keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Ensimmäinen

Eilen se saapui; Snyn ensimmäinen yhteydenotto. Aivan ihana kissakortti oli laatikossa ja sai heti hymyn huulille. Kiitos. Tiedoksesi Snyni: ei pelkoa, osaat varmasti kasata minulle mieluisia paketteja. Tuollaisen kisun ja langat kun laitat matkaan, niin ei muuta tartte:) Ei vaan leikki leikkinä, onhan noita kissoja jo nurkat täynnänsä.... mutta varmasti osaat minua miellyttää, se on varma.
Nyt pitäisi vaan saada tuo niska kuntoon, että saa taas  mielin määrin kilkuttaa puikoilla. Olen tämän viikon kone ja puikko-kiellossa, lääkäri-sedän määräys, mutta pikkuisen oli pakko rikkoa, kun on tämä postaus velvollisuus;) Ja pikkuisen niitä puikkojakin...mutta ihan vähän vaan...

Kesken on puikoilla monen moista, tässä pikkuisen vilautusta


...mutta kun ei oikein pysty. Harmittaa. Ihan ilman neulomatta en voi olla, lääkäri ei huomioinut, että sairastan myös neuloosia, mutta muutama kerros kerrallaan. Eikös sitä sanota, että vähän päivässä, paljon viikossa. Yritän mennä sillä.


Nekku viittaa mokomille jutuille tassulla, ja kääntää kylkeä. Oi, aurinko tuli pilven takaa esille, taidan ottaa sauvat nurkasta ja lähteä heittämään pienen lenkin - hartioitten ja neuleiden hyväksi:)

Mukavaa loppu viikkoa teille ystäväiset ja tähän loppuun vielä kuva uudelleen kukkimaan innostuneesta amarylliksestäni.


21 kommenttia:

 1. Ihana kortti! Onpa innokas amaryllis! Ja ihanan syötävän näköinen Nekun tassu - nam!- emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla syötävän näköinen, mutta yritäppäs vaan, niin tassu puhuu...:)

   Poista
 2. Ihana tassu ♥ Komea amaryllis ♥

  VastaaPoista
 3. Nyt pitää lääkärisetää kyllä kuunnella ;) Malttia vain sinne roppakaupalla. Ja kylläpä on amarylliksesi komea. Ja tassu..en nyt uskalla sanoa kuinka ihana (Tuija sai jo näpeillensä ;) ) Tyyden laittamaan tassulle ♥ pusuterkkuja ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, juu kuuntelen kyllä. Nyt vaan pikaiseen vastailen teille ja sitten kiltisti ja tylsästi olen taas tekemättä mitään....
   Pusuterkut välitetty..:)

   Poista
 4. Taitaa niskajumi olla semmoinen tarttuva tauti , joka leviää näitten blogien kautta, kun niin monella näyttää sitä nyt olevan. =) Onneksi itsellä alkaa jo helpottaa vaikken ihan neulomatta olekkaan ollut .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti tarttuu blogistaniassa. Ohimenevää siis, hyvä:)

   Poista
 5. Täällä kohtalotoveri; niskajumia minullakin. Piti jättää mieluinen käsityöjuttu kesken ja alkaa vähentää myös tietokoneen käyttöä. Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että tämä kone on pahempi kuin käsityöt, siksi yritän vältellä ja oikeasti en niitä neulomisiakaan juuri tee...
   Kiitos, paranemista myös sinne.

   Poista
 6. Hamitus tuo niskajumi, mutta parasta antaa neuleiden olla vähän aikaa lepäämässä. Tarttuu sitten niihin kun niska alkaa helpottamaan. Kauniita neuleita tulossa ja amaryllis kukkii kauniista.
  Kortti lupaa hauskaa kevättä:) Itse jätin kevään kierroksen väliin, kun tuntuu olevan muita kiireitä. Hauskaa loppu viikkoa sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu näin on, kyllä minä yritän olla tekemättä juuri mitään.
   Itse jätin viime kierroksen väliin, mutta nyt tuntui, että jotain pitää saada piristettä kevääseen.

   Poista
 7. Ihana kissakortti.
  Hellitä hetkeksi neulomista jotta niska saa levätä.
  Mukavaa loppukuuta

  VastaaPoista
 8. Söpö kisukortti! Taukojumppa rules...

  VastaaPoista
 9. Ihana aiheeseen sopiva kissakortti. Hyvää SNY-kierrosta sinulle!

  VastaaPoista
 10. Hyvää sny kierrosta sinulle ja ihan mukavan lenpeä kisamainen kortti ja paranemisia

  VastaaPoista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!