torstai 4. joulukuuta 2014

Sny postia ja joulukalenteri sukkaa pukkaa

Eilen tuli postin mukana paketti. Ensin ajattelin, että sieltä tuli voittamani Liero, mutta paketti olikin Snyni lähettämä etiäinen. Ihana ylläri! Paketti sisälsi jouluisen kassin, kaksi pussia teetä(kuvassa vain yksi enää, koska toisen join jo eilen ja hyvää oli:)), Snyni itse askartelema helmitähti, joka pääsee pikku kuuseen ja vielä ihana kortti, jossa lukee niin totuus: "Joulu tulee, mie en oo valmis!" 


Kun ei muuten olisi kaikenlaista tekemistä niin kamalasti neulomisen saralla, lähdin mukaan myös pariin jämälankasukka-joulukalenteriin. Missä neuloimme kerran- blogin kalenterisukkia en ole vielä edes aloittanut, koska unohdin ostaa lisää puikkoja ja toista Lankoja ja kissankarvoja- blogin sukkakalenteria olenkin sitten availlut päivittäin ja nuo sukat on puikoilla. Taitaa tulla aikas kivat vai mitä tykkäätte? Tarkoitukseni oli käyttää raitoihin omia värjäyksiä, mutta toistaiseksi värit ovat olleet sellaisia, etten ole niitä värjäyksissä saanut ja pinkki punajuuri tuli jo käytettyä, Mutta näillä nyt mennään:)


Mukavia joulukuun alun päiviä kaikille!

10 kommenttia:

 1. Kiva, posti tuli perille ja tee juoduksi, hyvä! Ulkoistin jouluaskartelun ja ostin joulumyyjäisistä tähden, kassin sentään ompelin itse. Paketin kokoan, kunhan löydän siihen kuuluvat osat, jostakin täältä lankojen, tilkkujen ja kaiken muun keskeltä...t. SNY tavarapaljouden piirittämänä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja tee oli hyvää, tänään taidan siemaista sen toisen. Tähti on nätti ja onhan se itse tehty, vaikka jonkun toisen toimesta.
   Taitaa olla siellä varsinainen tonttupaja menossa:)

   Poista
 2. Kivat sukat tulossa. Ihan hyvin ehdit vielä mukaan toisiin jämälankasukkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tänään kävin puikko-ostoksilla. Vaikka en saanut ihan mitä halusin, ostin silti ja nyt saan sukat puikoille.

   Poista
 3. Kiva muistaminen. Kauniit sukat on tulossa. Itsekin piti mukaan lähteä, mutta ei aika riitäkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No iloa saa myös muitten kalentereiden katselemisestakin:)

   Poista
 4. Tiedätkö, just tällaiset vaihdot ym olivat aikoinaan (kohta 7 vuotta sitten, huh) syy blogin perustamiseen. Eräässäkin sly ja say-ringissä olin mukana :D Ei ookaan pitkään aikaan tullut ilmoittauduttua mihinkään mukaan, toki enää ei ole samalla tavalla aikaakaan kuin silloin kotiäitivuosina. Mutta tällaiset on tosi kivoja :) Iloista joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä vaihdot yms. ovat juuri sopivia tähän pitkään ja pimeään syksyyn.
   Mukavaa joulun odotusta myös sinulle:)

   Poista
 5. Kivat sukat tulossa! Itsenäisyyspäivän luukkukin on jo auki ;)

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!