torstai 27. marraskuuta 2014

Mikä istui puussa?

Vai pitäiskö se olla, kuka? Eipä ole lintu ei, vaan sellainen otus, joka odottaa, että tintit lentää suoraan suuhun. On pikku katilla vielä opittavaa... Kuvat on viime viikonlopulta, kun meillä oli vielä talvi. Nyt on vain synkkää ja ikävää harmautta ja tihkua... Synkkyydestä huolimatta olen kesää katsellut ja kudoin "Kotikoivu-sukat". Jos nyt näistä ymmärrätte, niin näissä on siis koivuja. Lankojen värit ovat taas kuvissa mitä ovat, mutta oikeasti siis latvukset ovat vihreän sävyiset ja sukkien terät kyllä saman väriset, vaikka kuvassa näyttävät erivärisiltä. Molemmat liian tummilta näyttää kuvassa.


Ohje on kuulemma ollut joskus Suuressa käsityölehdessä, mutta näin tällaiset työkaverin jalassa ja siitä kehittelin omani, valmista ohjetta en ole nähnyt.  Lanka on 7 -veikkaa, itse värjättyä - koivulla - kuinkas muuten. Sininen on valmiiksi värjättyä kyllä Novitan taholta ja koivun rungot ovat viidakkolankaa joka valkeista miesten sukista jäi. Näkemissäni sukissa koivuihin oli tehty mustat kohdat jälkikäteen silmukoita jäljittelemällä, mutta oli niin sopivasti jäänyt tuota viidakkoa jäljelle, että pitihän sitä testata.


Pukin konttiin ne nämäkin tiensä löytävät. Voi voi kun taitaa aika taas loppua kesken ja joulu ehtiä ennen kuin saan kaiken aikomani valmiiksi. No se tehdään, mitä ehditään ja muusta viis...

Oikein mukavaa torstaita kaikille! Meillä jotkut ottaa rennosti...


7 kommenttia:

 1. Suloinen pikku metsästäjä❤️
  Ja kiva idea sukissa,
  !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole tuottanut tulosta tuo puussa istuminen....
   Kiitos. Ihastuin sen verran tuohon ideaan, että oli pakko kokeilla.

   Poista
 2. Suloinen metsästäjä tai lintubongari puussa tähystämässä. Kivasti olet toteuttanut sukat ja itsevärjätyt langat ovat kauniita! t. SNY ja pian vaihtuu joulukuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikemmin ehkä juu bongari....
   Kuvaan en vain niin hyvin saanut noita värejä kuvattua.
   Huomenna se alkaa - joulukuu:)

   Poista
 3. Metsästäjä voi joutua odottamaan melko tovin ennen kuin lintu suuhun lentää ;D Hauska idea sukissa, hyvin käy tuo lanka koivun rungoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän jänskäsin, miten sattuvat nuo koivun kuviot, mutta ihan kivasti tuo toimi:)

   Poista
 4. Ihana kököttäjä puussa ♥ Onneksi ei takamusta alkanut paleltamaan. Eihän?

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!