lauantai 7. marraskuuta 2015

Mainos


Vielä ehdit mukaan 9.11.15 mennessä Salaiseen Joulukissaan! Käy lukemassa lisää TASSULINNASSA.


Meillä koettiin tässä kauhun hetkiä mennä viikolla. Kissat käyvät yleensä aamusella ulkoilemassa ja palaavat sitten taas kiltisti takaisin. Torstai aamuna Taavi päätti ottaa vähän pitemmän aamulenkin, eikä ehtinyt takaisin, ennen kuin lähdimme töihin. Se ei tullut takaisin illallakaan, eikä sitä näkynyt seuraavana aamunakaan. Apua! Hirveä hätä! Kissa, joka ei yleensä ole yksin ulkona hetkiä kauempaa. No, viime aikoina se on viihtynyt ulkona tosi pitkään, mutta aina lähellä ja tullut kun kutsutaan. Pimeässä kuljimme kaikki lähimaaston tien laidat taskulamppujen kanssa, huhuilimme ja huutelimme, facebookit ja watsupit huutelivat apua lähistön asukkaille, naapureita haastateltiin - ei mitään. Positiivista oli, ettei kissaa löytynyt auton alle jääneenä, se antoi toivoa. Mutta vaihtoehtoja; kettu, ilves, supi, kenties jäänyt johonkin varastoon, talliin, viljasiiloon, olisiko joku vienyt mennessään????  Ei pää enää keksinyt mistä etsiä. Tänään kävin kaikki lähimaaston kivenkolot ja riihien aluset läpi, ei mitään. Kuopuksen kanssa haravoitiin pihaa ja välillä huhuiltiin. Oltiin korjaamassa vehkeitä pois, kun sanoin pojalle, että kuuletkos maukumista? Kyllä hänkin kuuli. Ensin ajattelin että se oli Nekku, kun se oli meidän kanssa pihalla ja kävi välillä ilmoittamassa löytäneensä hiiren. Mutta kyllä aivan ihanaa! Se oli Taavi! Ihana, paskalta haiseva ja aivan hirveässä sonnassa oleva kissa, jonka kaappasin syliini ja pussasin puhki. Vasta sitten tajusin että hyi hitto että joku voi haista pahalle!! Suihkuun me sitten lähdettiin ja täytyy sanoa, että aikas hienosti meni. Vähän herra alkuun vastusteli, mutta sitten lämmin suihku taisi tuntua hyvälle. Ihan hyvän hajuiseksi ei kyllä sitä saatu, mutta menettelee ja itse peseskelee loppuja.
Paskakerroksen lisäksi oli saanut raasu haavoja toisen takajalan anturoihin ja huomasin kissaa läpikäydessäni, että häntää aristaa. Täytyy vähän tarkkailla tilannetta. Pääasia on, että on melko ehjä, nälkäinen ja janoinen kyllä, joten jossakin se jumissa on ollut. Eipä tuo kerro missä. Uni maittaa. Leevi käy säännöllisesti haistelemassa ja pudistelee päätään. Mutta selvästi on iloinen kun kamu tuli takaisin.


Aivan ihanaa viikonloppua teille kaikille ja mukavaa isänpäivää. Meidän iskä sai parhaan mahdollisen lahjan....

15 kommenttia:

 1. Huh huh, helpotti lukijaakin kun kissa löytyi. Viis siitä miten likainen ja haiseva oli, melkein ehjä kuitenkin. Jospa nyt hetken aikaa muistaisi ettei kannata pihasta mihinkään lähteä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta. Nyt ainakin vaan nauttii takanlämmöstä, eikä haluja ole liikahtaakaan...

   Poista
 2. Vielä ehtii joulukissaan :) Voi Taavi! Nyt mahtaa uni maittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään on ollut muuten jo ihan normipäivä, paitsi että ei mennyt isännän kanssa aamulla lehteä hakemaan postilaatikolle saakka vaan jäi saunan kulmalle odottamaan. Taisi olla mielessä vielä retki....

   Poista
 3. Reissussa rähjääntyy. Onneksi tuli ehjänä kotiin.

  VastaaPoista
 4. Voi pientä! Onneksi löytyi takaisin. Toimiiko häntä normaalisti, eli liikuttaako sitä koko matkalta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään on jo häntä heilunut jo ihan normaalisti ja sitä on jahdattukin. Taisi olla vaan satuttanut sitä jostain pois pyrkiessään, mutta mitään pysyvää ei jäänyt. Tassuakaan ei enää arista.

   Poista
 5. Näitä kissanetsintäretkiä on meilläkin harrastettu. Tuntu kamalalta koluta ojanpohjia ja toivoa samalla että mitään ei löytyisi. Oliskohan joku isompi eläin ajanut Taavin piiloon johonkin haisevaan paikkaan, josta se ei sitten uskaltanut vähään aikaan tulla pois. Onneksi sentään selvisi hengissä seikkailustaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen kanssa, että on jotain säikähtänyt ja mennyt jonnekin hankalaan hajulaan. Tässä kun on näitä maataloja läheisyydessä, niin jossain vanhan lantalan suunnalla hajusta päätellen oli ollut.

   Poista
 6. Ihan paras isänpäivälahja, kissan kehräys ja lämpö. <3 Ihanaa isänpäivää <3

  VastaaPoista
 7. OI, olipa ihanaa, että Taavi löytyi. Kaikkein kamalinta on jos jää johonkin loukkoon kuolemaan. Kerronko kamalan jutun. Tyttäreni kaverin kissa katosi, ja jonkun ajan päästä löysivät sen piharakennuksesta kuolleena kun oli rakennuksen parvella juuttunut lautojen väliin ja kuristunut. Se oli erittäin tuskaista perheelle ja muillekin, jotka asiasta saivat tietää., puhumattakaan itse kissasta.

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!