sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Ollaan myä täällä viel!

(Tämä kuva viikon takaa, kun ei vielä ollut lunta)


Heippa hei. Tultiin vaan kertomaan, että kyllä täällä ollaan. On ollut niin paljon muuta puuhaa; pihahommia, kouluhommia, käsityöhommia.... ja niskajumi. Se on näköjään ihan joka vuotinen seuralainen tähän aikaan, en tykkää! Mutta minkäs teet. Huonot hartiat ja paljon kuormitusta, niin sitten se tapahtuu. Juu, tiedän, pitäis pitää huolta. No, yritän kyllä, mutta kun tulee liikaa rasitusta, niin ei siinä venytykset auta. Nyt on tulehdus. Pitää rajottaa ruutuaikaa - helpommin sanottu kun tehty. Töissä pukkaa hommaa enemmän kuin laki sallii( tai ei kai se paljoa sitä rajota...) ja määräajat tulee vastaan kouluhommeleissa. Eikä jouluakaan ole kukaan siirtänyt, vaan sekin lähestyy uhkaavasti... No, voi olla, että joudun tänäkin vuonna antamaan muutaman sukkalahjakortin tarvitseville ja saavat sitten sukkansa kesän kynnyksellä :) Ei ne liiemmin kyttyrää tykänneet viimevuonnakaan. Suurin harmi on, jos en saa pikkuiselle haalaria valmiiksi. Se kun jää sitten pieneksi ennen valmistumistaan:( Mutta kerros kerrallaan.

Niin ja kissat voivat kaikki oikein hyvin. Pitävät itsensä notkeina ja liikkuvina, ei niskavaivoja. Ihan kateeksi käy mokomat letkeät epelit<3 Ja tirppatv on avattu, joten kun ulkona lunta ja pakkasta, voi ihan harjoitella viiksien värisyttelyä ikkunan takaa.


Oikein mukavaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa kaikille. Meistä kuuluu nyt harvakseltaan, mutta kuten näkyy, täällä sitä ollaan!

10 kommenttia:

 1. Niska/hartiaongelmia täälläkin...ja harrastukset ei yhtään helpota olotilaa...Oon kerran käyny vyöhyketerapiassa ja huomenna uudestaan, apua on!
  Mukavaa joulun odotusta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näillä harrastuksilla ei hartijaseutu ole koskaan oireeton. olisi ihanaa kun voisi nollata tilanteen ja alkaa hoitaa itseään ennakkoon. Mutta niin hölmö sitä on, että...

   Olen kyllä saanut auki jumppaamalla, mutta kun ei voi jättää kouluhommia tekemättä, töistä ei parane paljoa pois olla, tai saa istua koneella vielä enemmän ja en voisi jättää näitä väkertelyjä tekemättä. Ei kerrassaan. Ja joulu tulossa. No vähän päivässä ja sitä rataa.
   Mukavaa joulunodotusta myös sinulle.

   Poista
 2. Jaksamista sulle. Muista pyöritellä hartioita aina välillä, se ei vaadi kuin puol minuuttia aina silloin tällöin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tehty on työtä käskettyä ja paljon on jo parempi.
   Se on vaan kaikki tää mun tekeminen muuta kuin leppoisaa tuolle niska-hartiaseudulle, mutta minkäs teet. Täytyy vaan muistaa pitää huolta itsestäänkin:)

   Poista
 3. Samaa hartiavaivaa täälläkin. Olen voiellut linimentillä ja kyllä vähän auttaa. Lunta meillä on vain 10 cm. Hyvää viikonalkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä se lumi tuli ja meni. Nyt sitten jännätään normaaliin tapaan, saadaanko lunta jouluksi..
   Mukavaa lauantaita!

   Poista
 4. Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa:) Harmi nuo hartiaongelmat. Tuttu juttu minullekin. Olen harrastanut joogaa muutaman vuoden ja se on kin paljon auttanut tuohon ongelmaan. Hauskaa viikonalkua sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, joogaa olen itsekin joskus harrastanut. Nyt käyn sellaisella jumpalla, jossa on paljon joogaan ja pilatekseen pohjaavaa juttua, mutta pitäisi vain muistaa kotonakin tehdä niitä.
   Mukavaa lauantai-iltaa!

   Poista
 5. Aina ei ehdi eikä jaksa, mutta kivaa että olette siellä ja meidän pojat lähettää kehräyksiä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sanoistasi ja terkuista. Sinne takaisin kanssa, muttei samoja:)

   Poista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!