkuiseen kassiin, joka on sitten töissäkin helppo sujauttaa sellaisenaan jääkaappiin. No, tänään oli pakattu eväät valmiiksi.


Mukavaa viikonloppua kaikille!

15 kommenttia:

  1. Noin mukava eväs pitää vyötärön hoikkana, kun ei ehdi kuin perässä juosta... vai tulisiko uusi työtoveri iloksi kaikille? Olipa hyvä, että lehdet miellyttivät, jaksat odottaa pakettia joka on valmiina odottamssa jo useamman päivän ollut, kun en päässyt/ehtinyt postiin. Tuleepa teippien kestävyys testattua samalla, että pysyykö laatikko kiinni, aprikoi SNY

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, tuon evään perässä juoksu kyllä työstä käy, mutta töihin en uskaltaisi ottaa, vielä joku veis mennessään mokoman söpöläisen.
      Aamulla vielä sain uuden yllärin, kun löysin laatikosta vielä dominolapasien ohjeen. Kiitos siitäkin. Tästä ei ole kuin pari päivää, kun ajattelin netissä tuollaiset nähdessäni, että mistähän ohjeen löytäisi. Kokeilen noita varmasti jossakin vaiheessa:)

      Poista
  2. Oiii mitkä eväät. Tosin ton eväskassin kanssa saattais jäädä nälkäiseksi....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuh, nälkä siinä olis tullut. siksi kyllä vaihdoin sisällön ennen lähtöä...

      Poista
  3. Oi mitä ihanaa postia!!!
    Voin yvin eläytyä tuohon piristyksen tunteeseen.

    Ja voi jumpe noita sun eväitä... ihan on luksusta. ;D

    mut siltikii se paras on mulla! ;P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten sanottu, siitä kellä on paras, voidaan vaan kiistellä=D

      Poista
    2. Matonkuteellekkin tuumasin kuitenkin, että niinhän se menee... mun pari on paras mulle ja sun pari paras sulle. =)
      Mut oikeesti aivan mahtavasti oon parien huomannu tällä kierroksella lukevan toisiaan. =)

      Poista
  4. ♥tosi ihanaa postia! Toivottavasti flunssa katosi kokonaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vaan! :)
      Flunssasta en kyllä ole päässyt, tuntuu siirtyvän keuhkoihin, :(

      Poista
  5. Aivan mahtavat eväät;)
    Miten ihanaa postia olet saanut, tuollaiselle viivottimelle olisi kyllä käyttöä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Empä ole tuollaistakaan viivotinta osannut kaivata, kun en ole tiennyt olevankaan. Nyt kuitenkin tajuan, kuinka tarpeellinen se onkaan!

      Poista
  6. mahtavia eväitä olet saanut. Kivaa, kun pari muistaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tämä salainen neuleystävä-juttu on tosi mukava. Ihan yhtä hyvän mielen saa itse lähettämistään kuin saamistaankin paketeista:)

      Poista
  7. Tosi kauniita neuleita sulla on tulossa, kiva odotella kuvia! Nuo eväät on kyllä niin söpöt, että yhden päivän voisi vaikka vesilinjalla mennä, eihän tuommoista söpöliiniä voi häiritä :-).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi on, jos olis kassissa pysyny, olis tullu vesipäivä kyllä:) Voi vaan olla, että jäis hommat tekemättä, jos tuon vauhtievään ottais mukaan töihin...

      Poista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!