perjantai 26. helmikuuta 2016

Toinen ensimmäinen...


Toisille sitä suodaan ilahdutusta postilaatikon täydeltä. Tänään sain Snyltäni ensimmäisen yhteyden oton - taas. Ensin hämmästyin ja epäilin, että tässä on joku erehdys. Olinhan jo saanut yhden kortin. Käsiala oli tässä ihan erilainen ja sekin pisti miettimään. No, äkkiä sähköpostiin ja sieltähän se selvisi. Parien arvonnoissa oli käynyt inhimillinen erehdys ja kaksi Snytä oli saanut tietoni. Harmillista heille. No, tämä jälkimmäinen on nyt sitten loppu kierroksen parini ja ihanan kissakortin lähettänyt sai toisen parin. Kiitos kuitenkin tälle Snylle, kortti ei mennyt hukkaan, se pääsee työpöytäni seinää koristamaan. Mukavaa kierrosta sinulle.

Ja kiitos tälle uudemmalle Snylleni. Olen varma, että kierroksesta tulee jännittävä. Kirjoitit, että jo pakettia kasailet, aikas jännää:)

Taisit tietää, että rakentelin viime viikonloppuna lumiukon pihalle. Se reppana tosin on jo tehnyt tosi syvän sivutaivutuksen ja käy kohta vallan lepäilemään, Sellaista se lumiukon elämä on.
Tuossa kortissasi on tosi hyviä neuvoja, koitan niitä noudattaa.

Mukavaa päivää kaikille!

12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikös vaan:)Lumiukkokin sopii näin hiihtolomaviikon kynnyksellä. Tai ei mulla mitään lomaa ole, mutta täällä koululaisilla...

   Poista
 2. Kiva kortti, jonka teksti antaa ajattelemisen aihetta. Mukavaa ja jännittävää SNY-kevättä! :)

  VastaaPoista
 3. Pirteän talvinen kortti. Kivaa SNY-kierrosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan. Varmasti tuleekin kiva kierros- meille kaikille!

   Poista
 4. Mikä se vaan voisi olla mukavampaa kuin saada oikeaa postia! Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin tänä päivänä harvinaista herkkua:) Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

   Poista

Kiitos kun ilahdutit jättämällä mukavan kommentin!